BBC iPlayer VPN fungerar inte – bästa lösningen

BBC iPlayer VPN fungerar inte - bästa lösningen


BBC iPlayer VPN fungerar inte – bästa lösningen

BBC iPlayer blockerade utomlands

Att försöka få tillgång till BBC iPlayer från utlandet skulle vara som att försöka montera en fyrkantig pinne i ett runt hål. Med andra ord är det omöjligt om du inte har en VPN eller en smart DNS-proxy.

Strömningstjänsten är geo-blockerad utanför Storbritannien på grund av problem med upphovsrätt. Så om du bor i Australien, Nya Zeeland, Kanada, USA eller någon annanstans, kommer följande felmeddelanden att visas på din skärm.

”Det här innehållet verkar inte fungera. Vänligen försök igen senare.”

”BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem. “

“BBC iPlayer-program är bara tillgängliga att spela i Storbritannien.”

BBC iPlayer GeoBlocked

Hur vet BBC att jag använder VPN?

Du bör dock notera att installationen av ett VPN kanske inte är slutet på det. BBC iPlayer tycker inte om det när du spelar trick, varför det började förbjuda VPN IP-adresser. Som ett resultat kan platsmeddelanden fortfarande visas på skärmen även om du använder ett VPN.

Den ideala lösningen skulle vara att växla till en annan server i Storbritannien och prova en ny IP-adress. Men om det inte fungerar, är jag rädd att du måste prenumerera på en ny VPN-tjänst.

Oroa dig inte, du behöver inte slösa bort din tid på att söka efter ett nytt märke som kanske eller inte är kompatibelt med BBC iPlayer. Det beror på att jag har sammanställt en lista över bästa VPN: er för BBC iPlayer. 

Bästa VPN för att fixa BBC iPlayer Block

Jag tycker att det är rättvist att säga att det är bäst att du använder bästa VPN-leverantörer för att avblockera BBC iPlayer, särskilt med VPN-svartlista-saken. Därför får du aldrig prenumerera på okända märken eller gratis VPN: er eftersom du snart kommer att inse att de inte är effektiva och faktiskt inte kan leverera det de lovar.

Efter att ha testat flera VPN-tjänster rekommenderar jag att du använder det ExpressVPN eftersom det är den bästa när det gäller kringgå geo-begränsat onlineinnehåll. Det betyder att du kan få tillgång till BBC iPlayer från var som helst i världen, tillsammans med alla andra UK-begränsade webbplatser.

Här är en smak av vad ExpressVPN tillhandahåller:

 • Tillgång till varje brittisk kanal från utlandet, Inklusive BBC, ITV, Channel 4, my5 BT Sport, Sky GO, etc.
 • Användarvänliga och enkla att installera appar för Windows, Linux, Android, Mac, och iOS-enheter. 
 • 24/7 kundsupport för att hjälpa dig med dina frågor.
 • En 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti politik.
 • Tre samtidigt VPN-anslutningar under ett enda konto.

BBC iPlayer UnblockedSå klart, ExpressVPN är oöverträffad när det gäller funktioner och fördelar. Nedan hittar du en lista över andra premiumtjänster som jag jämförde den med.

Det smarta DNS-proxyalternativet för BBC iPlayer

Du kan också använda en annan metod för att avblockera BBC iPlayer: Smart DNS-proxy. Det här verktyget riktar sig bara till webbadresserna som visar din plats och omdirigerar dem, vilket innebär att du fortfarande kommer att kunna förbikoppla geo-block och få tillgång till BBC iPlayer. Men om du bor utanför Storbritannien och vill använda en smart DNS-proxy är det några saker du bör veta först:

 • Du kan ställa in en smart DNS-tjänst på vilken enhet som helst. Det inkluderar Android, iOS, PC, Mac, PS3 / PS4, Xbox, Apple TV, Amazon Fire TV, Roku, och Chromecast.
 • Smarta DNS-proxyer kryptera inte din trafik eller ändra din IP-adress. Därför förväntar dig inte någon anonymitet online.
 • De fungerar inte heller bra om din internetleverantör använder transparenta proxyer eller DNS-kapning.

Om du fortfarande tycker att det smarta DNS-proxy-sättet är tilltalande, vilket många användare gör, rekommenderar jag att du kolla in Unlocator. Denna leverantör har en stor lista med kanaler som stöds i Storbritannien, inklusive BBC, ITV, Sky Go, och mycket mer. Det ger också kunderna möjlighet att testa ut tjänsten med en 7-dagars provperiod.

BBC iPlayer VPN fungerar inte – Extra tips

Om du inte kan komma åt BBC iPlayer med din VPN kan du försöka göra följande ändringar innan du vidtar några drastiska åtgärder som att prenumerera på en annan tjänst.

 • Som jag nämnde tidigare började BBC iPlayer förbjuda VPN IP-adresser, så vissa av dem kan fungera medan andra kanske inte. Som ett resultat måste din första åtgärd vara att växla till en annan UK-server för att få en ny IP-adress.
 • Ibland, ändra din webbläsare kan hjälpa till att lösa problemet om du försöker komma åt BBC iPlayer på din PC eller Mac. FireFox, Safari, Google Chrome, och Kant är alla bra alternativ.
 • Du kan också följa mina fotspår när det här hände mig och be din VPN-leverantör om hjälp. Om någon har ett svar är det dem.
 • Om du provade alla ovanstående steg och du fortfarande inte kan avblockera BBC iPlayer, är det kanske bäst att dela sätt med din nuvarande VPN och prenumerera på en ny som stöder strömningskanalen.

BBC iPlayer VPN fungerar inte – bästa lösningen

Har du någonsin upplevt några svårigheter när du tittade på BBC iPlayer från utlandet med ett av VPN: n som nämndes i artikeln? Låt oss veta det genom att lämna en kommentar nedan. Om du känner till någon VPN som inte fungerar med BBC iPlayer, dela också din erfarenhet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map