Как да гледате мач на деня безплатно на живо извън Обединеното кралство?

Поток MOTD безплатно на живо в HD чужбина

Как да гледате мач на деня безплатно на живо извън Обединеното кралство?

Как да гледате мач на деня 2017 безплатно на живо с VPN

Ако живеете или излизате извън Обединеното кралство, ще забележите, че има няколко поточни канала като BBC iPlayer и BT Sport извън граници. Това е много разочароващо, ако сте футболен фен, тъй като не само ще пропуснете мачове, но и анализ на играта и акценти. Match Match of the Day, или MOTD за кратко, е перфектен пример за такива програми. И ако сте се опитали да получите достъп до него от чужбина, сигурен съм, че се сблъскате с едно от следните съобщения:

„BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата. “

„Програмите на BBC iPlayer са достъпни само за Великобритания.“

„Това съдържание не е достъпно за вашето местоположение. Моля, опитайте отново по-късно.”

Безплатен MOTD поток Geoblocked извън Обединеното кралство

Безплатен MOTD поток Geoblocked извън Обединеното кралство

За да разрешите този проблем, трябва да получите ръце на Британски IP адрес, и единственият начин да направите това е с VPN. Виртуалната частна мрежа ви позволява да се свържете с a отдалечен сървър от друг регион по ваш избор. След като се свържете с този сървър, вашият VPN ще променете вашия IP за да съответства на държавата, която сте избрали.

Това означава, че когато се свържете със сървър от Обединеното кралство, ще получите IP адрес от този регион. В резултат на това ще подмамете BBC iPlayer да мислите, че сте в Англия и ще можете да гледате Match of the Day.

Но това не е всичко. VPN също ще криптирайте вашия онлайн трафик, пречи на някой да го прочете. Това означава, че никоя страна не може да разбере какво правите в интернет.

Стъпки за инсталиране на VPN на вашето устройство

Искате ли да гледате MOTD извън Великобритания? Ето какво трябва да направите:

 1. Вземете ръцете си от добър VPN доставчик, който има бързи защитени сървъри във Великобритания. препоръчвам ExpressVPN.
 2. Отидете до устройството си магазин за приложения да изтеглите и инсталирате приложението. Освен това можете да го изтеглите директно от уебсайт на доставчика.
 3. отворено приложението и се свържете със сървър от Обединеното кралство.
 4. Сега преминете към уебсайта на BBC iPlayer или отворете приложението iPlayer, ако го имате на устройството си.
 5. Поток MOTD 2017 от всяка точка на света.

Безплатният мач на деня на BBC iPlayer за 2017 г. Деблокиран с VPN

Безплатният мач на деня на BBC iPlayer от 2017 г. е деблокиран с VPN

Най-добрите VPN за достъп до BBC iPlayer от чужбина

Би Би Си започна затягане на VPN IP адреси през 2015 г. и сега малко услуги все още успяват да преодолеят своите гео ограничения. Следователно, имате нужда от надежден доставчик, който може ефективно да деблокира iPlayer всеки път, когато го използвате.

Сега, ако сте нов потребител на VPN, може да разберете, че това е малко сложно. Ето защо реших да ви помогна, като закръглях четири най-добри VPN които все още работят с BBC iPlayer.

И въпреки че всички те са много способни да ви дадат достъп до мача на деня, изборът на групата трябва да бъде ExpressVPN. Може малко -скъпи от другите марки в списъка, но това е далеч най-добрият. Сам го използвам, за да гледам MOTD в събота вечерта, когато съм в чужбина, и никога не ме е провалил. Сега като се замисля, винаги го използвам, когато влизам онлайн, защото това е единственият начин, по който мога гарантира моята онлайн безопасност и поверителност.

Как да поточно MOTD 2017 онлайн с помощта на Smart DNS

Ако просто искате да заобиколите регионалните ограничения и да отблокирате BBC iPlayer без много грижи поверителност онлайн, тогава Smart DNS прокси са по-добра опция за вас. Всяка една от тези услуги има списък от поддържани канали, така че се уверете, че BBC iPlayer е сред тях.

Проксите пренасочват само частта от местоположението на вашия трафик през техните сървъри, което ви позволява да достъп до материали с ограничен достъп. въпреки това, те не криптират трафика ви или не скриват вашия IP адрес.

 1. Абонирайте се за добра услуга с много поддържани канали като Unlocator.
 2. Настройте го ръчно на вашето устройство. Можеш да използваш ръководства и ръководства за настройка да ви помогне, ако срещнете някакви проблеми.
 3. Можете да инсталирате Smart DNS прокси сървъри на всяко устройство, което притежавате, например игрални конзоли, рутери, смарт телевизори, смартфони, таблети и компютри.
 4. Вече можете да получите достъп до iPlayer на BBC и да гледате MOTD.

Unlocator ви предлага безплатна 7-дневно изпитание Период да изпробвате услугите му, преди да вземете решение. той също може да се отблокира 200 канала, включително BBC iPlayer, BT Sport, ITV, Channel 4, ESPN и много други.

Забележка: Интелигентните DNS прокси сървъри не работят, ако вашият интернет доставчик използва прозрачни прокси или DNS отвличане.

Поточни устройства, съвместими с BBC iPlayer

BBC iPlayer е съвместим с почти всяка операционна система. Можете да го гледате на всяко от следните устройства:

 • iPhone
 • Ай Пад
 • андроид
 • настолен компютър
 • Mac
 • Xbox
 • PS3
 • PS4
 • Apple TV 4
 • Smart TV на Samsung
 • Amazon Fire TV
 • Sony Smart TV
 • LG Smart TV
 • Сега телевизия
 • Roku
 • Chromecast

Как да гледате мач на деня в HD Free Live Online извън Обединеното кралство?

Вместо да търсите в мрежата за безплатни MOTD потоци, които са незаконен, използвайте ExpressVPN или Unlocator, за да получите мача на деня директно от BBC навсякъде по света. Ще можете да предавате футболни акценти във HD.

Смятате ли, че това ръководство е полезно? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me