Hur man tittar på BBC iPlayer i Belgien

Efter oändliga försök att försöka få tillgång till BBC iPlayer har jag insett att min geo-plats är det som hindrar mig från att strömma Killing Eve i Belgien. Jag är inte belägen där BBC iPlayer erbjuder sina tjänster, och det är Storbritannien.

För att förhindra slumpmässig och internationell åtkomst, den dominerande strömningstjänsten, BBC iPlayer, resorts till geo-blockering. Men i dag kan onlineanvändare ta bort geo-block av alla slag med olika metoder, till exempel en VPN och Smart DNS, som jag kommer att prata mer om nedan.

Hur man tittar på BBC iPlayer i Belgien

Hur man tittar på BBC iPlayer i Belgien

Hur man tittar på BBC iPlayer i Belgien med hjälp av ett VPN

Finns som en internet-TV, radio och mobilapp, BBC iPlayer är ett hushållsnamn i Storbritannien. Brittiska utlandsstationerade i Belgien har inte tillgång till den här streamingtjänsten på grund av geobegränsningar. Du kommer att stöta på det här meddelandet om du försöker:

”BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem. “

BBC iPlayer GeoBlocked

Alla som är i Belgien och är intresserade av att strömma BBC iPlayer innehåll kan framgångsrikt göra det när ansluten till en pålitlig VPN-tjänsteleverantör. Anledningen bakom den bortblockade framgången är VPN: s digitala tunnel. De VPN skapar en privat tunnel genom vilken den överför användarnas data innan den når den andra servern. När det gör det verkar uppgifterna ha olika egenskaper, som var de kommer från.

Med en VPN-anslutning får du säkerhetsförmåner också. Förutom att det verkar vara beläget i ett annat land, kommer du till dra nytta av online anonymitet. För att avmarkera BBC iPlayer i Belgien måste du följa stegen nedan:

 1. Skaffa en VPN-tjänsteleverantör som pålitligt spärrar BBC iPlayer.
 2. Du måste skapa ett VPN-konto, så du får åtkomst till applikationen.
 3. Skaffa VPN-appen på din streamingenhet.
 4. Kör appen aoch leta efter UK-servrar.
 5. Leta reda på en UK-server och anslut till den.
 6. Nu, visas med en brittisk IP-adress.
 7. Njut av att strömma allt som BBC iPlayer har att erbjuda i Belgien.

BBC iPlayer Unblocked

ExpressVPN är en av de bästa leverantörerna för att blockera innehåll. Det har utmärkta säkerhetsfunktioner och fascinerande hastigheter. Denna leverantör erbjuder ingenting annat än garanterade resultat och säkerställer kundtillfredsställelse. Du kan också använda andra bästa VPN-tjänsteleverantörer för BBC, se till att du kolla in tabellen nedan.

Hur man tittar på BBC iPlayer i Belgien med hjälp av en smart DNS

Den goda nyheten slutar inte här eftersom det finns fler sätt att göra avblockera BBC iPlayer i Belgien. Detta sätt innebär mindre kryptering och snabbare hastigheter; det använder en smart DNS-proxy. När du använder en smart DNS kommer din webbläsare att skicka en begäran till DNS om att hitta den verkliga IP-adressen till BBC iPlayer webbplats. Den lokaliserar den i sin adressbok och returnerar den sedan till din webbläsare. Därefter laddar din webbläsare BBC: s innehåll från den returnerade IP-adressen.

Smart DNS kommer få dig att visas där du inte är belägen. Som ett resultat kommer du till få tillgång till innehåll baserat i det landet. Du fick det innehåll du vill; Dina data var emellertid inte nära säkra. Den här enheten skiljer sig från ett VPN när det gäller säkerhet eftersom den erbjuder nollkrypteringar och gör inga ändringar i din IP-adress.

Det är bara ansvarigt för omdirigera trafiken som är ansvarig för att bestämma din geo-plats via en utsedd server, vilket resulterar i din omedelbar tillgång till begränsat innehåll. Så här kan du avmarkera BBC iPlayer i Belgien med ett smart DNS:

 1. Prenumerera på en smart DNS-server som Unlocator.
 2. Titta på dessa videor / installationshandledning.
 3. Nu, konfigurera Smart DNS på din streamingenhet.
 4. Gå vidare till BBC iPlayers app eller webbplats.
 5. Stream Killing Eve eller någon BBC iPlayer-show utan problem. 

Jag rekommenderar att du använder Unlocator som din smarta DNS-proxy. Det är ett danskt företag som erbjuder både VPN och Smart DNS-tjänster. Nu är Smart DNS: s primära funktion att hjälpa användare att blockera geo-begränsat innehåll.

Unlocator är lätt att använda och ger de bästa frönen. Om du är osäker på ett sådant beslut kan du dra nytta av det 7-dagars gratisversion. På så sätt har du tillräckligt med tid att fatta beslut om du vill ha tjänsten eller inte.

Se BBC iPlayer i Belgien

Både en VPN och en smart DNS kan få dig 2000 plus timmar med brittiska TV-program i 13 olika genrer på din begäran i Belgien. Metoden du väljer är beroende av vad du prioriterar mer: säkerhet eller hastighet.

Nu när du vet att det finns det två sätt du kan avblockera BBC iPlayer i Belgien vilken skulle du välja? Låt mig veta i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me