Как да вземем BBC iPlayer в Австралия

Как да вземем BBC iPlayer в Австралия? BBC iPlayer е интернет стрийминг, догонване, телевизия и радио услуга от BBC със седалище в Обединеното кралство. Тя ви позволява да излъчвате висококачествени телевизионни и радио предавания като „Доктор Кой”, „Нашето момиче” и „Шансът”. Независимо от това, тя е ограничена до зрителността във Великобритания, което означава, че можете да я гледате само от вътрешността на Обединеното кралство. Така че има ли някакъв начин за това?


Как да гледате BBC iPlayer извън Обединеното кралство

Как да гледате BBC iPlayer извън Обединеното кралство

Могат ли хората в Австралия, Канада, САЩ, Германия и Франция да имат достъп до BBC iPlayer? Отговорът е категорично „да“. С VPN всички видове съдържание от цял ​​свят могат да бъдат на ваше разположение на ваше разположение. Можете да предавате предавания и филми на BBC iPlayer на вашия компютър, Mac, Android и iOS устройства. Научете как можете да деблокирате BBC iPlayer извън Великобритания в този урок по-долу.

Как да гледате BBC iPlayer в Австралия, използвайки VPN

iPlayer знае къде се намирате, така че ако не можете да се настаните във Великобритания, променете своя IP адрес. Това е най-лесното нещо, което някога можете да направите с технология, напреднала като виртуална частна мрежа. VPN създава този частен тунел, в който всички ваши данни се предават, преди да стигнат до Интернет. Вашите данни са кодирани, докато пътуват от вашето устройство до мрежа през VPN сървъра.

Доста готино е всъщност просто мисленето за всички възможности, които VPN може да ви предложи. Разблокирането на BBC Iplayer е един от тях. Както можете да видите, ще получите следното съобщение: „BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата. “BBC iPlayer GeoBlocked

Можете да замените текущия си IP адрес с британски, след като се свържете към сървър във Великобритания, който се предлага от вашия доставчик на VPN услуги. Нека да видим как вие стигнете до гледане на BBC iPlayer в Австралия: 

 1. Регистрирайте се при доставчик на VPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия компютър, Mac, Android, iOS устройство.
 3. Стартирайте VPN приложението и влезте с вашия VPN акаунт.
 4. Сега се свържете към UK VPN сървър.
 5. Накрая, отидете на уебсайта на BBC iPlayer или стартирайте приложението iPlayer.
 6. Гледайте BBC iPlayer в Австралия, Нова Зеландия, Индия или другаде извън Обединеното кралство.

Отблокиран е BBC iPlayer

Искате VPN достатъчно добър, за да разблокирате BBC iPlayer? След това се абонирайте за ExpressVPN. Този доставчик на услуги може да не е най-евтиният, но е най-надеждният. Вие плащате, за да защитите поверителността и сигурността си. Те осигуряват силни изпълнения и гарантират заобикаляне на всички видове гео ограничения по целия свят. Ако искате да разгледате други опции, таблицата по-долу ще ви даде по-добра представа. Прочетете нашата статия за най-добрият VPN за iPlayer на BBC също.

Гледайте BBC iPlayer в Австралия, използвайки интелигентен DNS

Когато настъпи сезонът на наградите, ще се почувствате зле, че сте пропуснали епизодите на A Very English Scandal, когато знаехте, че можете да направите нещо по въпроса. Ако VPN може да ви донесе съдържание на BBC iPlayer, тогава трябва да се колебаете един бит. Да предположим, че VPN – по някаква причина – не работи за вас – винаги можете да прибягвате до Smart DNS прокси.

Те не са толкова безопасни като VPN, но момчето им се разблокира. Това, което трябва да имате предвид, е, че вашият IP адрес ще остане същият и данните ви няма да бъдат напълно криптирани. Това, което ще се случи, е, че вашите данни, свързани с вашата геолокация, ще бъдат частично пренасочени, като по този начин ще имате достъп до ограничено съдържание отвсякъде. Ето как използвате Smart DNS:

 1. Първо, отидете на Unlocator и се запишете за безплатна 7-дневна пробна версия.
 2. Следвайте тези видеоклипове / ръководства за настройка, за да конфигурирате Smart DNS на вашето стрийминг устройство.
 3. Отидете на уебсайта на BBC iPlayer.
 4. Насладете се на неограничения си достъп до цялото съдържание на BBC iPlayer.

Unlocator може да деблокира над 200 канала от всяка точка на света, което го квалифицира като приличен Smart DNS прокси. Не е нужно да се притеснявате за ограничения, забрани или цензура с Unlocator. И още нещо, прокси сървърите са по-бързи от VPN. Ако оценявате скорост над сигурността, тогава отидете със Smart DNS и под това имаме предвид Unlocator.

Гледайте BBC iPlayer извън Обединеното кралство

Плащането на лиценз за телевизия във Великобритания за гледане на съдържание във Великобритания като BBC Iplayer в чужбина не е достатъчно. Всъщност не е позволено. Ограниченията ще останат там кой знае колко дълго. Те наистина очакват от нас да сгънем ръце и да не правим нищо по въпроса? Когато са включени VPN и Smart DNS, бихме могли да се интересуваме по-малко от гео ограниченията. Вземете BBC едно и две, CBeebies и BBC News на екраните си извън Обединеното кралство, и поток на.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map