Bästa VPN för BBC iPlayer 2020 Review

BBC iPlayer är en gratis strömningstjänst i Storbritannien, mest känd för shower som EastEnders, Ordinary Lies, MOTD och The Missing. Tyvärr, Brittiska utlandsstationerade bosatt i Australien, Spanien, USA eller Kanada, kommer att hitta BBC iPlayer att vara geo-blockerad utanför Storbritanniens gränser. Oroa dig dock inte, det är fortfarande möjligt att få BBC iPlayer utomlands med hjälp av ett virtuellt privat nätverk. Denna översyn ger dig en titt på några av bästa VPN-tjänster du kan använda till se BBC iPlayer utomlands.

Bästa BBC iPlayer VPN

Bästa BBC iPlayer VPN

BBC iPlayer utanför Storbritanniens geolokationsfel

Om du försöker strömma live eller fånga upp TV på BBC iPlayer utomlands får du i stället följande geofel.

”BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem. “

“BBC iPlayer-program är bara tillgängliga att spela i Storbritannien.”

BBC iPlayer GeoBlocked

Att välja rätt VPN för BBC iPlayer kan vara lite skrämmande om du inte vet vad du ska leta efter. I den här recensionen täcker jag de bästa VPN-skivor du kan använda för jobbet i en detaljerad analys.

Hur man tittar på BBC iPlayer utomlands med VPN?

Hela processen med att ta bort blockering av webbplatser, appar och kanaler som endast är i Storbritannien handlar om att skaffa en brittisk IP-adress utomlands. Genom att registrera dig med någon av de bästa rekommenderade VPN: n som vi har föreslagit ovan, kommer du att kunna göra just det. Så här kan du få BBC iPlayer var som helst i världen med hjälp av en VPN. Så här gjorde jag:

 1. Jag registrerade mig med en VPN som faktiskt fungerar med BBC iPlayer, och att VPN är ExpressVPN.
 2. Sedan laddade jag ner och installerade VPN-appen på min telefon (alla andra enheter fungerar bra)
 3. Efter att ha startat applikationen anslöt jag till en UK VPN-server.
 4. När VPN-anslutningen hade upprättats verkade jag surfa på webben från Storbritannien.
 5. Jag kunde komma åt BBC iPlayer, Now TV, Sky eller någon annan geo-begränsad UK-kanal från USA, Irland, Australien, NZ eller någon annanstans utomlands.

BBC iPlayer Unblocked

Bästa VPN för BBC iPlayer – In A Glance

Du kanske måste läsa in detaljerna om en VPN-funktion och processen, det vill säga om du redan är medveten om den. Om så är fallet, fokusera på listan över de bästa VPN-leverantörerna nedan. Vi sammanfattade dem för dig och klassificerade dem som de bästa BBC iPlayer VPN: erna.

ExpressVPN

En solid och ansedd VPN behövs för att blockera BBC iPlayer. Det finns många gratis VPN som erbjuder att avblockera BBC, men de är inte att lita på. Testningar har visat det ExpressVPN är bästa VPN-tjänst för kringgå regionala begränsningar. Ja, du kommer att kunna strömma BBC iPlayers innehåll utanför Storbritannien. Här hittar du några av de mest framstående aspekterna:

 • Ta bort block på alla Storbritanniens kanaler utomlands. BBC, my5, Channel 4, ITV, Sky GO, BT Sport, etc.
 • Tillhandahåller vänlig programvara för enheter med Android, Linux, Windows, Mac, och iOS
 • tillåter upp till 3 samtidiga VPN-anslutningar.
 • ett bra supportteam dygnet runt
 • följer en 30-dagars penninggarantipolicy.

NordVPN

NordVPN s har sitt huvudkontor i Panama, vilket innebär att det finns noll möjlighet att regeringar behåller användarnas surfposter. Landet omfattas inte av några lagar om lagring. Nords företag skyddar användarloggar om det finns några som har lagts och har inget att skicka om det blir fråget. Tjänsten tillåter också upp till 6 samtidiga anslutningar. Detta innebär att du kan avblockera BBC iPlayer på 6 enheter samtidigt.

Dess stealth-säkerhetsfunktioner återspeglar funktionerna hos VPN-leverantörer i toppnivå. De flesta av dessa funktioner är exklusiva för NordVPN. Double-hop VPN-funktionen omdirigerar trafik genom två servrar istället för bara en. Detta ökar inte bara säkerhetsnivån, utan gör det också svårt för någon att spåra dig. En policy för icke-loggar är också aktiv och visar tydligt att inga användarloggar finns. Du får surfa på webben utan att oroa dig för att din historia faller i fel händer eller blir inspelad i första hand.

BulletVPN

Detta är en annan topp-VPN-tjänsteleverantör som du kan använda för att titta på BBC iPlayer utanför Storbritannien. BulletVPN erbjuder användare en 30-dagars återbetalningsgaranti. Du kan installera BulletVPN-appen på din PC, Mac, Android, iPhone, iPad eller FireStick. En Smart DNS-proxy-funktion är också tillgänglig om du vill strömma geo-blockerat innehåll på enheter som inte stöder VPN.

BulletVPN erbjuder ganska anständiga hastigheter och tjänster. Dess 5-stjärnigt kundservice team lämnar ingen fråga obesvarad. För att undvika att någon form av videobackning behövs behöver du ett VPN som BulletVPN. Med VPN-protokoll som PPTP, OpenVPN, L2TP / IPSec och IKEv2, garanteras din online-säkerhet. På det här sättet kan du strömma BBCs innehåll till höga prestanda och säkerhetsnivåer. De obegränsad bandbredd -funktionen är fördelaktig när du strömmar, särskilt när det är en stor strömningstjänst som BBC.

SurfShark

Surfshark har en mycket minimalistisk, lättanvänt gränssnitt, vilket är idealiskt för nybörjare och individer utan för mycket teknisk kunskap. Klienten är ganska enkel och saknar onödiga menyer och knappar. Dessutom tillåter VPN obegränsade samtidiga anslutningar per enskilt konto. Det betyder att du kan skydda alla enheter hemma och dela din VPN-anslutning med vänner och familjemedlemmar. Trots att det är nytt kommer detta VPN med många fördelaktiga funktioner.

Denna VPN kommer med flammande snabba servrar runt om i världen och en enastående supportteam som finns dygnet runt för att lösa dina problem. Dessutom erbjuder det en strikt no-log policy och en kill switch för att säkra dina surfaktiviteter om ett plötsligt anslutningsavbrott inträffar. För att lägga till ett körsbär ovanpå har SurfShark en 30-dagars återbetalningsgaranti, vilket innebär att du kan ta VPN via en provkörning och få tillbaka dina pengar om det inte uppfyller dina förväntningar. Även om jag tvivlar starkt på att eftersom detta VPN fungerar ganska bra med BBC iPlayer, men du vet aldrig vilka privilegier en användare kan förvänta sig av en VPN-leverantör.

IPVanish

IPVanish s höga serverhastigheter har belönats med en enorm följare-bas. Dessa hastigheter är viktiga för att strömma innehåll som nyheter, direktsändningar, sportevenemang från BBC iPlayer. Dessutom underlättar leverantörens serverhastigheter nedladdningshastigheter oavsett den hårda säkerhet som den jätte strömningstjänsten sätter. Den användarvänliga och lättanvända programvaran är ganska rolig. Det stöder också de mest använda plattformarna som Windows, Mac, iOS, Android och Linux.

Företaget driver mer än 850 servrar spridda i över 60 länder. Användare kan enkelt ansluta till en av sina servrar tack vare smart distribution. Ingen av användarnas surfhistorik kommer att spelas in eller lagras av den här tjänsten. Detta är tydligt i deras no-logs policy. Såvitt säkerhet går erbjuder IPVanish följande protokoll PPTP, L2TP och OpenVPN med en 256-bitars AES-kryptering för att säkerställa säkerhet. Det som skiljer sig med denna leverantör är att den bara erbjuder 7 fria dagar användning så att kunderna får avgöra om de vill ha den här tjänsten eller inte.

VyprVPN

Denna tjänsteleverantör är baserad i Schweiz. Du får byta ut din IP-adress med en annan genom att ansluta till en av dess 70+ globala servrar. VyprVPN erbjuder abonnenter flera brittiska VPN-servrar som kan användas för att avblockera olika brittiska kanaler och webbplatser utomlands. Obegränsad nedladdning / strömning är viktigt för dem som vill kringgå platsbaserade block och titta på deras favorit-tv-program eller filmer. Integritetsnivåerna höjs med användning av VyprVPN när du strömmar.

VyprVPN erbjuder ingen återbetalningspolicy. De har en 3-dagars gratis provperiod för att få en bättre uppfattning om prestanda och hastighet. De har två planer. Den grundläggande planen, som tillåter upp till tre anslutningar, och premiumplanen, som tillåter upp till fem anslutningar.

Det smarta DNS-proxyalternativet för BBC iPlayer

Om ingen av de fyra VPN: erna ovan fångade din uppmärksamhet, kan en smart DNS kanske. En smart DNS-proxy är också ett verktyg som används till avblockera geobegränsade webbplatser tycka om BBC iPlayer. användare utanför Storbritannien kan dra nytta av sina tjänster för deras snabba blockering av aktiviteter.

Här är allt du behöver vara medveten om:

 • Den har höga kompatibilitetsnivåer; du kan ström BBC iPlayer på iPhone, Mac, PS3 / PS4, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Chromecast, och Xbox.
 • Din IP-adress förblir densamma.
 • Internettrafik förblir orörd och okrypterad.
 • Om din Internetleverantör använder transparenta proxyer eller DNS-kapning, en smart DNS fungerar inte för dig.
 • Ingen anonymitet med en synlig IP-adress.

Om du dras till dessa funktioner rekommenderar vi att du ger Unlocator ett skott. Företaget erbjuder en kostnadsfri 7-dagars provperiod för obeslutsamma. Det stöder också avblockering av BBC, ITV, Sky Go, Now TV, och andra brittiska kanaler.

Den bästa BBC iPlayer VPN 2020

Om du söker efter en VPN-leverantör som garanterar åtkomst till BBC iPlayer utanför Storbritannien, gå vidare till ExpressVPN. Om du vill prova en annan metod än avblockera geo-blockerat innehåll utomlands, du kan alltid använda en Smart DNS istället. Men. vad tror du? Vad är det du vill ha? Vissa av er kan hitta en smart DNS som passar, medan andra känner sig säkra med ett VPN-abonnemang. Vilken föredrar du? Låt oss veta det genom att släppa kommentarer.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me