Hur man tittar på BBC iPlayer i USA – Avblockera utanför Storbritannien

Hur man får BBC iPlayer i USA - Titta utanför Storbritannien

Hur man får BBC iPlayer i USA – Titta utanför Storbritannien

Hur man tittar på BBC iPlayer utanför Storbritannien för expats – Min erfarenhet

Jag minns när jag bodde i Qatar som många av mina brittiska expatvänner brukade prata om sina favorit BBC-tvåloperor, dokumentärer och shower. För brittiska expat handlade det inte bara om showen. Det handlade mer om att ha ett hem hem oavsett var de var och att hålla jämna steg med lokal kultur och nyheter.

Så jag satt tillsammans med mina teknikvänner och tittade på tillgängliga lösningar. Vi testade en hel del olika inställningar och leverantörer, men det var värt ansträngningen eftersom vi alla tyckte om BBC One, BBC Two, BBC Three, BBC Four, och CBeebies.

Hur man avmarkerar BBC iPlayer utanför Storbritannien med VPN

BBC iPlayer Geoblocked i USA, Kanada, Australien

BBC iPlayer Geoblocked i USA, Kanada, Australien

En VPN är en förkortning för virtuellt privat nätverk, ett verktyg som kan ändra ditt online-plats. Då kan du ansluta till valfri server omdirigerar din internettrafik genom den du valt. Nästa, det hudar din ursprungliga IP-adress och ersätter det med en annan från det område på servern som du valde. Så om du ansluter till en server från Storbritannien får du en Storbritanniens IP-adress.

Hela proceduren får det att se ut som om du var inne i det glada England och BBC iPlayer har inget annat val än att göra låsa upp dess innehåll. Ja, det är väldigt enkelt och bara några klick bort.

  Cómo ver BBC iPlayer en PS4 en el extranjero

I själva verket är här exakt vad du måste göra:

 1. Välj en topp-VPN-tjänst och prenumerera på den, men kom ihåg att BBC iPlayer startade förbjuda VPN IP-adresser. Det är därför du måste prenumerera på en premiumleverantör som ExpressVPN.
 2. Därefter måste du installera VPN-applikationen på din enhet. Så gå över till din app store och ladda ner den. VPN: er är kompatibla med alla större plattformar, inklusive iOS, Android, PC och Mac.
 3. När appen har installerats, öppna den och logga in.
 4. Anslut till valfri server från Storbritannien för att få en IP-adress från samma region.
 5. Gå till BBC iPlayer och titta på din favoritprogram.
 6. Om geo-felmeddelandet fortfarande finns där (BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem), försök ansluta till en annan UK-server.
 7. Om du fortfarande inte kan komma åt kanalen måste du göra det välj en annan VPN-leverantör.

Bästa VPN för att titta på iPlayer utanför Storbritannien

Eftersom BBC iPlayer går ner på de flesta VPN-tjänster måste du hålla dig till de som fortfarande fungerar med streamingkanalen. Dessa inkluderar betalade leverantörer som ExpressVPN, som har utmärkta funktioner och kan förbikoppla geo-block från varsomhelst. Jag testade det själv när jag var i Qatar och det fungerade perfekt.

Dessutom erbjuder företaget en Smart DNS-proxy tjänst om din enhet inte har en VPN-klient. Dessa inkluderar spelkonsoler, smarta TV-apparater och routrar.

Du kan också prova de andra alternativen från listan nedan. Jag försäkrar er att alla av dem har inga problem med att blockera BBC iPlayer eftersom jag har testat dem själv. Och observera att Hola VPN inte fungerar med streamingtjänsten, och inte heller de flesta gratis VPN: er.

Hur man får BBC iPlayer i USA, Kanada eller Australien med fullmakt

BBC iPlayer Oblockerad med VPN i USA, Australien, Kanada

BBC iPlayer Oblockerad med VPN i USA, Australien, Kanada

Du kan också använda en smart DNS-proxytjänst som t.ex. Unlocator för att avblockera och titta på BBC iPlayer utanför Storbritannien. Om du föredrar den här metoden för att få brittisk TV utomlands, följ dessa steg.

 1. Registrera dig med en smart DNS-proxytjänst som faktiskt Arbetar med BBC iPlayer.
 2. Du måste konfigurera Smart DNS manuellt på den strömningsenhet du vill använda eftersom dessa proxyer inte har dedikerade appar. Du kan använda dessa installationsguider och manualer för att hjälpa dig.
 3. Gå nu till BBC iPlayer och strömma dina favoritprogram live och on-demand utanför Storbritannien.
  Cómo ver BBC iPlayer en Roku fuera del Reino Unido

Liksom med VPN finns det säkert några smarta DNS-proxyer som inte fungerar bra med BBC iPlayer. Jag har använt Unlocator för ett par år nu för att avmarkera denna tjänst utomlands på alla mina strömningsenheter. Detta inkluderar min Smart TV-, Roku-, PS4-, Apple TV-, Chromecast-, Android- och iOS-enheter.

Det bästa med Unlocator är att du kan prenumerera på en gratis en veckors rättegång period för att testa sin tjänst, utan att behöva registrera ditt kreditkort.

Hur man skapar BBC iPlayer-konto utanför Storbritannien?

Från och med torsdagen 11 maj 2023 kommer iPlayer-användare att registrera sig och registrera sig för en BBC iPlayer-konto för att se live och fånga upp innehåll på BBC. Följ instruktionerna nedan för att registrera dig för ett konto i USA, Kanada, Australien eller någon annanstans utanför Storbritannien.

 1. Gå över till BBC iPlayer-registreringssidan.
 2. Ange ditt födelsedatum och klicka på ‘Nästa’.
 3. Nu anger du din e-postadress och din önskade Lösenord. Vi föreslår starkt att du använder en temporär e-postadress istället för din riktiga e-post. Du kan få en på Guerrilla eller Airmail.
 4. För ‘Land,’ Välj den Storbritannien.
 5. För ‘Postnummer,’ stiga på WC1X 0AA
 6. Välj “Föredragna e-postuppdateringar om fler saker du kommer att älska?”.
 7. Klicka till slut på “Registrera’.
 8. Det är allt. Du kommer snart att få ett e-postmeddelande från BBC som gör att du kan göra det Verifiera din e-postadress och avsluta registreringen.

VPN vs Smart DNS Proxies

Smarta DNS-leverantörer som Unlocator Smart DNS-proxy är enkla att installera och kan komma igång sekunder. Allt du behöver göra är att registrera dig och lägga till DNS-servrar till din router eller enhet.

 • De två nackdelarna är att du bara kommer att få de brittiska kanalerna som är stöds.
 • Endast den relevanta delen av din trafik överförs till Storbritannien som påskyndar anslutningen men krypterar inte all din trafik. Således är din integritet inte säkerställd.
 • Du måste använda ett VPN om din internetleverantör tillämpar DNS-kapring eller transparenta proxyer eftersom smarta DNS-proxyer inte fungerar för dig.
 • Se Video- och bildguider för DNS-inställning här. Unlocator stöder ungefär 220 webbplatser förra gången jag kontrollerade deras kanalsida och de har gratis 7-dagars provperiod.

VPN-leverantörer till exempel ExpressVPN Service kan du välja mellan 300 olika platser som täcker nästan alla länder globalt, inklusive Storbritannien naturligtvis.

 • All din trafik kommer att krypteras.
 • Din ISP kommer INTE kunna övervaka din surfning och internetaktiviteter.
 • Installationen är också enkel tack vare VPN-applikationer du kan installera på PC, iOS, Android eller Mac. Nackdelen är att din enhet måste support VPN. Detta innebär att din Smart TV, till exempel, inte fungerar, såvida du inte har en router som givetvis stöder VPN.
  Cómo ver BBC iPlayer en India en minutos

BBC iPlayer-kompatibla enheter

Du kan få BBC iPlayer-appen på nästan alla strömningsplattformar.

 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • PS3
 • PS4
 • Xbox
 • PC
 • Mac
 • Roku
 • Nu TV
 • Apple TV 4
 • Chromecast
 • Samsung Smart TV
 • Sony Smart TV
 • Amazon Fire TV
 • LG Smart TV

Hur man får BBC iPlayer-appen utomlands?

När du har konfigurerat en VPN-tjänst eller en Smart DNS-proxy på din enhet kan du komma åt BBC iPlayer-webbplatsen som om du var i Storbritannien. Om du föredrar att titta live eller fånga upp TV utomlands på andra enheter, följ dessa instruktioner:

Skaffa iPlayer-appen på Xbox One utomlands

För att installera Hulu på din Xbox One måste du först byta din spelkonsolregion till Storbritannien. Följ dessa anvisningar.

Skaffa iPlayer-app på PS4 / PS3 i USA, Kanada, Australien

För att installera brittiska appar på din PlayStation-konsol måste du skapa ett brittiskt PSN-konto. Så här kan du registrera dig för ett UK Playstation Network-konto.

Hur man får BBC-app på iPhone, iPad och AppleTV

Registrera först till ett brittiskt iTunes-konto. Skapa sedan ett brittiskt Apple-ID (du behöver inte använda ditt kreditkort). Om du har Apple TV måste du följa samma procedur.

Hur man får iPlayer-app på Roku

För att lägga till brittiska kanaler på din Roku-enhet måste du skapa ett brittiskt Roku-konto. Vet du inte hur? Följ sedan denna enkla guide på din Roku-strömningsenhet.

Hämta iPlayer-app på Android utanför Storbritannien

I huvudsak måste du ändra din Google Play Store-region till Storbritannien. Detta gör att du kan installera brittiska appar på din smartphone eller surfplatta.

Hur du installerar iPlayer på Samsung Smart TV

Först måste du byta din Samsung Smart TV-region till Storbritannien. Då kan du installera alla de UK-begränsade kanaler du vill ha som BBC iPlayer, ITV, Channel 4, BT Sport och mer.

Installera BBC på Sony Smart TV utanför Storbritannien

Som med Samsung Smart TV, måste du välja Storbritannien som ditt land för att kunna installera brittiska kanaler på din Sony Smart TV.

Installera iPlayer-appen på Fire Stick

Du behöver ett brittiskt kreditkort och en adress för att skapa ett brittiskt Amazon-konto. Logga sedan in på ditt nya konto och lägg till vilken kanal som är begränsad i Storbritannien du vill ha på din Fire TV Stick.

Hur man tittar på BBC iPlayer utanför Storbritannien

Kort sagt, med tanke på informationen ovan bör du kunna få BBC iPlayer utanför Storbritannien med VPN eller Smart DNS. om du inte kan få det att fungera eller behöver mer råd eller hjälp, slå kommentarrutan nedan. Jag kommer att svara!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me