Hur man tittar på BBC iPlayer i Sydafrika

Hur ser jag BBC iPlayer i Sydafrika? BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien, vilket är en stum för alla brittiska utlandsstationerade och bosatta i länder som Australien, Kanada, USA och Sydafrika. 65 procent av sydafrikanska Internetanvändare som dagligen har tillgång till Internet kan inte njuta av BBC iPlayer där de beror på rättighetsproblem och geobegränsningar. BBC iPlayer är en populär streamingtjänst som låter tittarna titta på något av det bästa gratis innehållet på nätet, allt från TV-program och filmer till live sport.
Hur man tittar på BBC iPlayer i Sydafrika

Hur man tittar på BBC iPlayer i Sydafrika

BBC iPlayer är Geoblockerad i SA

Mycket av detta innehåll kan inte nås av sydafrikanska Internetanvändare på grund av IP-adressen som bestämmer deras plats. BBC iPlayer GeoBlockedFör att få tillgång till BBC iPlayers innehåll måste invånarna i Sydafrika byta ut sina IP: er med en brittisk, och det kan uppnås via en VPN eller en smart DNS-proxy. Ett virtuellt privat nätverk kan avblockera material från var som helst i världen samtidigt som de högsta säkerhetsstandarderna upprätthålls. Läs vidare för att lära dig hur du kan avblockera BBC iPlayer i Sydafrika och strömma dess innehåll på PC, Mac. Android, iPhone och iPad med hjälp av VPN.

Hur man tittar på BBC iPlayer i Sydafrika med hjälp av en VPN

Att installera ett VPN på någon av dina enheter är den enklaste lösningen för att få BBC iPlayer blockerad i Sydafrika. EN VPN tjänsten krypterar användarnas data innan den omdirigeras via en av dess utsedda servrar (väljs av användaren). Med BBC iPlayer måste en Internetanvändare i Sydafrika ansluta till en brittisk server för att få en brittisk IP-adress. Det får dem att se ut som om de faktiskt finns i Britan. Med det förfalskningen i plats-trick förnekar inte BBC iPlayer Sydafrikas tillgång till sin app eller webbplats. Följ dessa steg nedan för att lära dig hur du kan avblockera BBC iPlayer i Sydafrika:

  1. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din PC, Mac, Android, iOS-enhet.
  2. Starta VPN-applikationen och logga in med ditt VPN-konto.
  3. Anslut nu till en UK VPN-server. Så här får du en Storbritanniens IP-adress.
  4. Gå slutligen till BBC iPlayer-webbplatsen eller starta iPlayer-applikationen.
  5. Fånga upp dina favoritavsnitt av Miranda, Keeping Faith, Requiem och Detectorists när som helst.

BBC iPlayer UnblockedOm du använder ExpressVPN, dina chanser att avblockera BBC iPlayer är superhöga. Denna tjänsteleverantör garanterar avblockering av innehåll från hela världen, inklusive Sydafrika. ExpressVPN-användare kan proxy sin anslutning till 148 VPN-serverplatser i 94 länder runt om i världen. Att ansluta och använda ett VPN har aldrig varit enklare tack vare deras användarvänliga applikationer och användbara kundservice. Här får du veta vilken är bästa VPN för BBC iPlayer. Mer information om andra tjänsteleverantörer finns i tabellen nedan.

Hur man tittar på BBC iPlayer i Sydafrika med hjälp av en smart DNS-proxy

På grund av den kraftiga ökningen av geo-blockerande aktiviteter utvecklades smarta DNS-proxyer för att hjälpa Internetanvändare att få åtkomst till geobegränsat innehåll. Med det stora förlusten på VPN måste det finnas en annan metod kring begränsningar av innehåll. Men samma säkerhetsstandarder gäller inte för smarta DNS-proxyer eftersom de arbetar med snabbare hastigheter för att inte helt kryptera användarens data. Den trafik som är specifik för att bestämma användarnas geografiska placering omdirigeras innan de når Internet, vilket gör det möjligt för användare att komma åt webbplatser var som helst. Så här använder du en smart DNS för att titta på BBC iPlayer i Sydafrika.

  1. Börja först till Unlocator och registrera dig för en kostnadsfri 7-dagars rättegång.
  2. Följ dessa videoklipp / installationshandledning för att konfigurera Smart DNS på din streamingenhet.
  3. Gå till BBC iPlayer webbplats.
  4. Njut av din obegränsade åtkomst till allt BBC iPlayer-innehåll.

Unlocator är den bästa smarta DNS-proxy för ett jobb som detta. Det kan avblockera över 200 kanaler världen över genom sina användarvänliga applikationer. Din trafik förblir orörd, företaget verkar enligt danska sekretesslagar och de upprätthåller en strikt sekretesspolicy. Det viktigaste är att de inte har några loggar över användarnas internetaktiviteter. Så om du letar efter en pålitlig smart DNS är Unlocator det bästa valet.

Se BBC iPlayer i Sydafrika

Sydafrikaner kommer inte längre att stöta på en felsida när de försöker komma åt BBC iPlayer utanför Storbritannien. Med en VPN eller smart DNS kommer alla deras felrelaterade problem att lösas. Brittiska expater i Sydafrika eller till och med invånare där behöver inte drabbas av geo-restriktioner av något slag så länge de kan använda sig av VPN: er och proxyer. Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan vilken VPN du har använt för att blockera BBC iPlayer i Sydafrika.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me