Hur man tittar på BBC iPlayer i Tyskland

BBC iPlayer är inte helt tillgängligt för en internationell publik. Invånarna i Storbritannien är de enda som har tillgång till och strömmar den brittiska tjänsten. Jag lärde mig det på det hårda sättet. Jag visste inte att geobegränsningar fanns innan jag försökte få tillgång till BBC iPlayer i Tyskland. Även om det finns begränsningar som förbjuder åtkomst utanför, två verktyg kan hjälpa till att lindra situationen.


Hur man tittar på BBC iPlayer i Tyskland

Hur man tittar på BBC iPlayer i Tyskland

Finns BBC iPlayer tillgängligt utanför Storbritannien?

Nej, BBC iPlayer är endast tillgängligt i Storbritannien. Förenade kungariket som redan har ett konto med tjänsten kommer inte att kunna komma åt BBC iPlayer om de är borta från Storbritannien. Om du försöker komma åt tjänsten utanför de brittiska gränserna får du förmodligen meddelanden som detta:

”BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem. “

eller

“BBC iPlayer-program är bara tillgängliga att spela i Storbritannien.”

Så din skärm ser ut så här:

BBC iPlayer GeoBlocked

Nu är detta inte något försök till diskriminering av BBC. Anledningen till att tjänsten är begränsad till Storbritannien är att följa upphovsrättsregler och lagar. BBC iPlayer verkställer IP-förbud på alla som inte är från Storbritannien för att se till att deras innehåll bara kan visas i det land där de har rätt att sända det.

Med det sagt finns det två verktyg du kan använda få tillgång till BBC iPlayer i Tyskland och var som helst annat i världen: En VPN och a Smart DNS.

Skaffa BBC iPlayer i Tyskland med hjälp av en VPN

Den första metoden du kan tillämpa kommer från ett VPN-prenumeration.

En VPN står för Virtual Private Network vilket är ett cybersecurity-verktyg som tillåter användare att avblockera innehåll såväl som få internetsäkerhet och sekretess online. Dess två huvudfunktioner inkluderar kryptering av resedata via sina servrar och spoofing din offentliga IP. 

Dessa två funktioner kvalificerar ett VPN som ett supersäker onlineverktyg som skyddar användare från onlineskada som datastöld. Förutom krypteringar gör omvägsprocessen att din trafik verkar komma från en annan plats. Du i sin tur, verkar vara i ett annat land.

När du ansluter till ett VPN, din IP-adressen kommer automatiskt att ändras för att matcha IP-adressen för servern som finns i det land du valt. För att få kontroll över din IP-adress och ändra den du vill, behöver du bara ansluta till en VPN-server i det land du väljer.

Så om du vill verkar vara i Storbritannien, allt du behöver göra är anslut till en UK-server. Du måste göra det om du vill ha en chans på tittar på BBC iPlayer medan du är i Tyskland. Så här BBC iPlayer unblocking process fungerar:

 1. Det första du behöver göra är leta efter en trovärdig VPN-leverantör. Vårt råd för dig skulle registrera dig med ”ExpressVPN”.
 2. Du kan då ladda ner VPN-appen på dina Windows-, MacOS-, iOS- och Android-enheter.
 3. Installera applikationen och då starta appen på din streamingenhet.
 4. Logga in på ditt konto och utforska sedan VPN: s tjänster.
 5. Efter skanning av servrarna, anslut till en UK-server.
 6. Vänta tills anslutningen har upprättats.
 7. Till sist, besök BBC iPlayer och se vad du vill i Tyskland.

BBC iPlayer Unblocked

Hur man avmarkerar BBC iPlayer i Tyskland med en smart DNS-proxy

Medan en VPN är ett supersäkert verktyg som krypterar användarens data, en smart DNS erbjuder inte samma säkerhetsstandarder. Båda dessa verktyg kan dock hjälpa användare att kringgå geobegränsat innehåll, men med olika metoder. En VPN tillåter inte användarnas data att passera genom sin privata tunnel utan att kryptera den. Å andra sidan föredrar en smart DNS hastighet framför säkerhet, varför det är det krypterar inte användarens data.  

Så om du inte bryr dig om den extra säkerheten som tillhandahålls av en VPN kan du använda en Smart DNS-proxy för att avblockera innehåll. Du kan då titta på BBC iPlayer i Tyskland medan du strömmar i USAs Hulu i en annan webbläsare. Detta är möjligt eftersom en smart DNS-proxy ändrar inte din IP-adress. Det omdirigerar bara din trafik genom en av dess utsedda servrar, så att du kan vinna tillgång till begränsat innehåll. Här är vad du behöver mer om en smart DNS.

 • Den krypterar varken dina data eller ändrar din IP-adress.
 • Du får inte anonymitet online.
 • Du kan konfigurera en smart DNS på många plattformar och enheter som iOS, Mac, Apple TV, Roku, PS3 / 4, Chromecast, Amazon Fire TV och Xbox One.
 • Den smarta DNS fungerar kanske inte om din Internetleverantör använder DNS-kapning eller transparenta proxyer.

Nu om du vill en smart DNS som kan avblockera BBC iPlayer, Vi rekommenderar Unlocator. Denna tjänst kan avblockera över 200 kanaler, och BBC iPlayer är en av dem. Dessutom erbjuder det danska företaget en kostnadsfri 7-dagars provperiod och en 14-dagars återbetalningspolicy. Du kan prova innan du gör några åtaganden.

Bästa VPN för Tyskland

ExpressVPN är den bästa leverantören av VPN-tjänster som används i Tyskland. I själva verket skrev Charles till och med en hel artikel om det.

Med ExpressVPN kan du göra det anslut till över 2000 servrar i mer än 94 länder, en mycket stödjande kundteam, och en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Denna policy är fördelaktig eftersom den ger dig tid att tänka innan du väljer att förbinda dig. 

Om du inte tror att ExpressVPN passar dig kan du alltid titta på andra leverantörer. Kolla in dem i tabellen nedan. Ge dessa toppnivåer en chans.

Se BBC iPlayer i Tyskland

Okej, så innan du blir upphetsad bör du veta att varken en VPN eller en smart DNS kan få dig gratis prenumerationer! Det är inte så det fungerar. Det ger dig bara åtkomst till det innehåll du vill ha, inte förbikoppla registreringsavgifterna införs av låt oss säga BBC iPlayer – om det fanns något.

Det var helt uppenbarelsen! Jag såg allt på BBC iPlayer medan jag var i Tyskland. Jag behövde inte missa ett avsnitt av Match of the Day, och för en VPN / Smart DNS är jag tacksam. Du kan vara det också. Klicka här för en ExpressVPN-prenumeration och här för en Unlocator ett. Låt oss veta vilken du ska välja i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map