Hur man tittar på BBC iPlayer i Hong Kong

Haterar du inte det bara när du vill efter en viss sak men inte kan se ut att få tag på det? Ja, föreställ dig när Jag tappade åtkomst till mitt BBC iPlayer-konto när jag gick in i Hong Kong. Kanalen är det geo-begränsad till Storbritannien, men det är väldigt populärt utomlands. För att vara ärlig är det inte rättvist med tanke på de två ländernas historia. Hong Kong var en del av den brittiska kronan och enligt min mening är människor där mer benägna att komma åt kanalen. Oroa dig inte, jag får dina rättigheter tillbaka till dig på nolltid. Jag fick kanalen utanför Storbritannien och det är dags för dig att göra detsamma. Redo? Vi gör det. här är hur du kan se BBC iPlayer i Hong Kong.


Hur man tittar på BBC iPlayer i Hong Kong

Hur man tittar på BBC iPlayer i Hong Kong

BBC iPlayer i Hong Kong

BBC iPlayer har mycket att erbjuda på ett brett utbud av enheter. Även om BBC är det begränsad till bosatta i Storbritannien, människor i Hong Kong kan fortfarande åtkomst till det med hjälp av ett VPN. De kan till och med undvika geo-felmeddelande:

”BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem. “

BBC iPlayer Geo-Error

BBC iPlayer Geo-Error

Det var det fel jag fick när jag försökte titta på The Bodyguard för ett tag sedan. Det här meddelandet visas när en tittare närmar sig kanalen från ett annat land, d.v.s. med en IP-adress som inte visar att han / hon är i Storbritannien. BBC iPlayer kan bestämma en streamers vistelseort genom att titta på deras IP-adress.

När det väl har visat att du är en utlänning kommer det att göra det blockera din åtkomst på pricken. Som jag nämnde tidigare, a VPN kan hjälpa dig komma runt detta problem utan problem. Följ min ledning och ta reda på hur du gör det.

Avblockera BBC iPlayer i Hong Kong

VPN är internetverktyg som ursprungligen var dedikerade till öka användarens onlinesäkerhet. Men nu kan de också hjälpa till kringgå regionala begränsningar genom att flytta din plats någon annanstans. Om du ansluter till en viss VPN-server verkar det att du surfar i det land där servern är baserad. Du kommer i slutändan att ha en IP-adress i den regionen och full tillgång till dess begränsade innehåll.

Om servern till exempel är i Storbritannien. du kommer få en brittisk IP-adress när du ansluter. Med det kan du ström BBC iPlayer även om du är fysiskt utomlands. Med detta sagt, följ dessa steg och avblockera BBC iPlayer i Hong Kong:

 1. Först måste du göra det prenumerera på ett trovärdigt VPN service. Baserat på min erfarenhet rekommenderar jag starkt ExpressVPN. 
 2. Nu måste du få deras dedikerade app. Ladda ner den från deras webbplats eller din enhets ursprungliga App Store.
 3. Installera den och logga in med dina VPN-referenser.
 4. Nästa, leta efter en UK-server och anslut.
 5. Kyl i några sekunder tills en anslutning är på plats.
 6. Starta BBC iPlayerS webbplats eller app.
 7. Strömma det bästa BBC-innehållet i Hong Kong.

Att välja rätt VPN för jobbet kan vara lite skrämmande. Det är därför jag är här. ExpressVPN anses vara en av bästa VPN för Hong Kong. Det kommer med flammande snabba servrar i Storbritannien och säkerhetsfunktioner på hög nivå. Om du inte gillar deras tjänst, be om återbetalning under en 30-dagarsperiod och kolla andra bästa VPN: er för BBC iPlayer i tabellen nedan.

Hur man tittar på BBC iPlayer i Hong Kong med hjälp av en smart DNS

Att kringgå regionala begränsningar förlitar sig inte bara på VPN: er. Det finns ett annat sätt som är specialiserat på det men skyddar inte användarens data, Smart DNS Proxy.

Tjänsten ger inte ett extra lager skydd när det gäller starka krypteringar och säkerhetsprotokoll. Nej, det är strikt att ta sig runt kvarter. Men eftersom det krypterar inte dina data, du kommer vara arbetar med full internethastighet.

För att inte nämna att även om din identitet kommer inte att täckas, får du titta på både BBC iPlayer och dina lokala kanaler samtidigt eftersom din IP inte är dold.

Låt oss börja avblockera BBC iPlayer med Smart DNS, ska vi?

 1. Du måste också prenumerera på en ansedd leverantör här. Vilken? Tja, naturligtvis, Unlocator. De erbjuder en 7-dagars gratisversion.
 2. Allt du behöver göra är att logga in med ditt konto med hjälp av deras webbplats och konfigurera DNS genom att använda dessa Handledningar baserat på den plattform du använder.
 3. Du är klar. Du kan strömma BBC iPlayer i Hong Kong och över hela världen.

EN 7-dagars gratisversion är mer än tillräckligt för att testa en leverantör. Glöm inte, under den perioden, allt som ingår i Unlocator s tjänster kan användas, även deras VPN-tjänst. Gå vidare, prova, du får ha dussintals brittiska tjänster i Hong Kong.

BBC iPlayer’s innehåll

När du har tagit tag i den här strömmande jätten i Hong Kong kommer du att kunna strömma följande:

 • Bodies
 • Ambulans
 • East Enders
 • Ranganationen
 • Mamma
 • Offret
 • Utgör
 • Mayans MC
 • fleabag
 • Les Miserables
 • Den verkliga CSI
 • Jorden från rymden
 • Läkare som
 • Det trulande tornet
 • Ghosts

Supported Device?

Som vi nämnde är BBC iPlayer en av de största kanalerna i världen. Det är därför det är rättvist att ha en mängd enheter att arbeta med. Här är de

 • WindowsPC
 • AndroidOS
 • iOS
 • Amazon Fire TV
 • Mac
 • Xbox ett
 • Apple TV
 • PlayStation

Se BBC iPlayer i Hong Kong

Oavsett vilket brittiskt innehåll du använder, har BBC iPlayer. Jag vet, du har fastnat i vad Hong Kong har att erbjuda, men du kan gå ut ur den begränsning du bor i. Använd ett VPN eller smart DNS och du kommer att ha en helt annan strömningskatalog för att utnyttja. Skaffa BBC iPlayer i Hong Kong och låt mig veta hur allt som gick för dig i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map