Hur man tittar på BBC iPlayer på Smart TV utanför Storbritannien

Hur man tittar på BBC iPlayer på Smart TV utanför Storbritannien? Om du inte kan få BBC iPlayer på din TV är det kanske inte så smart som du tror att det är. Men om appen är tillgänglig och du inte kan komma åt betyder det att du förmodligen är belägen utanför Storbritannien. Smarta TV-apparater är tänkta att ge tillgång till BBC och andra kanaler, men licens- och upphovsrättsfrågor kan sätta en dämpning på hela smart streamingupplevelsen. Endast Storbritanniens invånare kan njuta av strömning av BBC iPlayer-innehåll, medan människor i Australien, Kanada, USA och Tyskland inte kan. Bara för att din TV är smart betyder det inte att den kan få dig BBC iPlayer var du än är. Det är VPN: s och Smart DNS-proxies jobb. Lär dig hur du kan se BBC iPlayer utanför Storbritannien på Samsung, Sony eller LG smart TV med antingen en VPN eller Smart DNS.

Hur man tittar på BBC iPlayer på Smart TV

Hur man tittar på BBC iPlayer på Smart TV

Hur man får UK-appar på din Smart TV utomlands?

Innan vi går igenom hur du kan titta på BBC iPlayer på din Smart TV utomlands måste du först byta din Smart TV-region till Storbritannien. Annars kan du inte installera brittiska appar på det.

 • Hur man ändrar Samsung Smart TV Region
 • Hur man ändrar Sony Bravia Smart TV Region
 • Guide för att växla LG Web OS Smart TV Region.
  Cómo obtener BBC iPlayer en Apple TV 4 fuera del Reino Unido

Hur man tittar på BBC iPlayer på Smart TV med hjälp av en VPN

Smarta TV-apparater är superpopulära bland TV-tittare. De gör det möjligt för tittarna att titta på catch-up och andra on-demand-program, vanligtvis via en app, genom att ansluta till Internet. Ett bra val av underhållande appar skulle vara BBC iPlayer. Som ni ser får du följande meddelande: “BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem. “BBC iPlayer GeoBlocked

Att geo-blockeras är inte ett hinder och bör inte vara ett problem för dem som är medvetna om en VPN-funktion. VPN ansluter din Smart TV till en av dess servrar (i detta fall UK-server) och dirigerar all din trafik och data genom den servern. På det här sättet verkar du använda Internet från det land där servern du anslöt till är belägen. Låt oss undersöka hur det fungerar:

 • VPN ger dig extra integritet genom att kryptera din trafik. Du kan också surfa på webben anonymt när du använder VPN.
 • Smarta TV-apparater har inte VPN-klienter. Som ett resultat måste du ställa in VPN på din router för att aktivera en VPN-anslutning på din Smart TV.
 • Alternativt kan du registrera dig hos en VPN-leverantör som erbjuder sina användare smarta DNS-proxyer för att avblockera geo-begränsat innehåll. Bra exempel är BulletVPN och ExpressVPN. Till skillnad från VPN kan Smart DNS konfigureras direkt på de flesta Smart TV: er för att kringgå regionala begränsningar.
 • Vissa internetleverantörer världen över använder DNS-kapning och transparenta proxyer. Om din ISP är en av dem måste du använda VPN istället för Smart DNS för att titta på BBC iPlayer utanför Storbritannien.
  How to Watch BBC iPlayer in Hong Kong

Dessa smarta TV-apparater ersätter behovet av att använda en dator, och VPN: er gör det mycket mer intressant att använda dem. ExpressVPN är en av de tjänsteleverantörer som kan stärka din relation med din Smart TV. Det kan kringgå de begränsningar som åläggs BBC iPlayer och andra tjänster så att du kan titta på den när du vill utanför Storbritannien.BBC iPlayer Unblocked

Inte bara det, utan denna tjänsteleverantör är tillräckligt stark för att hålla dig säker under hela upplevelsen. För mer information om andra tjänsteleverantörer, se till att du kolla in tabellen nedan. Lär dig veta vilken är bästa VPN för Smart TV i den här artikeln.

Hur man tittar på BBC iPlayer på Smart TV med hjälp av en smart DNS

En Smart TV liknar en dator. Du kan surfa på webben, kolla in på dina sociala medieplattformar och köra samma appar som du har på din smartphone. Eftersom en smart-tv är en viktig källa till underhållning kan det att förbättra din användning av den genom att förse den med nödvändiga appar. BBC iPlayer är till exempel en bra app att ha på din Smart TV, och en smart DNS kan få den åt dig även om du är utanför Storbritannien. Allt du behöver göra efter att du prenumererar på en är att ange den DNS-serveradress som den ger dig. Här är stegen du måste följa för att få BBC iPLayer blockerad på din Smart TV:

 1. Börja först till Unlocator och registrera dig för en kostnadsfri 7-dagars rättegång.
 2. Följ dessa videor / installationshandledning för att konfigurera Smart DNS på din Smart TV.
 3. Gå till BBC iPlayer webbplats.
 4. Njut av din obegränsade åtkomst till allt BBC iPlayer-innehåll.
  Cómo ver BBC iPlayer en India en minutos

Unlocator är en Danmark-baserad SmartDNS-tjänst som kan avblockera över 200 kanaler. Du kan få blockerad BBC iPlayer såväl som andra kanaler eller tjänster till ett mycket billigt pris. Plus Unlocator tillåter stor och ojämförbar kompatibilitet med alla enheter inklusive Smart TV-apparater. Med en smart DNS som Unlocator kan du övervinna geobegränsningar och titta på det innehåll du önskar var du än befinner dig.

BBC iPlayer fungerar inte på smart-tv

Om BBC iPlayer inte fungerar på din TV, kanske din enhet inte är certifierad. Om enheten inte är certifierad stöder BBC inte den, vilket förklarar varför den inte fungerar på din TV eller ansluten TV-enhet. BBC iPlayer-appar för Samsungs och Sonys anslutna TV-apparater ger dig tillgång till BBC TV-programmering på begäran. Dessutom stängde iPlayer den 19 juli 2023 på vissa tidigare LG-modeller. Innan du frustrerar över att inte hitta appen på din Smart TV kan du kanske kontrollera om din enhet är certifierad för BBC iPlayer-användning först.

BBC iPlayer på Smart TV

En Smart TV är inte smart om den inte har åtkomst till BBC iPlayer. När du har tagit det ur vägen kan du fokusera på att få appen blockerad utanför Storbritannien. Du behöver inte längre vänta på att program och program sänds för att se dem. Du kan nu enkelt ansluta till Internet på din Smart TV för att titta på iPlayer när du finner det lämpligt. Om iPlayer inte är tillgänglig där du är, kan en VPN eller Smart DNS få det åt dig utomlands. Du behöver inte oroa dig för det, allt du behöver tänka på är vilken VPN eller smart DNS du ska välja få iPlayer blockerad utanför Storbritannien.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me