Как да гледате годините и годините на Би Би Си онлайн

Години и години е тази нова драма на Би Би Си, която следва Лион, натоварено семейство в Манчестър, тъй като животът им се заплита заедно във важна нощ през 2019 г. и 15 години след това. Поредицата се фокусира и върху политическата кариера на депутатката Вивиен Рук, както и върху нейното издигане на власт. Ако някой от вас се интересува да гледа това предаване извън Обединеното кралство, това е мястото, където можете да научите всичко за него. Разберете как да гледате години и години на BBC iPlayer в чужбина по-долу.

Как да гледате години и години на BBC iPlayer с помощта на VPN

Години и Години излъчва във вторник, 14 май по BBC One и продължава седмично в продължение на още 5 седмици по BBC iPlayer. За съжаление, шоуто е извън границите за тези, които не са Великобритания. Причината за това е свързана с пребиваването извън Обединеното кралство и гео ограниченията. Фактът, че не сте във Великобритания, където е базиран BBC iPlayer, ви отхвърля от местни привилегии, като достъп до регионално съдържание. Без IP адрес, показващ, че се свързвате към интернет от Обединеното кралство, нито BBC iPlayer, нито който и да е друг базирано във Великобритания канал или услуга ще ви предоставят достъп. Можете обаче да промените това, като се свържете с доставчик на VPN услуги.

VPN късо за виртуална частна мрежа се простира в обществена или споделена мрежа и действа като частен цифров тунел. Това, което прави VPN, е да свързва вашето устройство с един от неговите сървъри и да пренасочва трафика ви през този тунел, което води до промяна на вашия IP адрес. С IP адреса на сървъра, разположен в страната, в която се намира съдържанието, до което искате да получите достъп, ще бъдете третирани като местен. VPN ще пренасочи вашите данни през своя сървър, а общественият ви IP ще се промени в съответствие с местоположението на избрания от вас сървър. В резултат на това цялото съдържание, което искате, ви е достъпно по всяко време.

 Използване на VPN – стъпки

Ето как използвате VPN, за да отблокирате BBC iPlayer за BBC и да гледате години и години навсякъде по света:

 1. Първо се регистрирайте при доставчик на VPN, който работи с BBC iPlayer.
 2. След това изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия компютър, Mac, Android, iOS устройство.
 3. Влезте с вашия VPN акаунт и стартирайте VPN приложението.
 4. Сега продължете напред и се свържете към UK VPN сървър.
 5. Спечелете a Британски IP адрес.
 6. Накрая можете да посетите уебсайта на BBC iPlayer или да стартирате приложението му.
 7. Достъп до BBC iPlayer и предавайте потоци Години и Години, независимо къде се намирате.

ExpressVPN е един от най-надеждните доставчици на услуги в днешно време. Ако искате да получите BBC iPlayer във всяка страна по целия свят, силно препоръчваме да се абонирате за този доставчик на VPN услуги. Сега ExpressVPN е известен с това, че заобикаля гео ограниченията и деблокира съдържанието от всички части на света. Можете да прочетете нашата статия на най-добрият VPN за iPlayer на BBC или проверете други доставчици на услуги в таблицата по-долу.

Как да гледате години и години на BBC iPlayer с помощта на интелигентен DNS

Достъпът до гео ограничено съдържание е възможен и чрез Smart DNS прокси. Въпреки че не е толкова безопасен като VPN, той дава същите резултати. Независимо дали използвате VPN или Smart DNS, вие сте длъжни да постигнете същия резултат. Обаче се различават процесите и характеристиките, участващи в деблокирането на дейности. С Smart DNS можете да получите достъп до уебсайтове от цял ​​свят на всяко устройство по ваш избор. На Smart DNS липсват силни функции за защита, които да предложат, тъй като нито криптира вашите данни, нито променя вашия IP адрес. Това означава, че няма да бъдете анонимни онлайн и данните ви няма да бъдат безопасни. Този прокси ви помага да получите достъп до географски ограничени уебсайтове, като пренасочвате трафика, необходим за определяне на вашата геолокация. Ето как използвате Smart DNS за деблокиране на BBC iPlayer навсякъде:

 1. Първо, проверете Unlocator и се запишете за безплатна 7-дневна пробна версия.
 2. Съветваме ви да следвате тези видео уроци / настройки за насоки.
 3. Конфигурирайте Smart DNS на вашето поточно устройство.
 4. Посетете уебсайта и приложението на BBC iPlayer.
 5. Насладете се на стрийминг години и години на BBC iPlayer навсякъде.

Unlocator е Smart DNS прокси, който ви позволява да заобиколите географски ограничения от всяка точка на света. Това е доставчик, който не разочарова, тъй като може да деблокира над 200 канала при високи скорости. Вземете под внимание 7-дневния безплатен пробен период, който е щедър и страшно необходим, преди да поемете ангажименти.

За шоуто

Политик, наречен Вивиен Рук, предизвиква скандал по телевизията на живо една вечер през 2019 г. Отвъдно Роси ражда син, а братята Стивън и Даниел и бабата Мюриел няма как да не се чудят какъв ще бъде животът на малкия Линкълн.

В ролите

Ето бърз списък с героите, участващи в поредицата Години и години:

 • Ема Томпсън
 • Джесика Хайнс
 • Рори Кинеар

Ема е актриса, която няма нужда от въведение. Тя е не само активистка, но и национално съкровище. Първата й роля за Би Би Си беше в Young Ones като Мис Пари-Стерлинг. Тя премина към създаването на огромни филми и кацането на телевизионни роли. В тази поредица Томпсън играе депутата Вивиен Рук, откровена и политическа фигура, чиито неапологични и противоречиви мнения могат да предизвикат клин в нацията. Първата роля на Джесика за Би Би Си, беше през 1994 г. като Шарлот Паркър в епизод на Драма на BBC, The House Of Eliott. Не толкова отдавна Хайнс изигра Мис Китс в Paddington 2 и PR гуруто, Siobhan Sharpe в BBC Comedy. В годините и годините, Хайнс влиза в ролята на революционната, опасна и замислена Едит Лайънс. Първата роля на Kinnear за Би Би Си беше за съдия Джон Дийд през 2001 г. След като играеше на Тони Кутес, Рори премина към по-голяма роля като Бил Танър в сериала за Джеймс Бонд от 2008 г. и като Хенри Хънт във филма Peterloo. През години и години Рори играе Стивън Лайънс, финансов съветник и мироопазващият семейството.

Години и години на BBC iPlayer – Трейлър

Ето първият поглед към новия драматичен сериал на BBC в следващия трейлър.

Гледайте сериите в чужбина – заключителни думи

Не забравяйте да гледате години и години във вторник, 14 май, на iPlayer на BBC, независимо къде се намирате по света. Просто използвайте VPN или Smart DNS и бихте могли да предавате най-новата драматична поредица независимо дали сте в САЩ или не. Кой инструмент ще използвате? Уверете се, че сте посочили предпочитанията си в секцията за коментари по-долу.

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me