Hur man tittar på BBC iPlayer på Roku utanför Storbritannien

Hur man tittar på BBC iPlayer på Roku utanför Storbritannien? Har du en Roku, och du vill strömma BBC iPlayer på det? Inga problem, du kan få de kanaler som inte är tillgängliga i din region om du använder en VPN eller Smart DNS. Roku är en fantastisk streaming-set-top-box som låter dig titta på Internet-tv-streamingtjänster. Till skillnad från andra strömningstjänster som tillåter tillägg från andra länder, gör Roku helt enkelt inte det. Du får bara en region när du ställer in ditt konto. Om du har slits mellan Netflix USA och BBC iPlayer får du antingen ett US- eller UK-konto, du kan inte ha båda. Men vad händer om du vill ha både amerikanska Netflix och BBC iPlayer på samma gång?

Hur man tittar på BBC iPlayer på Roku

Hur man tittar på BBC iPlayer på Roku

Saker du behöver tänka på

Om du redan har ett brittiskt konto bör BBC iPlayer vara tillgängligt för dig på din Roku. Om du inte har ett UK-konto, kolla den här artikeln att lära sig att få en. Om du är registrerad för ett US Roku-konto måste du dock skapa ett brittiskt brittiskt konto först. BBC visas bredvid dina appar. Avblockering av BBC iPlayer är nästa stora steg som vi är här för att prata med dig om. Som ni ser får du följande meddelande: “BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem. “BBC iPlayer GeoBlocked

Läs vidare för att lära dig att titta på BBC iPlayer på Roku utanför Storbritannien med hjälp av en VPN eller Smart DNS-proxy. 

Se BBC iPlayer på Roku Overseas med hjälp av en VPN

En VPN är en säker och garanterad metod för dig att titta på BBC iPlayer på Roku utanför Storbritannien. Även med ett brittiskt konto och iPlayer-appen i ditt nav är den fortfarande geo-blockerad utanför Storbritannien. Det är här en VPN kommer i bilden och används för att hjälpa dig att kringgå regionala begränsningar. Om du ansluter till ett VPN kan du strömma brittiska kanaler på Roku utanför Storbritannien. Lära sig hur inrätta brittiska kanaler utomlands på Roku använder ett VPN i den här artikeln här. Även om en VPN huvudsakligen används för att övervinna geobegränsningar av innehåll, går anslutningen till en utöver bara det. Här är några av VPN: s fördelar:

 • Omgå geografiska begränsningar på webbplatser eller strömmande kanaler.
 • Skydda användarnas integritet från nyfikna ögon och myndighetsövervakning.
 • Förvara inte loggar över användarnas aktiviteter när du strömmar.
 • Dölj surfaktiviteten från ditt lokala nätverk och ISP
 • Gör det möjligt att ladda ner filer.
 • Genomgå censur på internet och ta dig runt brandväggar.

BBC iPlayer Unblocked

En VPN som skulle få dig BBC iPlayer på Roku utanför Storbritannien skulle vara ExpressVPN. Denna tjänsteleverantör erbjuder premiumtjänster, med hjälp av agenter, ett brett urval av serverplatser och pålitliga prestanda. Dessutom innehåller dess paket en smart DNS, så att du får två sätt att blockera BBC iPlayer på Roku.

Se BBC iPlayer på Roku utanför Storbritannien med hjälp av en smart DNS

Smart DNS är ännu en metod som låter dig titta på BBC iPlayer utanför Storbritannien. Med en smart DNS är det möjligt att du praktiskt taget ändrar din plats och verkar vara i Storbritannien. När du har konfigurerat din smarta DNS kan du få åtkomst till alla brittiska kanaler på Roku. Fördelarna med att använda en smart DNS inkluderar:

 • Möjligheten att strömma videor online med full internethastighet.
 • Snabba hastigheter.
 • Att upprätthålla samma lokala IP-adress
 • Avblockerar geo-blockerat innehåll från hela världen.
 • Att ha alla strömningsenheter stöds. Vissa Roku-enheter har inte avancerade nätverksinställningar. I det här fallet kan du inte ändra DNS-konfigurationen. Ställ in din router med Smart DNS istället.
 • Du behöver inte ändra Smart DNS-inställningen om du vill avblockera innehåll från en annan region. Titta på BBC, USA Netflix, Canal + och Hulu samtidigt.

Vårt val för den bästa smarta DNS-proxy skulle vara Unlocator. De blockerar åtkomst till över 196 kanaler så att du kan strömma dina favoritprogram från var som helst i världen. Utan tvekan kommer Unlocator att hjälpa dig att få BBC iPlayer på Roku utanför Storbritannien på nolltid. Med Unlocator vet du att förbud upphävs och begränsningar förbigås på alla enheter oavsett var du befinner dig.

VPN: ar mot smart DNS

Bara för att de har liknande funktioner betyder det inte att de fungerar på samma sätt. Medan en VPN krypterar alla dina uppgifter via sitt privata nätverk, gör det inte en smart DNS. Det faktum att det inte gör det gör att den smarta DNS kan leverera snabbare hastigheter. Till skillnad från en VPN ger inte en smart DNS dig en ny IP-adress, vilket innebär att du bara får minimal anonymitet online. Medan nästan varje VPN kan skaffa dig varje kanal du kan tänka på oblockerad, beror kanalerna och tjänsterna du vill avblockera av typen av smart DNS du använder.

Se BBC iPlayer på Roku

Från och med nu kan du strömma den riktiga BBC iPlayer. Och med riktigt menar vi den som det brittiska folket får njuta av. Om du följer stegen som vi har lagt fram för dig kommer du att kunna se de senaste BBC-programmen och till och med live-TV i HD på Roku från var som helst i världen. Roku är fortfarande ett gynnat val för videoströmmarna och det faktum att du kan få alla tjänster du vill ha på det gör det desto bättre.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me