Hur man får BBC iPlayer i Australien

Hur man får BBC iPlayer i Australien? BBC iPlayer är en internetstreaming, catchup-, tv- och radiotjänst från BBC baserad i Storbritannien. Det låter dig streama högkvalitativa TV- och radioprogram som Doctor Who, Our Girl och The Chance. Ändå är det begränsat till Storbritanniens tittarskap, vilket innebär att du bara kan titta på det inifrån Storbritannien. Så finns det någon väg runt detta?

Hur man tittar på BBC iPlayer utanför Storbritannien

Hur man tittar på BBC iPlayer utanför Storbritannien

Kan människor i Australien, Kanada, USA, Tyskland och Frankrike komma åt BBC iPlayer? Svaret är ett klart ja. Med en VPN kan alla typer av innehåll från hela världen vara tillgängliga för dig. Du kan strömma BBC iPlayers program och filmer på din PC, Mac, Android och iOS-enheter. Lär dig hur du kan avblockera BBC iPlayer från utanför Storbritannien i denna handledning nedan.

Hur man tittar på BBC iPlayer i Australien med hjälp av en VPN

iPlayer vet var du är, så om du inte kan få dig i Storbritannien, ändra din IP. Det är som det enklaste du någonsin kan göra med en så avancerad teknik som ett virtuellt privat nätverk. En VPN skapar denna privata tunnel där alla dina data överförs innan de når Internet. Dina data är krypterade när de reser från din enhet till ett nätverk via VPN-servern.

Det är ganska coolt att bara tänka på alla möjligheter en VPN kan erbjuda dig. Avblockering av BBC Iplayer är en av dem. Som ni ser får du följande meddelande: “BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem. “BBC iPlayer GeoBlocked

Du får byta ut din nuvarande IP-adress med en brittisk när du ansluter till en UK-server, som erbjuds av din VPN-tjänsteleverantör. Låt oss se hur du få titta på BBC iPlayer i Australien: 

  1. Registrera dig med en VPN-leverantör.
  2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din PC, Mac, Android, iOS-enhet.
  3. Starta VPN-applikationen och logga in med ditt VPN-konto.
  4. Anslut nu till en UK VPN-server.
  5. Gå slutligen till BBC iPlayer-webbplatsen eller starta iPlayer-applikationen.
  6. Se BBC iPlayer i Australien, Nya Zeeland, Indien eller någon annanstans utanför Storbritannien.

BBC iPlayer Unblocked

Vill du ha en VPN tillräckligt bra för att låta BBC iPlayer blockeras? Prenumerera sedan på ExpressVPN. Denna tjänsteleverantör är kanske inte den billigaste, men den är den mest pålitliga. Du betalar för att skydda din integritet och din säkerhet. De levererar starka föreställningar och garanterar att kringgå alla typer av geobegränsningar över hela världen. Om du vill undersöka andra alternativ ger tabellen nedan en bättre idé. Läs vår artikel om bästa VPN för BBC iPlayer också.

Se BBC iPlayer i Australien med hjälp av en smart DNS

När prisutdelningen kommer kommer du att känna dig dålig av att ha missat avsnitten av A Very English Scandal, när du visste att du kunde ha gjort något åt ​​det. Om en VPN kan ge dig innehållet från BBC iPlayer, bör du tveka en bit. Anta att en VPN – av någon anledning – inte fungerar för dig – du kan alltid använda en smart DNS-proxy.

De är inte lika säkra som VPN: er, men pojke får de oblockerade saker. Vad du bör tänka på är att din IP kommer att förbli densamma och dina data kommer inte att krypteras helt. Det som kommer att hända är att dina data relaterade till din geolokalisering delvis omdirigeras så att du får åtkomst till begränsat innehåll var som helst. Så här använder du ett smart DNS:

  1. Börja först till Unlocator och registrera dig för en kostnadsfri 7-dagars rättegång.
  2. Följ dessa videoklipp / installationshandledning för att konfigurera Smart DNS på din streamingenhet.
  3. Gå till BBC iPlayer webbplats.
  4. Njut av din obegränsade åtkomst till allt BBC iPlayer-innehåll.

Unlocator kan avblockera över 200 kanaler från var som helst i världen, vilket kvalificerar det som en anständig Smart DNS-proxy. Du behöver inte oroa dig för begränsningar, förbud eller censur med Unlocator. En sak till, proxyer är snabbare än VPN: er. Om du värdesätter hastighet över säkerhet, gå sedan med en smart DNS, och med det menar vi Unlocator.

Se BBC iPlayer Utanför Storbritannien

Att betala för en brittisk TV-licens för att titta på Storbritanniens innehåll som BBC Iplayer utomlands räcker inte. Det är faktiskt inte tillåtet. Begränsningar kommer att stanna där för vem som vet hur länge. De förväntar sig verkligen att vi lägger armarna och gör ingenting åt det? När en VPN och en smart DNS är involverad, kunde vi bryr oss mindre om geobegränsningar. Få BBC en och två, CBeebies och BBC News till dina skärmar utanför Storbritannien, och ström på.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me