Hur man får BBC iPlayer på Apple TV 4 utanför Storbritannien

Hur Skaffa BBC iPlayer på Apple TV i USA, Australien, Kanada, Förenade Arabemiraten och någon annanstans utanför Storbritannien? BBC iPlayer har just lagts till den nya Apple TV 4 i Storbritannien. BBC iPlayer är en av de mest eftertraktade streamingkanalerna i världen. Så det är inte konstigt att det Storbritanniens utlandsstationerade och brittiska TV entusiaster i USA, Kanada, Spanien, Australien, Frankrike, Förenade Arabemiraten, letar efter ett sätt att avblockera och titta på BBC iPlayer på Apple TV 4 utanför Storbritannien. I den här hjälpguiden visar jag dig hur du gör det få, avblockera och titta på BBC iPlayer på Apple TV 4 utomlands med Smart DNS eller VPN. Båda metoderna gör det möjligt för dig kringgå georestriktioner och sålunda få tillgång till brittiska TV-appar på Apple TV 4.


Avblockera Titta på BBC iPlayer på Apple TV 4 utanför Storbritannien via VPN eller Smart DNS Proxy

Avblockera Titta på BBC iPlayer på Apple TV 4 utanför Storbritannien via VPN eller Smart DNS Proxy

Skapa ett brittiskt iTunes-konto på Apple TV 4 – Avblockera UK App Store

För att få apper och kanaler i Storbritannien på din Apple TV 4, du måste växla din iTunes till Storbritannien med ett brittiskt Apple-ID. Följ dessa steg till skapa ett brittiskt Apple-ID utan behov av kreditkort.

På din PC / eller Mac:
1. Logga ut från ditt nuvarande iTunes-konto i iTunes. Detta steg är mycket viktigt.
2. Längst ner i iTunes Store, ändra din region till Storbritannien.
3. Gå hitta en gratis app.
4. Klicka på ‘Skaffa sig’
5. Den kommer då att be dig att skapa ett konto och kommer nu att erbjuda alternativet ‘inget kort’. Du skapar ett nytt användarnamn och lösenord för det “nya kontot”
6. Ange en adress som är lokal för den regionen medan du inte väljer något kort.
7. Från din Apple TV 4, logga ut från ditt iTunes-konto från dina inställningar.
8. Logga in med nytt brittiskt Apple-ID du har precis skapat.
9. Du kan nu ändra din iTunes-region på Apple TV 4 till Storbritannien och få brittiska appar som BBC iPlayer.

BBC iPlayer på Apple TV utanför Storbritannien – Avblockera med VPN

Om du redan använder VPN, du kan avblockera BBC iPlayer på din Apple TV genom att ansluta till en UK VPN-server. Som ni ser får du följande meddelande: “BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem. “BBC iPlayer GeoBlocked

Om inte, få ett VPN-konto genom att registrera dig hos en VPN-leverantör som ExpressVPN. Detta kommer att ändra din IP-adress till en Storbritanniens IP-adress, praktiskt taget lurar brittiska kanaler för att tro att du är belägen i Storbritannien.

 • Apple TV 4 har ingen VPN-klient, dvs den är inte VPN-aktiverad. Du måste istället installera VPN på din router.
 • När du har upprättat en VPN-anslutning verkar all trafik komma från Storbritannien. Därför kan du titta på brittisk TV som BBC, iTV, Demand 5, Channel 5, TV Player och Sky på din Apple TV 4 och andra strömningsenheter utomlands.
 • Förutom att ta bort geobegränsningar krypterar VPN också din trafik för att förhindra att eventuella online-avlyftare spionerar på det du gör online.

BBC iPlayer UnblockedJag har testat ExpressVPN och kan bekräfta att det avblockerar BBC iPlayer på Apple TV utanför Storbritannien. Du kan använda andra VPN-leverantörer för att se BBC iPlayer utomlands också.

BBC iPlayer på Apple TV utanför Storbritannien – Titta med Smart DNS

Tyvärr, installera BBC iPlayer-kanalen på Apple TV 4 är inte tillräckligt. Du måste fortfarande förfalska din plats för att titta på on-demand och live BBC-innehåll. Du kan göra det med Smart DNS. Om du använder Smart DNS kan du kringgå regionala begränsningar som vanligtvis skulle blockera dig från tittar på geoblockerat innehåll som BBC iPlayer, ITV, Now TV.

 • Registrera dig med en smart DNS-tjänst som stöder avblockering av BBC iPlayer på Apple TV. Ett bra exempel skulle vara Unlocator.
 • Ställ in Smart DNS genom att konfigurera Unlocator-DNS-koder på Apple TV 4.
 • Se BBC iPlayer, iTV, Now TV, Storbritannien Netflix och andra geoblockerade appar på Apple TV 4 utomlands.
 • Du kan också använda Unlocator för att avblockera amerikanska kanaler som HBO Now, Hulu, NBA League Pass på Apple TV 4.

Att registrera dig med Unlocator är gratis och kräver inte kreditkort. Totalt hjälper Unlocator dig att komma åt 214 geoblockerad strömningsapp. Men inte alla dessa appar är kompatibla med Apple TV 4.

Bästa brittiska TV-appar på Apple TV 4 2015

 • BBC iPlayer
 • TVPlayer
 • Zattoo
 • Netflix
 • ITV *
 • 4oD *
 • Efterfrågan 5 *
 • Youtube

* Dessa appar kommer ännu inte att släppas på Apple TV 4.

Hur man avmarkerar och tittar på BBC iPlayer på Apple TV 4

Med tanke på BBC iPlayer frånvaro på äldre generationens Apple TV: er kommer BBC iPlayer på Apple TV 4 att komma som trevliga nyheter för brittiska TV-entusiaster runt om i världen. Allt du behöver avblockera och titta på BBC iPlayer utanför Storbritannien är Smart DNS eller VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map