Hur man tittar på BBC iPlayer i Kanada

Goda nyheter online ångare! De bästa fångst-TV-tjänsterna i Storbritannien kan nås i Kanada på enkla och effektiva sätt. BBC iPlayer är geo-begränsat till Storbritanniens invånare. Kanadensare kan dock fortfarande använda sig av denna tjänst där de är. jag använde en VPN och smart DNS för att avblockera BBC iPlayer, och de fungerade som en charm. Kolla in hur jag gjorde det nedan.

Hur man tittar på BBC iPlayer i Kanada

Hur man tittar på BBC iPlayer i Kanada

Hur man tittar på BBC iPlayer i Kanada med hjälp av en VPN

BBC iPlayer erbjuder massor av innehåll och kan strömmas på flera plattformar. Medan BBC är exklusivt för Storbritanniens invånare, Kanadensare kan komma åt det med en VPN. Men innan du upprättar en VPN-anslutning kommer du troligtvis att få meddelandet: “BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem. “

BBC iPlayer GeoBlocked

Ett virtuellt privat nätverk, en VPN skapar en digital tunnel som sträcker sig över ett delat eller offentligt nätverk. Den ansluter enheten du använder till en server från dess nätverk. Servernätverket kan vara stort eller litet beroende på VPN. De servrar är också spridda på viktiga platser över hela världen. Servern du väljer att ansluta till gör dig verkar vara på samma plats som servern du anslöt till. 

Detta händer på grund av omdirigeringsprocess som uppstår i en VPN: s digitala tunnel. Annat än att få din trafik och data krypterade genom den privata tunneln omdirigeras de också via en server. Detta ger dig Serverns IP-adress och därmed får du uppfattas som en lokal. För att avblockera BBC iPlayer i Kanada, du måste göra följande. 

 1. Gå inte för långt och letar efter en pålitlig tjänsteleverantör. Istället, registrera dig med ExpressVPN. 
 2. Det är dags att ladda ner och installera den nödvändiga VPN-applikationen på din enhet.
 3. Nu, lstarta och aktivera VPN-applikationen.
 4. För att använda appen måste du logga in med ditt VPN-konto.
 5. Leta efter en UK-server i det land där BBC iPlayer är tillåtet.
 6. Tryck på Connect-knappen och vänta på att anslutningen ska uppstå.
 7. Gå till BBC iPlayer webbplats eller applikation och navigera dig igenom.
 8. BBC iPlayer är nu tillgängligt för dig i Kanada.

BBC iPlayer Unblocked

Hur man tittar på BBC iPlayer i Kanada med hjälp av en smart DNS-proxy

Du kan komma åt begränsat innehåll från olika regioner samtidigt genom att använda en smart DNS-proxy. Med hjälp av en smart DNS kan du kringgå begränsningar från hela världen samtidigt på flera enheter, och du kan enkelt konfigurera det som det finns ingen programvara att konfigurera.

Tänk på att en smart DNS inte packar in säkerhetsfunktioner. Anledningen bakom detta är för att det krypterar inte dina data eller ersätt din IP-adress med en annan. Kan du tro att du kan få Hulu, HBO, Netflix, BeInSports och många fler med ett smart DNS-abonnemang? Vid höga hastigheter också. Bara omdirigerar trafiken som avgör din geolokalisering via en av dess servrar utan att du behöver ansluta till någon.

Följ dessa steg så får du BBC iPlayer strömma Kanada på nolltid:

 1. Det första steget är att kolla in Unlocator och registrerar dig för en gratis 7-dagars rättegång.
 2. Konfigurera smart DNS på din streamingenhet genom att följa dessa videoklipp / installationshandledning.
 3. Nu, besök tjänstens webbplats eller applikation. Du borde kunna komma åt det enkelt.
 4. Njut av din obegränsad åtkomst till allt BBC iPlayer-innehåll medan du är i Kanada.

Unlocator är en Smart DNS-proxy med mycket att erbjuda, inklusive möjligheten att avblockera mer än 200 kanaler. Den här tekniken gör det möjligt för dig kringgå geografiska begränsningar från alla platser runt om i världen. Detta Unlocator-granskning ger dig en bättre uppfattning om tjänsten och vad den kan.

Bästa VPN för BBC iPlayer

Om du vill ha den bästa VPN-tjänsten behöver du det ExpressVPN. Det är en mycket tillförlitlig tjänsteleverantör och ett populärt val bland VPN-användare av många skäl. Ett av dessa skäl är det skyldigt otroliga avblockering förmågor. Om du letar efter en VPN för att avblockera BBC iPlayer i Kanada är ExpressVPN den. Denna leverantör är mer än kapabel att avblockera geo-blockerat innehåll från hela världen.

Om du fortfarande är på staketet om ExpressVPN är VPN för dig, läs vår artikel om bästa VPN för Kanada och bästa VPN för BBC iPlayer. Tabellen nedan ger dig även andra alternativ om du inte samtycker till ett ExpressVPN-prenumeration.

Se BBC iPlayer i Kanada

Om du vill få ett otroligt programprogram från BBC iPlayer måste du få en VPN eller Smart DNS-proxy. Endera metoden avblockerar BBC iPlayer utanför Storbritannien lätt. Vilken metod skulle du välja för att avblockera BBC iPlayer i Kanada? Vi vill veta valen du gör i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me