Hur man tittar på BBC iPlayer på Xbox One utanför Storbritannien

Hur man tittar på BBC iPlayer på Xbox en utanför Storbritannien? Precis som PS4 används Xbox inte bara för spel. Microsofts produkt går utöver den för Xbox One fungerar också som en strömningsenhet. När Microsoft utvecklades hade Microsoft all avsikt att göra Xbox One till den största underhållningskällan i huset. Och att integrera TV i Xbox sålde framgångsrikt produkten som sådan. Eftersom Xbox One stöder videoinnehåll skulle det inte vara vettigt att byta till vanlig TV eller någon annan enhet. Så det som återstår är att ge Xbox-användare möjligheten att komma åt de kanaler och tjänster som de vill titta på. Det är där Microsoft bågar ut och VPN: er och smarta DNS-proxyer går in. Båda dessa verktyg kan hjälpa till att avblockera stora strömningstjänster och ge åtkomst till dem från alla delar av världen. Läs vidare för att lära dig hur du kan titta på BBC iPlayer på Xbox One utanför Storbritannien med en VPN eller Smart DNS-proxy. 


Hur man tittar på BBC iPlayer på Xbox One

Hur man tittar på BBC iPlayer på Xbox One

Hur man får UK-appar på Xbox One

Om du vill installera brittiska appar på din Xbox, måste du först ändra din Xbox One-region. Följ stegen nedan:

 1. Slå på din Xbox One.
 2. Gå till ‘Mina spel och appar’ från Xbox-startsidan.
 3. Välj ’appar’ -> ‘Inställningar’.
 4. Välj nu “System” -> ‘Språk & Plats’.
 5. Välj “UK” om du vill ladda ner Xbox-appar som är exklusivt tillgängliga i Storbritannien.
 6. En gång gjort, starta om din Xbox-konsol.

Genom att följa dessa steg kommer du hittills med dina brittiska appar. Du skulle fortfarande behöva en VPN eller smart DNS för att få gillar BBC iPlayer att blockeras utanför Storbritannien. Och vi kommer att berätta hur du kan använda båda sätten för att titta på BBC iPlayer på din Xbox One.

Se BBC iPlayer på Xbox One utanför Storbritannien med hjälp av en VPN

Att installera ett VPN på Xbox One är inte så enkelt som att köra den på en smartphone. Men det betyder inte att det inte kan hanteras. Stå ut med oss. Vad du behöver göra är att ställa in VPN på din Wi-Fi-router först. Din router måste också vara VPN-klar, annars, vad är poängen? När din router är klar för att köra en VPN-anslutning måste du aktivera din Xbox One WiFi och ansluta till routern. Om du inte har en VPN-kompatibel router kan du prenumerera på ett VPN och manuellt infoga VPN-detaljerna i dina Wi-Fi-routerinställningar. Men du bör veta att stegen som är involverade i processen varierar beroende på VPN-leverantören och märket för Wi-Fi-router. Av de många tjänsteleverantörer som stöder Wi-Fi-routrar från olika märken är de bästa ExpressVPN och BulletVPN. Till skillnad från andra tjänsteleverantörer erbjuder dessa två ett smart DNS-alternativ. Du kan också ansluta till ett VPN på din Xbox One via en dator. Du måste installera VPN-programvaran på din PC och sedan ansluta en Ethernet-kabel till baksidan av din PC och Xbox för att säkerställa en VPN-anslutning. Ta gärna en titt på bästa VPN för BBC iPlayer-lista också.

I ett nötskal kan du gå från det här BBC iPlayer GeoBlocked

Till dettaBBC iPlayer Unblocked

Se BBC iPlayer på Xbox One utanför Storbritannien med hjälp av en smart DNS

Att välja en smart DNS för att avblockera BBC iPlayer utanför Storbritannien skulle vara det snabbaste och billigaste alternativet. En smart DNS kan avblockera geografiska begränsningar från länder över hela världen samtidigt. Dessutom är det enkelt att konfigurera på spelkonsoler som Xbox One. Gå bara över till “Nätverksinställningar” och fortsätt med installationen du normalt följer. Det finns många smarta DNS-leverantörer på marknaden, men Unlocator är överlägset bäst. Du behöver de två DNS-adresserna som din smarta DNS-leverantör förser dig med inlägg som skapar ditt Unlocator-konto. Unlocator tjänar främst till att blockera stora underhållningstjänster med sitt stora nätverk av servrar. Det kan avblockera över 200 kanaler från hela världen. Denna smarta DNS fungerar på alla enheter, inklusive Xbox One.

Se BBC iPlayer på Xbox One

Som konsumenter är vi imponerade av den strategi som företagets utvecklare använder för att försöka göra sina enheter så multitaskable och mångsidig som möjligt. Deras mål är att förbättra kundupplevelsen på alla nivåer, och vi är inte galna på det. Faktum är att vi får våra pengar värda. Men om det finns teknik som bör berömma, leder VPN och smarta DNS-proxyer vägen. De hjälper oss inte bara att blockera innehåll utan också skydda oss när vi gör det. Eftersom det är svårt är allt VPN och smarta DNS-proxyer det du behöver för att se BBC iPlayer på Xbox One utanför Storbritannien. Du kontrollerar också hur du gör avblockera BBC iPlayer på Ps4 i den här artikeln här.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map