Как да гледате лекар, който 2020 на живо онлайн извън Обединеното кралство

Готови ли сте да стартирате своето 2020 с взрив от миналото, или може би бъдещето? Е, тогава се представете за Доктор Кой ще бъде отново 1 януари 2020 г., за ново извън това световно приключение. Много от вас се питат, какво ще направи докторът? С кого пътува и с какви недоброжелатели може да се сблъска? Но истинският въпрос е как можете поток Doctor Who Season 12 живеят навсякъде?

Как да гледате доктор, който сезон 12 на живо онлайн

Как да гледате доктор, който сезон 12 на живо онлайн

Доктор кой – през пространството и времето, но само във Великобритания

За да гледате най-новия сезон на Doctor Who, можете да използвате BBC iPlayer, която е налична на множество устройства, включително мобилни телефони, таблети и умни телевизори. Това обаче, че е достъпно на широка гама от устройства, не пропуска факта, че каналът е ограничено до Обединеното кралство само.

BBC iPlayer позволява само на потребители с a Великобритания IP адрес за достъп до съдържанието му. С други думи, ако вашият интернет трафик идва извън Обединеното кралство, услугата може да определи вашето местоположение (чрез вашия IP адрес) и да ви блокира почти незабавно.

Тестовете са най-добрият начин да ви покажа какво гео-блокове изглежда като. Ако вече живеете в чужбина и се опитвате достъп до BBC iPlayer, ще получите съобщение за гео грешка което прекратява достъпа ви на място.

Следното съобщение е това, което получих, докато се опитвах да разпространявам Doctor Who: Резолюция в чужбина:

„BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата. “BBC iPlayer Doctor Who Грешка

Разгледах проблема, с който ще се сблъскате с BBC iPlayer, ако живеете в чужбина. Сега е време да намерим решение. Всъщност решението вече присъства и можете да го намерите в следващия раздел.

Doctor Who – The Doctor Goes Global

BBC iPlayer е много популярна услуга за стрийминг, не само във Великобритания, но и международно. Можете да попитате как е възможно, тъй като е достъпно само във Великобритания.

Е, точно докато вече получавате решението си, други потребители вече са намерили пътя си към нашите ръководства преди вас. Повече от 65 милиона интернет потребители имат достъп до BBC iPlayer отвън, използвайки върховния инструмент за сигурност, a Виртуална частна мрежа.

Този софтуер може да ви помогне осигурете връзката си, анонимизирайте своето онлайн сърфиране и заобикаляйте гео ограниченията. Това прави, като пренасочва трафика си през отдалечен сървър в избрана от вас страна.

След като сте свързани, VPN криптира вашите данни и скрива вашия IP адрес, заменяйки го с такъв в страната, в която се намира сървърът. В резултат на това ще можете да го направите достъп до каквото и да е онлайн съдържание наличен в този регион.

Например, ако се свържете със сървър във Великобритания, ще получите а Британски IP адрес. И какъв канал изисква да работи такъв IP? Позна го, BBC iPlayer.

BBC iPlayer навсякъде – процесът на деблокиране

Сега знаете какво е VPN мога да направя. Нека да приведем в действие новопридобитите ви знания, нали??

 1. първи, абонирайте се за достоверна VPN, който има бързи сървъри в Обединеното кралство. Бърза препоръка отива ExpressVPN.
 2. На следващо място трябва получете тяхното приложение на вашето устройство. Изтеглете го директно от уебсайта им или от местния магазин за приложения.
 3. Инсталирайте VPN клиента, стартирайте го и Впиши се с новосъздадения ви акаунт.
 4. Отворете списъка и се свържете с a Великобритания сървър.
 5. Изчакайте няколко секунди, докато връзката се установи и стартира BBC iPlayer.
 6. Доктор поток, който сезон 12 където и да си.

Най-хубавото на BBC iPlayer е, че той предлага своите услуги безплатно. Не е нужно да отделяте нито една стотинка, за да предавате топ съдържание в цял свят. Сега, препоръчах ExpressVPN по-горе като един от най-ефективните доставчици на пазара.

Можете да използвате тази услуга, за да отблокирате харесванията на BBC iPlayer, Netflix (Всяка област), Hulu, DAZN, и още много други. ExpressVPN може да се похвали с огромна сървърна мрежа от 3000 сървъра в 94 държави.

Всички тези сървъри пламват бързо HD стрийминг. Освен това той има няколко функции за сигурност, които гарантират най-безопасния и най-частния интернет подход досега. Това включва харесванията на а Kill Switch, политика за нулева регистрация и криптиране на военна степен.

Опитай го; те имат a 30-дневна гаранция за връщане на парите като изход. В такъв случай можете да проверите други топ VPN-та за BBC iPlayer в таблицата по-долу.

Друг начин за достъп до iPlayer на BBC – Smart DNS

VPN мрежите са отличен начин да защитите данните си и да заобиколите регионалните ограничения. Когато става въпрос за достъп до iPlayer на BBC и стотици други канали с ограничение, Умен DNS също играе важна роля.

По същество това е алтернатива на инструмента за киберсигурност, минус частта за киберсигурност. Функцията е строго там за достъп до геоблокирано съдържание.

Вместо това той пренасочва парчета от вашия трафик, което означава и вашето IP адресът остава непокътнат. Също така не криптира вашите данни (Без сигурност), но ви дава невероятни скорости.

Освен това Smart DNS поддържа широк спектър от устройства, на които VPN не може да бъде първоначално инсталиран. Това включва харесванията на Apple TV, PlayStation, Chromecast, Xbox, Smart TV, Android TV и други. Умните DNS услуги също трябва да бъдат надеждни. И така, избрах датската легенда Unlocator като пример. Ето как можете да го настроите:

 1. Регистрирайте се с Unlocator.
 2. На уебсайта им следвайте техните ръководства за настройка за да конфигурирате DNS на устройството, на което използвате BBC iPlayer.
 3. Рестартирайте устройството си и след това стартира BBC iPlayer.
 4. поток Доктор Кой навсякъде с пълна скорост.

Unlocator е в бизнеса от 2013 г. и си осигури заслужено място сред топ доставчиците на Smart DNS. Абонаментната такса е много евтина и можете да получите и VPN + Smart DNS (хибридна услуга).

Също така Unlocator има a 7-дневен безплатен пробен период, което означава, че можете да изпробвате тяхната услуга, без да се налага да плащате и стотинка.

Доктор Кой – Тридесет и осми сезон

Любимият британски сериал отне една година, за да може сезон 12 да бъде готов публиката да се потопи 2020. Когато новата година започне, можете да предавате поточно първия епизод. Пълният сезон ще продължи до Март 2020 г., така че имате време да посетите какво е между пространството и времето със самия Доктор, не се притеснявайте.

Уитакър ще се върне като Тринадесети доктор в предстоящия сезон. Виждате ли, новата лекарка спечели огромна база от почитатели миналата година и не виждаме, че тя ще отиде никъде скоро. Ето какъв шоурунър Крис Чибнал трябваше да кажа:

„Е, ние всъщност никога не сме спрели – тъй като докторът и приятелите на Джоди Уитакър печелят сърцата на семействата в цялата нация тази есен, ние бяхме заети с изцяло нов набор от екшън приключения за Тринадесетия доктор.“

Поставете календарите си, независимо колко забавно сте се забавлявали в новогодишната нощ. Докторът се върна и тя е тук с нов тийзър трейлър.

 

Stream Doctor Who 2019 навсякъде – думи за раздяла

Доктор Кой работи вече отдавна. Дори и след преработката му в 2005, шоуто все още е последователно по отношение на доставянето на публиката.

Сега на 1 януари 2020 г., шоуто се връща за своето 12-ти сезон. След като прочетете това ръководство, ще знаете как да го направите гледайте сериала навсякъде по света с a VPN. Гео-ограничения вече не може да те спре. Ако имате нужда от допълнителна помощ, моля, оставете ме коментар по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map