Hur kan man se BBC iPlayer i Förenade Arabemiraten?

Hur avblockera och se BBC iPlayer i Förenade Arabemiraten? Brittiska utlänningar som bor utomlands kan ha svårt att titta på sina favorit-TV-program. Streamingskanaler som BBC, ITV, Sky GO, Channel 4 och Now TV är alla geo-blockerad utomlands.


Så om du för närvarande arbetar eller tillbringar din semester i Förenade Arabemiraten kommer du inte att kunna se någon av dessa kanaler på grund av regionala begränsningar. Tung övervakning är också en annan sak som Förenade Arabemiraten till stor del investerar i. Men tack och lov kan du göra det undgå dessa övervakningsaktiviteter såväl som avblockera Storbritanniens webbplatser utomlands med en VPN-tjänsteleverantör.

Båda a VPN och smart DNS kan hjälpa dig titta på BBC iPlayer i Förenade Arabemiraten, lär dig exakt hur i lektionen nedan.

Hur kan man se BBC iPlayer i Förenade Arabemiraten?

Hur man tittar på BBC iPlayer i Förenade Arabemiraten?

Hur man tittar på BBC iPlayer i UAE med VPN?

Om du försöker få tillgång till live eller on-demand material på BBC iPlayer medan du är i Förenade Arabemiraten kommer du att få ett av följande geofel.

”BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem. “

“BBC iPlayer-program är bara tillgängliga att spela i Storbritannien.”

BBC iPlayer GeoBlocked

Svartlistan av VPN: s IP-adresser 2015 löstes slutligen med en VPN-anslutning. Men nedslående saker kan hända, även med ett VPN, kan du stöta på felmeddelanden med ett VPN. Det är därför du bör registrera dig för ett VPN för att kunna komma på en annan server för att undvika sådana incidenter. Följ dessa steg för att se BBC iPlayer i Förenade Arabemiraten eller någon annanstans i världen.

 1. Prenumerera på ett VPN som stöder BBC iPlayer.
 2. Ladda ner appen frågade dig och starta den.
 3. Leta efter ett Storbritannien server och anslut till den.
 4. Verkar vara en virtuell brittisk medborgare.
 5. För det sista steget, gå till BBC iPlayer webbplats eller starta iPlayer-applikationen. Sedan titta på allt du vill ha på BBC iPlayer oavsett var du är.

BBC iPlayer Unblocked

Jag har provat varje VPN på marknaden, men ingenting tycktes tillfredsställa förutom ExpressVPN. Det är de enklaste och mest effektiva tjänsteleverantörerna som enkelt kan gå förbi regionala begränsningar från hela världen. Detta inkluderar naturligtvis möjligheten att strömma BBC iPlayer i Förenade Arabemiraten.

RankVPN ProviderLink
rangvpn-provider
 • 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Obegränsad bandbredd
 • Appar för alla dina enheter
 • 24/7 Live Support
 • Exklusiv 49% rabatt!

Besök ExpressVPN

rangvpn-providerBesök BulletVPN
rangvpn-providerBesök NordVPN
4vpn-providerBesök Surfshark

Hur man avmarkerar BBC iPlayer i UAE med hjälp av smarta DNS-proxier

Att kringgå geo-restriktioner kan gå båda vägar heller med en VPN eller Smart DNS-proxy. Båda är otroligt starka enheter som kan garantera användare en behaglig webbläsarupplevelse utan begränsningar.

Självklart, BBC iPlayer är blockerad i Förenade Arabemiraten, men ett smart DNS kan avblockera det. Det är inte att säga att alla smarta DNS-proxyer kan göra det, nej. I mitt fall fungerade Unlocator underbart för mig. Dessutom måste du alltid komma ihåg att allt du kan eller inte kan komma åt beror på den smarta DNS som du prenumererar på. Var försiktig, inte alla smarta DNS-tjänster stöder avblockering av BBC i Förenade Arabemiraten. Här är mer av vad du kan förvänta dig av en smart DNS.

 • Höga nivåer av kompatibilitet: Smart DNS fungerar på nästan vilken strömningsenhet som helst: iOS, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV och Xbox.
 • Underhåll av IP-adress: En smart DNS ändrar inte användarnas IP-adresser och håller dem i det offentliga ögat.
 • Om din Internetleverantör använder transparent ombud eller DNS-kapning, då kommer en smart DNS inte vara till god service för dig.
 • Ingen anonymitet online: Din IP-adress förblir offentlig eftersom en smart DNS inte utför några krypteringar.

Avblockera och titta på BBC iPlayer i UAE – Wrap Up

Att bo utomlands, borta från familj och vänner, kan vara ganska svårt. Förmågan att titta på ditt favorit-TV-innehåll hemifrån gör saker och ting lite lättare.

Med hjälp av VPN eller Smart DNS kan du göra det avblockera och strömma alla dina favoritkanaler, inklusive BBC iPlayer, i Förenade Arabemiraten och någon annanstans över hela världen. Vilken metod ska du använda? Låt oss veta i kommentarerna.

relaterade inlägg

 • Hur man får en belgisk IP-adress utanför Belgien

  Hur man får en belgisk IP-adress utanför Belgien

  Inga kommentarer | 16 augusti 2018

 • Hur man fixar Instagram-musik finns inte i din region

  Hur man avblockerar Instagram på skolan eller på jobbet

  Inga kommentarer | 23 oktober 2018

 • Hur man tittar på Manifest säsong en på NBC

  Hur man tittar på manifest säsong en online?

  Inga kommentarer | 11 september 2018

 • Hur man tittar på NBC Sports i Europa

  Hur man tittar på NBC Sports i Kanada

  Inga kommentarer | 13 nov 2018

Om författaren

karl

Strömmande prylar geek. Intresserad av varje liten sak som finns att veta om att kringgå regionala begränsningar. En ivrig troende på rätten att skydda integritet online. Charles har också granskat många VPN-tjänsteleverantörer och vet hur man kan skilja de goda äpplen från de dåliga.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map