Hur man får BBC iPlayer i Irland

Hur man får BBC iPlayer i Irland? Vi förstår geobegränsningarna som nekar tillgång till BBC iPlayer som kommer från länder utanför Storbritannien. Men det verkar löjligt att invånare i Irland – som ligger i närheten av Storbritannien – inte kan komma åt BBC iPlayer. Så om du inte har en brittisk IP-adress kan du inte komma åt BBC iPlayer och dess liveströmmar. Men denna begränsning gäller inte Nordirland för det är faktiskt där du kan titta på BBC iPlayer utan begränsningar. För någon annanstans måste du förfalska din plats och få en brittisk adress för att få tillgång till BBC iPlayer. Fortsätt nu läsa för att lära dig hur du kan få BBC iPlayer i Irland. 


Hur man får BBC iPlayer i Irland

Hur man får BBC iPlayer i Irland

Skaffa BBC iPlayer i Irland med hjälp av en VPN

När du försöker ansluta till BBC iPlayer hittar webbplatsen IP-adressen som du ansluter till. Så om du säger att du försöker komma åt webbplatsen från Dublin kommer BBC inte att visa något av dess innehåll och förnekar din åtkomst. Som ni ser får du följande meddelande: “BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem. “BBC iPlayer GeoBlocked

Att använda ett VPN kan dock ändra det åt dig. En VPN ansluter din enhet till en server i Storbritannien vilket ger dig den serverens IP. När du har anslutit till en brittisk server får du en brittisk IP. Med den nya IP: n kan du komma åt allt BBC iPlayer-innehåll. Så här använder du ett VPN till avblockera BBC iPlayer i Irland.

 1. Registrera dig med en VPN-leverantör som fungerar med BBC iPlayer.
 2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din PC, Mac, Android, iOS-enhet.
 3. Starta VPN-applikationen och logga in med ditt VPN-konto.
 4. Anslut nu till en UK VPN-server.
 5. Gå slutligen till BBC iPlayer-webbplatsen eller starta iPlayer-applikationen.
 6. Se BBC iPlayer i Irland.

BBC iPlayer Unblocked

ExpressVPN är den snabbaste och mest pålitliga tjänsteleverantören på marknaden. Om du vill få BBC iPlayer i Irland rekommenderar vi starkt att du prenumererar på denna VPN-tjänsteleverantör. ExpressVPN har en lång historia av att kringgå geobegränsningar och avblockera material, som alla var framgångsrika. Det är inte det billigaste, men du betalar för din integritet och säkerhet. Du kan läsa vår artikel om bästa VPN för Irland eller kolla in andra tjänsteleverantörer i tabellen nedan.

Skaffa BBC iPlayer med Smart DNS Proxy

Det finns ett annat sätt för dig förutom en VPN att få BBC iPlayer i Irland, och det är via en smart DNS-proxy. Denna proxy hjälper dig att få åtkomst till geobegränsade webbplatser som den populära Hulu, Netflix, BeInSports och många fler genom att omdirigera den trafik som behövs för att bestämma din geolokalisering. Följaktligen kommer du att kunna komma åt BBC iPlayers webbplats från Irland. Tänk på att smarta DNS-proxyer inte fungerar på samma sätt som VPN: er. De är faktiskt mycket mindre effektiva när det gäller säkerhet. De ändrar inte din IP, och de krypterar verkligen inte din trafik, vilket förklarar varför de är mycket snabbare än VPN: er. Så här använder du en smart DNS för att avblockera BBC iPlayer i Irland,

 1. Börja först till Unlocator och registrera dig för en kostnadsfri 7-dagars rättegång.
 2. Följ dessa videoklipp / installationshandledning för att konfigurera Smart DNS på din streamingenhet.
 3. Gå till BBC iPlayer webbplats.
 4. Njut av din obegränsade åtkomst till allt BBC iPlayer-innehåll.

Unlocator är en innovativ teknisk lösning som kan hjälpa dig att kringgå geografiska begränsningar var som helst i världen. För att lära dig mer om den här förstklassiga DNS-tjänsten, kolla in vår informativa Unlocator-granskning. Den kan spärra över 200 kanaler från var som helst i världen, varför det är den bästa Smart DNS-proxy där ute. PLUS, det fungerar riktigt bra på alla enheter.

Se BBC iPlayer i Irland

Det är ganska uppenbart att BBC inte gillar idén om en global iPlayer och blockerar många av sina tjänster i många regioner, inklusive Irland. Denna handledning markerar dock slutet på att Britains skryter om deras exklusiva tillgång till BBC iPlayer-tjänster. Irländska människor kommer äntligen att få sin bit av kakan från att ställa in en VPN-anslutning. Med VPN kommer de inte längre att ha problem med att komma åt BBC iPlayer’s Doctor Who, Our Girl eller någon annan show i Irland. Låt oss veta vilken VPN-tjänsteleverantör som har gjort det möjligt för dig att komma åt BBC iPlayer i Irland.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map