Как да слушате BBC Radio извън Обединеното кралство

Как да слушате BBC Radio извън Обединеното кралство? Временно ли сте извън Обединеното кралство и не можете да се движите наоколо без радио iPlayer на BBC да играе на заден план? Искате ли да слушате живи новини от цял ​​свят в Newsday и да слушате звука на 1Xtra, без прекъсване, докато сте в чужбина? Е, имате две опции, VPN или Smart DNS прокси. „Можете да слушате по-голямата част от нашето радио на живо и по заявка в радио iPlayer на BBC или звуци на BBC от всяка точка на света“ е, което BBC казва, когато го питате за задгранично стрийминг. Но тук сме да кажем, че можете да слушате цялото съдържание (не повечето) от радио iPlayer на BBC извън Обединеното кралство с VPN или Smart DNS. Прочетете, за да разберете как се получава това.

Как да слушате радио на BBC извън Обединеното кралство

Как да слушате радио на BBC извън Обединеното кралство

Как да слушате BBC Radio извън Обединеното кралство, използвайки VPN

Що се отнася до международното излъчване, радиото iPlayer на BBC е пътят напред. Това, че го няма в чужбина, може да бъде много разочароващо, особено когато британските експати се стремят да изяснят фактите си и да предадат качествена музика. Това прави намирането на радио алтернатива на BBC в чужбина изключително предизвикателно. BBC изяснява случая с международния достъп, като казва: „Понякога може да не успеем да предоставим определено съдържание извън Обединеното кралство. Например, поради причини за права, е възможно да не можем да излъчим някои спортни репортажи извън Обединеното кралство. Музикалното съдържание може също да бъде ограничено до Великобритания поради причини за права. “ BBC iPlayer GeoBlockedТази ситуация обаче е обратима с виртуална частна мрежа, инсталирана на вашето поточно устройство. Следвайте инструкциите по-долу, за да научите как можете да слушате радио на BBC извън Обединеното кралство с VPN:

  1. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия компютър, Mac, Android, iOS устройство.
  2. Стартирайте VPN приложението и влезте с вашия VPN акаунт.
  3. Сега се свържете към UK VPN сървър. Това ще ви даде едно Британски IP адрес.
  4. Накрая, отидете на уебсайта на BBC iPlayer или стартирайте приложението iPlayer.
  5. Слушайте всички радиостанции на BBC iPlayer, където и да сте.

Отблокиран е BBC iPlayer

Тъй като отблокирането на радио BBC е огромна сделка, ще ви трябва един дявол от VPN, за да накарате BBC радио да работи извън Обединеното кралство. Поради тази причина препоръчваме да се абонирате за ExpressVPN. Услугите им са безупречни и резултатите са гарантирани. Поверителността и сигурността са високо оценени от този доставчик на услуги, което кара клиентите да се чувстват сигурни и сигурни. Таблицата по-долу ви представя други доставчици на услуги, от които можете да избирате, за да ви помогнат да деблокирате BBC радио в чужбина.

Как да слушате BBC Radio в чужбина с помощта на интелигентен DNS

Когато BBC ограничи радиотока на живо извън Обединеното кралство, ще чуете съобщение Това съдържание не е достъпно поради технически причини или причини за права “. Ако програмата при поискване е ограничена, няма да има бутон за възпроизвеждане и ще се появи съобщение „Не е налично“. Ако обаче потребители извън Обединеното кралство биха използвали Smart DNS, не би трябвало да чуват нито едно от тези съобщения. Въпреки че Smart DNS не работи по същия начин като VPN, той е в състояние да деблокира гео ограничения, наложени на сайтове, канали и услуги. Това също зависи от вида на Smart DNS, който използват. Имайки предвид това, нека разгледаме как потребителите могат да слушат радио на BBC извън Обединеното кралство, използвайки Smart DNS:

  1. Първо, отидете на Unlocator и се запишете за безплатна 7-дневна пробна версия.
  2. Следвайте тези видеоклипове / ръководства за настройка, за да конфигурирате Smart DNS на вашето стрийминг устройство.
  3. Отидете на уебсайта на BBC iPlayer.
  4. Предавайте любимата си музика и емисии за новини извън Обединеното кралство по радио BBC.

За да се приближите до тази радиостанция на BBC извън Обединеното кралство, регистрирайте се с Unlocator.  Това е Smart DNS прокси, който не е получил нищо друго, освен добра обратна връзка от своите клиенти. Той предоставя страхотни услуги с бързи скорости и отговаря на своите претенции. Плюс това, той предлага на своите клиенти 7-дневна безплатна пробна версия, в случай че те все още не са сигурни дали са се ангажирали.

Слушайте BBC iPlayer Radio Overseas

Не пропускайте спортни, бизнес и развлекателни новини или всички спорове по световните събития, докато сте в чужбина. Предавайте любимата си музика от радио iPlayer на BBC, докато почивате извън Обединеното кралство с VPN или Smart DNS. Сега, ако телевизията е по-голямото ви притеснение, не забравяйте да проверите как да гледайте BBC iPlayer извън Обединеното кралство и най-добрият VPN за iPlayer на BBC. Честит стрийминг!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me