Hur man får BBC iPlayer på Nya Zeeland

Hur man får BBC iPlayer på Nya Zeeland? Keeping Faith, Miranda, Requiem och Creeped Out är några av de bästa programmen som finns tillgängliga på Storbritanniens BBC iPlayer. Tyvärr får resten av världen inte njuta av någon av dem eftersom BBC iPlayer är begränsat till Storbritanniens tittarskap och är geo-blockerad utanför de brittiska gränserna. Även om tillgång till internet är allmänt tillgängligt i Nya Zeeland och nästan hela befolkningen omfattas av mobilt bredband från 3G och 4G, är dess medborgare inte undantagna från geo-restriktiva lagar. Det skulle innebära att Nya Zeelandare, precis som människor i USA, Australien, Kanada, Tyskland, Frankrike och Italien inte kan få tillgång till BBC iPlayer om de naturligtvis inte får en brittisk IP-adress. Att få en ny IP kan enkelt hanteras genom att säkra en VPN-anslutning på alla PC, Mac, PS4, Xbox, Apple TV, Roku, Android, iPhone och FireStick. Fortsätt läsa för att ta reda på hur.

Hur man får BBC iPlayer på Nya Zeeland

Hur man får BBC iPlayer på Nya Zeeland

Hur man får BBC iPlayer i Nya Zeeland med hjälp av en VPN

Om du försöker få tillgång till BBC iPlayer från Nya Zeeland kommer du troligtvis att få ett felmeddelande som informerar dig om att iPlayer inte är tillgänglig där du befinner dig.BBC iPlayer GeoBlocked

BBC iPlayer vet var du är, de kan upptäcka den IP-adress du ansluter till. Så snart de får veta att det inte är från Storbritannien kommer de att avsluta din åtkomst. Den goda nyheten är att allt du behöver är en VPN och att du kan strömma BBC iPlayer innehåll från var som helst i världen, inklusive Nya Zeeland. När du ansluter till ett VPN omdirigeras din anslutning via en utsedd server i det land du väljer. Därefter får du IP-adressen till landets server som du anslöt till. Det kommer inte bara att ge dig anonymitet online, utan det kommer också att hjälpa dig att kringgå geo-restriktioner av alla slag. Så här använder du en VPN för att avblockera BBC iPlayer på Nya Zeeland.

  1. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din PC, Mac, Android, iOS-enhet.
  2. Starta VPN-applikationen och logga in med ditt VPN-konto.
  3. Anslut nu till en UK VPN-server.
  4. Gå slutligen till BBC iPlayer-webbplatsen eller starta iPlayer-applikationen.
  5. Se BBC iPlayer i Irland.

BBC iPlayer Unblocked

ExpressVPN är marknadens största pålitliga VPN-tjänsteleverantör, och vi rekommenderar starkt att du prenumererar på dess tjänster. Även om det inte är det billigaste, är det vad det har att erbjuda värt vartenda öre. Förutom deras omfattande historia med att kringgå geobegränsningar, kan ExpressVPN behålla din säkerhet och integritet medan du är online. Du kan läsa vår artikel om bästa VPN för Nya Zeeland eller kolla in andra tjänsteleverantörer i tabellen nedan.

Skaffa BBC iPlayer i Nya Zeeland med hjälp av en smart DNS

Om du av någon anledning inte vill ha VPN-användning kan du alltid prova en Smart DNS-proxy. Precis som en VPN, hjälper det att blockera geobegränsningar från var som helst i världen. Vad det dock inte gör är att tillhandahålla samma säkerhetsåtgärder som en VPN. En smart DNS-proxy ger snabbare hastigheter eftersom dina data inte krypteras fullständigt i processen. Du får inte heller någon ny IP-adress, men på något sätt kommer du att kunna komma åt blockerat material. Så här använder du en smart DNS-proxy för att få BBC iPlayer i Nya Zeeland:

  1. Börja först till Unlocator och registrera dig för en kostnadsfri 7-dagars rättegång.
  2. Följ dessa videoklipp / installationshandledning för att konfigurera Smart DNS på din streamingenhet.
  3. Gå till BBC iPlayer webbplats.
  4. Njut av din obegränsade åtkomst till allt BBC iPlayer-innehåll.

Unlocator är ett utmärkt företag. Från deras bästa kundservice till deras användarvänliga programmering kan du nästan glömma VPN. Det är den mest pålitliga smarta DNS-tjänsten som garanterar förbikoppling av geobegränsningar från var som helst i världen. Så om du letar efter en smart DNS som hjälper dig att få BBC iPlayer i Nya Zeeland, leta inte längre än Unlocator.

Skaffa BBC iPlayer i Nya Zeeland

Har du missat det senaste avsnittet av Doctor Who, för att du tillfälligt var ute i Storbritannien? Känner du att du vill komma ikapp de roligaste bitarna från The Graham Norton show? Då har du inget annat val än att blockera BBC iPlayer. Oavsett om du är i Nya Zeeland eller USA, kan du komma åt BBC iPlayer var du än är så länge du använder en VPN eller Smart DNS-proxy. Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan vilken metod du har valt för att blockera BBC iPlayer för dig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me