Hur man tittar på BBC iPlayer i Indien inom några minuter

Hur man tittar på BBC iPlayer i Indien

Hur man tittar på BBC iPlayer i Indien

Hur man tittar på BBC iPlayer i Indien med hjälp av en VPN

Har du någonsin försökt få tillgång till BBC iPlayer från Indien? Om så är fallet, bör följande mening låta dig bekant:

”BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem. “

Detta kallas a platsmeddelande och det dyker upp på skärmen om du råkar bo utanför tjänstens täckningsområde. Du förstår, BBC iPlayer har sändningsrättigheter i Storbritannien ensam, vilket innebär att alla försök att komma åt kanalen från utlandet kommer att misslyckas, även om du har ett UK-abonnemang.

BBC iPlayer GeoBlocked

Därför behöver du ett verktyg som kan förfalska din geografiska plats och få det att se ut som om du var i Merrie England. Så säg hej till det virtuella privata nätverket.

Bättre känd som VPN kommer detta cybersecurity-instrument re-kanal din internetanslutning via ett nätverk av säkra servrar. Sedan, det döljer din IP-adress och ger dig en en ny från den region du valt. Det gör det eftersom din IP visar din plats på nätet. Så om du har en från Storbritannien kommer BBC iPlayer att tro att du är i regionen.

Enkelt uttryckt, allt du behöver göra är att ansluta till en server från Storbritannien och du kommer att titta på dina favoritprogram på bara några sekunder.

Vidare förhindrar VPN att alla som försöker övervaka din onlineaktivitet av krypterings din trafik. Du kommer att kunna göra ditt företag i fullständig integritet.

Hur man installerar ett VPN

För att få tillgång till BBC iPlayer i Indien måste du installera ett VPN på din enhet.

  1. Registrera dig med en pålitlig VPN-tjänst som ExpressVPN, ett elitmärke med ett stort servernätverk och utmärkta säkerhetsfunktioner.
  2. Ladda ner och installera appen på din iPhone, iPad, PC, Mac eller Android enhet.
  3. Öppna appen och logga in till ditt konto som du just skapade.
  4. Anslut till en server från Storbritannien och få en Brittisk IP-adress.
  5. Gå till BBC iPlayer-webbplatsen eller öppna appen. Du kommer att märka att det finns inga fler geofelmeddelanden.
  6. Njut av dina favoritprogram.

BBC iPlayer Unblocked

Bästa VPN: er för att blockera BBC iPlayer

BBC iPlayer har hållit på att bryta ner på virtuella privata nätverk ett tag nu. Som ett resultat är det bara toppmärken som framgångsrikt kan kringgå geo-blocken som den brittiska strömningstjänsten sätter. Och ta det från mig, det är bättre att du prenumererar på ett högt rankat VPN-märke ändå, till och med det kostar mer. Åtminstone kommer du att garantera total säkerhet och integritet. 

Det är därför jag rundade upp de fyra bästa VPN-tjänsterna som fortfarande fungerar med BBC iPlayer.

Som du ser från tabellen ovan, ExpressVPN är den absolut bästa leverantören du får. Det är 100% säkert och levererar fantastiska tjänster. Det har mer än 3 000 servrar över 94 länder och använder ett militärkrypteringsprotokoll som heter AES 256-bit.

Dessutom företaget lagrar eller loggar inte din internetaktivitet, och eftersom det är baserat i Brittiska Jungfruöarna, du behöver inte oroa dig för att någon regering försöker samla in dina uppgifter. Men en av ExpressVPNs bästa funktioner är 30-dagars återbetalningsprogram som låter dig få tillbaka dina pengar om du inte gillar tjänsten. Detta innebär att du får tillräckligt med tid att testa funktionerna innan du gör ett åtagande.

Om du vill ha en topp VPN-tjänst rekommenderar jag att du går till den här.

Hur man tittar på BBC iPlayer i Indien med hjälp av en smart DNS-proxy

Inte en fan av VPN-sättet? Du kanske hittar tröst i en Smart DNS-proxytjänst. Detta verktyg kan också ge dig åtkomst till BBC IPlayer endast omdirigering trafiken som exponerar din plats. Det gör inte många förändringar i din anslutning, som VPN gör förvänta dig inte att den döljer din IP-adress eller krypterar dina data. 

När det gäller smarta DNS-proxyer, råder jag dig också att gå till de bästa märkena eftersom det inte är många tjänster som kan avblockera BBC iPlayer. jag använde Unlocator eftersom det stöder över 200 kanaler, inklusive BBC iPlayer, Channel 4, BT Sport, HBO Go, Hulu och mycket mer. Det låter dig också prova tjänsten med en kostnadsfri 7-dagars provperiod.

  1. Gå till Unlocator och registrera. Du kommer att dra nytta av en gratis 7-dagars rättegång.
  2. Du måste konfigurera tjänsten manuellt på din enhet. Oroa dig inte, det finns många användbara videor / installationshandledning att hjälpa dig.
  3. Du kan installera tjänsten på vilken enhet du vill, inklusive Xbox, PS4, Smart TV, iPhone, iPad, Android, PC och Mac.
  4. Besök BBC iPlayer webbplats och njut av allt innehåll.

Se BBC iPlayer i Indien

BBC iPlayer är Storbritanniens främsta strömningstjänst, som inte kan nås i Indien om du inte använder en virtuellt privat nätverk eller en smart DNS-proxy. Njut av ett brett utbud av högkvalitativa tv- och radioprogram, samt filmer direkt från BBC i Indien när som helst. Om du vill ha mer information om VPN: er, kolla in bästa VPN för BBC iPlayer.

Och observera att VPN- eller Smart DNS-prenumerationer inte ersätter ett BBC iPlayer-abonnemang, vilket innebär att du fortfarande måste registrera dig på streaming-kanalen efter att du har fått ExpressVPN eller Unlocator.

Använde du en annan VPN eller Smart DNS-proxy för att avblockera BBC iPlayer från Indien? Dela det sedan med oss ​​i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me