Как да получите BBC iPlayer в Нова Зеландия

Как да получите BBC iPlayer в Нова Зеландия? Продължаване на вярата, Миранда, Реквием и Creeped Out са някои от най-добрите предавания, налични на британския BBC iPlayer. За съжаление, останалият свят не се наслаждава на никоя от тях, тъй като BBC iPlayer е ограничен до зрителско зрение в Обединеното кралство и е гео блокиран извън британските граници. Въпреки че достъпът до Интернет е широко достъпен в Нова Зеландия и почти цялото население е обхванато от 3G и 4G мобилна широколентова връзка, неговите граждани не са освободени от закони за ограничаване на географските ограничения. Това би означавало, че новозеландците, подобно на хората, разположени в САЩ, Австралия, Канада, Германия, Франция и Италия, не могат да получат достъп до iPlayer на BBC, освен ако, разбира се, получават британски IP адрес. Получаването на нов IP адрес може лесно да се управлява чрез осигуряване на VPN връзка на всеки компютър, Mac, PS4, Xbox, Apple TV, Roku, Android, iPhone и FireStick. Продължете да четете, за да разберете как.

Как да получите BBC iPlayer в Нова Зеландия

Как да получите BBC iPlayer в Нова Зеландия

Как да вземем BBC iPlayer в Нова Зеландия с помощта на VPN

Ако се опитате да получите достъп до BBC iPlayer от Нова Зеландия, най-вероятно ще попаднете на съобщение за грешка, което ви информира, че iPlayer не е наличен там, където се намирате.BBC iPlayer GeoBlocked

BBC iPlayer знае къде се намирате, те могат да открият IP адреса, с който се свързвате. Щом научат, че не е от Обединеното кралство, ще прекратят достъпа ви. Добрата новина е, че всичко, от което се нуждаете, е VPN и ще можете да предавате поточно съдържание на BBC iPlayer от всяка точка на света, включително от Нова Зеландия. След свързване към VPN, връзката ви се пренасочва чрез определен сървър в избраната от вас страна. След това ще ви бъде предоставен IP адресът на сървъра на държавата, към която сте се свързали. Това не само ще ви даде анонимност онлайн, но и ще ви помогне да заобиколите гео ограничения от всякакъв вид. Ето как използвате VPN, за да отблокирате BBC iPlayer в Нова Зеландия.

  1. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия компютър, Mac, Android, iOS устройство.
  2. Стартирайте VPN приложението и влезте с вашия VPN акаунт.
  3. Сега се свържете към UK VPN сървър.
  4. Накрая, отидете на уебсайта на BBC iPlayer или стартирайте приложението iPlayer.
  5. Гледайте BBC iPlayer в Ирландия.
  Как да гледате BBC iPlayer на Smart TV извън Обединеното кралство

Отблокиран е BBC iPlayer

ExpressVPN е първият доставчик на VPN услуги на първо място и силно препоръчваме да се абонирате за неговите услуги. Въпреки че не е най-евтиното, това, което може да предложи, струва на всяка стотинка. Освен богатата си история на заобикаляне на гео ограничения, ExpressVPN е в състояние да поддържа вашата сигурност и поверителност, докато сте онлайн. Можете да прочетете нашата статия на най-добрият VPN за Нова Зеландия или проверете други доставчици на услуги в таблицата по-долу.

Вземете BBC iPlayer в Нова Зеландия с помощта на интелигентен DNS

Ако по някаква причина не сте харесали използването на VPN, винаги можете да опитате Smart DNS прокси. Точно като VPN, той помага за деблокиране на гео ограничения от всяка точка на света. Това, което не прави, обаче, е осигуряването на същите мерки за сигурност като VPN. Smart DNS прокси осигурява по-висока скорост, тъй като данните ви не се кодират напълно в процеса. Не получавате и нов IP адрес, но по някакъв начин ще имате достъп до блокиран материал. Ето как използвате Smart DNS прокси, за да получите BBC iPlayer в Нова Зеландия:

  1. Първо, отидете на Unlocator и се запишете за безплатна 7-дневна пробна версия.
  2. Следвайте тези видеоклипове / ръководства за настройка, за да конфигурирате Smart DNS на вашето стрийминг устройство.
  3. Отидете на уебсайта на BBC iPlayer.
  4. Насладете се на неограничения си достъп до цялото съдържание на BBC iPlayer.

Unlocator е отлична компания. От най-високото ниво на обслужване на клиентите до лесното им програмиране, можете почти да забравите за VPN. Това е най-надеждната услуга Smart DNS, която гарантира заобикаляне на гео ограничения от всяка точка на света. Така че, ако търсите интелигентен DNS, който ще ви помогне да получите iPlayer на BBC в Нова Зеландия, не търсете повече от Unlocator.

Вземете BBC iPlayer в Нова Зеландия

Изпуснахте ли последния епизод на „Доктор Кой“, защото временно бяхте извън Обединеното кралство? Чувстваш се като искаш да настигнеш най-смешните битове от шоуто на Греъм Нортън? Тогава нямате друг избор, освен да деблокирате BBC iPlayer. Независимо дали сте в Нова Зеландия или САЩ, можете да получите достъп до BBC iPlayer, където и да сте, докато използвате VPN или Smart DNS прокси. Уведомете ни в секцията за коментари по-долу кой метод сте избрали, за да разблокирате BBC iPlayer за вас.

  Как да вземете BBC iPlayer в Ирландия
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me