Hur man lyssnar på BBC Radio utanför Storbritannien

Hur man lyssnar på BBC Radio utanför Storbritannien? Är du tillfälligt utanför Storbritannien och kan du inte köra utan att BBC iPlayer-radio spelar i bakgrunden? Vill du lyssna på livenyheter från hela världen på Newsday och lyssna på ljudet från 1Xtra, oavbruten medan du är utomlands? Tja, du har två alternativ, en VPN eller Smart DNS-proxy. “Du kan lyssna på de flesta av våra live och on-demand radioinnehåll på BBC iPlayer Radio eller BBC Sounds var som helst i världen” säger BBC när det blir frågat om utländsk strömning. Men vi är här för att säga att du kan lyssna på allt (inte de flesta) av BBC iPlayer-radioinnehåll utanför Storbritannien med antingen en VPN eller smart DNS. Läs vidare för att ta reda på hur det kommer till.

Hur man lyssnar på BBC-radio utanför Storbritannien

Hur man lyssnar på BBC-radio utanför Storbritannien

Hur man lyssnar på BBC Radio utanför Storbritannien med hjälp av en VPN

När det gäller internationell sändning är BBC iPlayer radio vägen framåt. Att inte ha det utomlands kan vara mycket nedslående, speciellt när Britsih-expats är angelägna om att få sina fakta raka och få musik av god kvalitet. Detta gör att hitta ett BBC-radioalternativ utomlands extremt utmanande. BBC klargör fallet med internationell tillgång genom att säga ”Ibland kanske vi inte kan göra visst innehåll tillgängligt utanför Storbritannien. Av rättighetsskäl kan vi till exempel inte kunna sända viss sporttäckning utanför Storbritannien. Musikinnehåll kan också begränsas till inom Storbritannien av rättighetsskäl. ” BBC iPlayer GeoBlockedDenna situation är emellertid vändbar med ett virtuellt privat nätverk installerat på din streamingenhet. Följ instruktionerna nedan för att lära dig hur du kan lyssna på BBC-radio utanför Storbritannien med en VPN:

  1. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din PC, Mac, Android, iOS-enhet.
  2. Starta VPN-applikationen och logga in med ditt VPN-konto.
  3. Anslut nu till en UK VPN-server. Detta ger dig en Brittisk IP-adress.
  4. Gå slutligen till BBC iPlayer-webbplatsen eller starta iPlayer-applikationen.
  5. Lyssna på alla BBC iPlayer-radiostationer var du än befinner dig.

BBC iPlayer Unblocked

Eftersom avblockering av BBC-radio är en enorm affär, behöver du en pjäs av en VPN för att få BBC-radio att arbeta utanför Storbritannien. Av den anledningen rekommenderar vi att du prenumererar på ExpressVPN. Deras tjänster är oklanderliga och resultaten garanteras. Sekretess och säkerhet uppskattas mycket av denna tjänsteleverantör som gör att kunderna känner sig säkra. Tabellen nedan visar dig andra tjänsteleverantörer som du kan välja mellan för att hjälpa dig att blockera BBC-radio utomlands.

Hur man lyssnar på BBC Radio utomlands med hjälp av en smart DNS

När BBC begränsar en direkt radioström utanför Storbritannien kommer du att höra ett meddelande som säger Detta innehåll är inte tillgängligt på grund av tekniska eller rättighetsskäl ”. Om ett on-demand-program är begränsat finns det inte en uppspelningsknapp, och ett meddelande visar “Not Available”. Men om användare utanför Storbritannien skulle använda en smart DNS, behöver de inte höra något av dessa meddelanden. Även om en smart DNS inte fungerar på samma sätt som en VPN, kan den blockera geo-begränsningar som ställs på webbplatser, kanaler och tjänster. Det beror också på vilken typ av smarta DNS de använder. Med det sagt, låt oss ta en titt på hur användare kan lyssna på BBC-radio utanför Storbritannien med hjälp av ett smart DNS:

  1. Börja först till Unlocator och registrera dig för en kostnadsfri 7-dagars rättegång.
  2. Följ dessa videoklipp / installationshandledning för att konfigurera Smart DNS på din streamingenhet.
  3. Gå till BBC iPlayer webbplats.
  4. Strömma din favoritmusik och nyhetsflöde utanför Storbritannien på BBC-radio.

För att få dig det steget närmare BBC-radio utanför Storbritannien, registrera dig med Unlocator.  Detta är en smart DNS-proxy som inte har fått bara god feedback från sina kunder. Den levererar fantastiska tjänster i snabba hastigheter och uppfyller sina påståenden. Dessutom erbjuder det sina kunder en 7-dagars kostnadsfri rättegång om de var osäkra på att begå ännu.

Lyssna på BBC iPlayer Radio Overseas

Missa inte idrotts-, affärs- och underhållningsnyheter eller alla saker om evenemang över hela världen medan du är utomlands. Strömma din favoritmusik från BBC iPlayer-radio medan du reser utanför Storbritannien med en VPN eller smart DNS. Nu om TV är mer din största oro, se till att du kolla hur du gör titta på BBC iPlayer utanför Storbritannien och bästa VPN för BBC iPlayer. Lycklig streaming!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me