Най-добър VPN за BBC iPlayer през 2020 г.

BBC iPlayer е безплатна услуга за стрийминг във Великобритания, най-известна с шоута като EastEnders, Обикновени лъжи, MOTD и The Missing. печално, Британски експатри пребиваващи в Австралия, Испания, САЩ или Канада, ще намери BBC iPlayer да бъде гео-блокиран извън границите на Обединеното кралство. Не се притеснявайте, все пак е възможно да получите BBC iPlayer в чужбина с помощта на виртуална частна мрежа. Този преглед ще ви даде поглед върху някои от най-добрите VPN услуги можете да използвате гледайте BBC iPlayer в чужбина.

Най-добър BBC iPlayer VPN

Най-добър BBC iPlayer VPN

BBC iPlayer извън грешката в геолокацията на Великобритания

Ако се опитате да предавате телевизия на живо или догонване на BBC iPlayer в чужбина, вместо това получавате следните гео-грешки.

„BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата. “

„Програмите на BBC iPlayer са достъпни само за Великобритания.“

BBC iPlayer GeoBlocked

Изборът на подходящ VPN за BBC iPlayer може да бъде малко обезсърчителен, ако не знаете какво да търсите. В този преглед ще покрия основните VPN, които можете да използвате за работата в подробен анализ.

Как да гледате BBC iPlayer в чужбина, използвайки VPN?

Целият процес на деблокиране само на Обединеното кралство сайтове, приложения и канали се върти около придобиването на UK адрес в Великобритания в чужбина. Като се регистрирате с някой от най-добрите препоръчани VPN, които сме предложили по-горе, вие ще можете да направите точно това. Ето как можете да получите BBC iPlayer навсякъде по света с помощта на VPN. Ето какво направих:

 1. Регистрирах се с VPN, който всъщност работи с BBC iPlayer и този VPN е ExpressVPN.
 2. След това изтеглих и инсталирах приложението VPN на телефона си (всяко друго устройство ще работи добре)
 3. След стартирането на приложението се свързах към UK VPN сървър.
 4. След като се установи VPN връзката, изглежда, че сърфирам в мрежата от Обединеното кралство.
 5. Успях да осъществим достъп до BBC iPlayer на BBC, Now TV, Sky или който и да е друг географски ограничен канал в Обединеното кралство от САЩ, Ирландия, Австралия, NZ или от друго място в чужбина..

Отблокиран е BBC iPlayer

Най-добрият VPN за iPlayer на BBC – С поглед

Може да се наложи да прочетете подробности за VPN функция и процес на работа – това е, ако вече сте наясно с нея. В такъв случай се съсредоточете върху списъка с най-добрите доставчици на VPN по-долу. Обобщихме ги за вас и ги класифицирахме като най-добрите VPN на BBC iPlayer.

ExpressVPN

В случай на деблокиране на BBC iPlayer на BBC е необходима солидна и реномирана VPN. Има много безплатни VPN, които предлагат да отблокират BBC, но те не трябва да им се вярват. Тестовете са доказали това ExpressVPN е най-добрата VPN услуга за заобикаляйки регионалните ограничения. Да, ще можете поточно съдържание на BBC iPlayer извън Обединеното кралство. Тук ще намерите някои от най-известните му аспекти:

 • Премахване на блокове на всички канали във Великобритания в чужбина. BBC, my5, Channel 4, ITV, Sky GO, BT Sport, и т.н..
 • Предоставяне на приятелски софтуер за устройства с Android, Linux, Windows, Mac, и IOS
 • позволява до 3 едновременни VPN връзки.
 • полезен екип за поддръжка 24/7
 • спазва политика за гарантиране на пари от 30 дни.

NordVPN

NordVPN на е със седалище в Панама, което означава, че няма нулева възможност правителствата да запазват записи за сърфиране на потребителите. Страната не е подчинена на никакви закони за задържане. Компанията на Nord защитава потребителските регистрационни файлове, ако има такива, и няма какво да изпратите, ако бъде поискано. Също така услугата позволява до 6 едновременни връзки. Това означава, че можете да деблокирате BBC iPlayer на 6 устройства едновременно.

Неговите защитни функции отразяват тези на най-високо ниво VPN доставчици. Повечето от тези функции са изключително за NordVPN. Функцията за двойно хоп VPN пренасочва трафика през два сървъра, а не само от един. Това не само увеличава нивото на сигурност, но също така затруднява всеки да ви проследи. Политиката без регистрация също е активна и ясно показва, че не се водят потребителски регистрационни файлове. Можете да сърфирате в мрежата, без да се притеснявате дали историята ви попада в грешни ръце или не се записва на първо място.

BulletVPN

Това е друг топ доставчик на VPN услуги, който можете да използвате, за да гледате BBC iPlayer извън Обединеното кралство. BulletVPN предлага на потребителите a 30-дневна гаранция за връщане на парите. Можете да инсталирате приложението BulletVPN на вашия компютър, Mac, Android, iPhone, iPad или FireStick. Функция Smart DNS proxy е налична и в случай, че искате да предавате поточно геоблокирано съдържание на устройства, които поначало не поддържат VPN.

BulletVPN предлага доста прилични скорости и услуги. негов 5-звездно обслужване на клиенти екипът не оставя въпрос без отговор. За да избегнете каквато и да е форма на изоставане на видео, ще ви трябва VPN като BulletVPN. с VPN протоколи като PPTP, OpenVPN, L2TP / IPSec и IKEv2, вашата онлайн сигурност е гарантирана. По този начин ще бъдете в състояние да предавате съдържание на BBC с висока производителност и нива на сигурност. Най- неограничена честотна лента тази функция е полезна при стрийминг, особено когато е основна стрийминг услуга като BBC.

SurfShark

Surfshark се отличава с много минималистичен характер, лесен за използване интерфейс, което е идеално за начинаещи и индивиди без твърде много технически познания. Клиентът е доста прям и лишен от ненужни менюта и бутони. Нещо повече, VPN позволява неограничени едновременни връзки за един акаунт. Това означава, че можете да защитите всички устройства у дома и да споделите вашата VPN връзка с приятели и членове на семейството. Въпреки че е нов, този VPN се предлага с много полезни функции.

Този VPN идва с пламващи бързи сървъри по света и ан изключителен екип за поддръжка който е денонощен за решаване на вашите проблеми. Освен това, той предлага a строга политика без регистрация и ключ за убийство за да подсигурите дейностите си за сърфиране, ако се случи внезапен прекъсване на връзката. За да добавите череша отгоре, SurfShark има a 30-дневна гаранция за връщане на пари в брой, което означава, че можете да вземете VPN чрез тест драйв и да получите парите си обратно, ако не отговаря на вашите очаквания. Въпреки че силно се съмнявам, че тъй като този VPN работи доста добре с BBC iPlayer, но никога не знаете какви привилегии може да очаква потребител от VPN доставчик.

IPVanish

IPVanish на висока скорост на сървъра бяха наградени с огромна база от последователи. Тези скорости са от съществено значение при поточно съдържание като новини, предавания на живо, спортни събития от BBC iPlayer. Освен това сървърните скорости на този доставчик улесняват скоростта на изтегляне независимо от строгата сигурност, наложена на гигантската стрийминг услуга. Лесният за ползване и лесен за използване софтуер е доста приятен. Той също така поддържа най-използваните платформи като Windows, Mac, iOS, Android и Linux.

Компанията управлява повече от 850 сървъра са разпространени в над 60 страни. Потребителите могат лесно да се свържат с един от сървърите си благодарение на интелигентното разпространение. Нито една история на сърфиране на потребителите няма да бъде записана или съхранявана от тази услуга. Това е ясно в техните политика без регистрация. Що се отнася до сигурността, IPVanish предлага следните протоколи PPTP, L2TP и OpenVPN с 256-битово AES криптиране, за да гарантира сигурността. Различното в този доставчик е, че той предлага само 7 безплатни дни на употреба, така че клиентите да решат дали искат или не тази услуга.

VyprVPN

Този доставчик на услуги е базиран в Швейцария. Можете да замените вашия IP адрес с друг, като се свържете с един от него 70+ сървъри по целия свят. VyprVPN предлага на абонатите множество британски VPN сървъри, които могат да се използват за деблокиране на различни британски канали и уебсайтове в чужбина. Неограничено изтегляне / стрийминг е важно за тези, които искат заобикаляйте базирани на местоположение блокове и да гледат любимите си телевизионни предавания или филми. Нивата на поверителност се увеличават с използването на VyprVPN при поточно предаване.

VyprVPN не предлага политика за възстановяване. Те имат 3-дневна безплатна пробна версия за да получите по-добра представа за производителност и скорост. Те имат два плана. Основният план, който позволява до три връзки, и премиум планът, който позволява до пет връзки.

Интелигентната алтернатива за DNS прокси за iPlayer на BBC

В случай че никой от четирите VPN по-горе не привлече вниманието ви, Smart DNS може. Интелигентният DNS прокси също е инструмент, използван за отблокирайте гео ограничени сайтове като BBC iPlayer. Потребители извън Обединеното кралство може да се възползва от услугите си за бързите си деблокиращи дейности.

Ето всичко, което трябва да знаете:

 • Той има високи нива на съвместимост; можеш поток BBC iPlayer на iPhone, Mac, PS3 / PS4, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Chromecast, и Xbox.
 • Вашият IP адрес остава същият.
 • Интернет трафикът остава недокоснат и некодиран.
 • Ако вашият доставчик на интернет услуги използва прозрачни прокси или DNS отвличане, смарт DNS няма да работи за вас.
 • Без анонимност с видим IP адрес.

Ако сте привлечени от тези функции, препоръчваме ви да дадете Unlocator изстрел. Компанията предлага безплатен 7-дневен пробен период за нерешителни хора. Също така, той поддържа деблокирането на BBC, ITV, Sky Go, Now TV, и други канали във Великобритания.

Най-добрият VPN iPlayer на BBC през 2020 г.

Ако търсите доставчик на VPN, който гарантира достъп до BBC iPlayer извън Обединеното кралство, над главата към ExpressVPN. В случай, че искате да опитате различен метод деблокирайте геоблокирано съдържание в чужбина, винаги можете да използвате a Умен DNS вместо. Но. какво мислиш? Какво искаш? Някои от вас може да намерят Smart DNS подходящо, докато други може да се чувстват в безопасност с VPN абонамент. Кое предпочиташ? Уведомете ни, като пуснете коментарите.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me