Hur kan man se Match of the Day Free Live utanför Storbritannien?

Stream MOTD Free Live i HD utomlands

Hur man tittar på Match of the Day Free Live utanför Storbritannien?

Hur man tittar på Match of the Day 2017 Gratis Live med VPN

Om du bor eller går utanför Storbritannien kommer du att märka att flera strömningskanaler som BBC iPlayer och BT Sport är det tabu. Det är mycket nedslående om du är en fotbollsfan eftersom du inte bara kommer att missa matcher, utan också spelanalys och höjdpunkter. Match of the Day, eller MOTD för kort, är ett perfekt exempel på sådana program. Och om du har försökt få tillgång till det från utlandet är jag säker på att du har stött på något av följande meddelanden:

”BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem. “

“BBC iPlayer-program är bara tillgängliga att spela i Storbritannien.”

”Det här innehållet är inte tillgängligt på din plats. Vänligen försök igen senare.”

Gratis MOTD Stream Geoblocked utanför Storbritannien

Gratis MOTD Stream Geoblocked utanför Storbritannien

För att åtgärda problemet måste du ta hand om a Brittisk IP-adress, och det enda sättet att göra det är med ett VPN. Det virtuella privata nätverket låter dig ansluta till en Fjärrserver från en annan region valfri. När du ansluter till servern kommer din VPN att göra det ändra din IP för att matcha det land du valt.

Det betyder att när du ansluter till en server från Storbritannien får du en IP-adress från den regionen. Som ett resultat kommer du att lura BBC iPlayer att tro att du är i England och att du kan se Match of the Day.

Men det är inte det. VPN kommer också kryptera din onlinetrafik, hindrar någon från att läsa den. Det betyder att ingen sida kan ta reda på vad du gör på internet.

Steg för att installera ett VPN på din enhet

Vill du titta på MOTD från utanför Storbritannien? Här är vad du behöver göra:

 1. Ta hand om en bra VPN-leverantör som har snabba säkra servrar i Storbritannien. jag rekomenderar ExpressVPN.
 2. Gå till din enhet app store för att ladda ner och installera applikationen. Alternativt kan du ladda ner det direkt från leverantörens webbplats.
 3. Öppna appen och anslut till en server från Storbritannien.
 4. Gå nu till BBC iPlayer-webbplatsen eller öppna iPlayer-applikationen om du har den på din enhet.
 5. Stream MOTD 2017 från var som helst i världen.

BBC iPlayers gratis match of the Day 2017-strömmen blockerad med VPN

BBC iPlayer’s Free Match of the Day 2017-strömmen är oblockerad med VPN

Bästa VPN: er för att få tillgång till BBC iPlayer från utlandet

BBC började klämma ner sig på VPN IP-adresser 2015, och nu klarar få tjänster fortfarande att komma förbi sina geobegränsningar. Därför behöver du en pålitlig leverantör som effektivt kan spärra iPlayer varje gång du använder den.

Om du nu är en ny VPN-användare kan du tycka att det är lite knepigt. Det är därför jag bestämde mig för att hjälpa dig genom att avrunda fyra bästa VPN: er som fortfarande fungerar med BBC iPlayer.

Och även om alla är mycket kapabla att ge dig tillgång till Match of the Day, måste valet av gruppen vara ExpressVPN. Det kanske lite pricier än de andra märkena på listan, men det är överlägset den bästa. Jag använder det själv för att titta på MOTD på lördagskvällar när jag är utomlands, och det har aldrig misslyckats mig. Nu när jag tänker på det använder jag det alltid när jag går online eftersom det är det enda sättet jag kan säkerställa min säkerhet och integritet online.

Så här strömmar du MOTD 2017 online med smart DNS

Om du helt enkelt vill kringgå regionala begränsningar och avblockera BBC iPlayer utan mycket omsorg för online sekretess, då är smarta DNS-proxyer ett bättre alternativ för dig. Var och en av dessa tjänster har en lista över kanaler som stöds, så se till att BBC iPlayer är bland dem.

Proxies omdirigerar endast platsens del av din trafik via deras servrar, vilket gör att du kan tillgång till regionbegränsat material. i alla fall, de krypterar inte din trafik eller döljer din IP-adress.

 1. Prenumerera på en bra tjänst med många stöds kanaler som Unlocator.
 2. Ställa upp manuellt på din enhet. Du kan använda installationsguider och manualer för att hjälpa dig om du stöter på problem.
 3. Du kan installera smarta DNS-proxyer på alla enheter du äger spelkonsoler, routrar, smarta TV-apparater, smartphones, surfplattor och datorer.
 4. Du kan nu komma åt BBC iPlayer och titta på MOTD.

Unlocator erbjuder dig gratis 7-dagars rättegång period att testa sina tjänster innan du fattar ett beslut. det kan också avblockera 200 kanaler, inklusive BBC iPlayer, BT Sport, ITV, Channel 4, ESPN och mycket mer.

Obs: Smarta DNS-proxyer fungerar inte om din Internetleverantör använder transparenta proxyer eller DNS-kapning.

BBC iPlayer-kompatibla strömningsenheter

BBC iPlayer är kompatibel med nästan alla operativsystem. Du kan titta på den på någon av följande enheter:

 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • PC
 • Mac
 • Xbox
 • PS3
 • PS4
 • Apple TV 4
 • Samsung Smart TV
 • Amazon Fire TV
 • Sony Smart TV
 • LG Smart TV
 • Nu TV
 • Roku
 • Chromecast

Hur man tittar på Match of the Day i HD Free Live Online utanför Storbritannien?

Istället för att söka på webben efter gratis MOTD-strömmar som är olaglig, använd ExpressVPN eller Unlocator för att få Match of the Day direkt från BBC var som helst i världen. Du kommer att kunna strömma fotbollshöjdpunkter i HD.

Tyckte du att den här guiden var användbar? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me