Hur man tittar på Doctor Who Season 11 Live Online

Mina damer och herrar, pojkar och flickor, doktorn kommer tillbaka! Fans av BBCs mega-hit-show Doctor Who väntar medvetet på att den nya säsongen kommer ut, och vi behöver inte vänta mycket längre! Flyttar sig bort från sin vanliga plats på lördagskvällen, läser Doctor Who S11 våra skärmar på söndagen den 7 oktober. Tja … inte alla våra skärmar. Som ni kanske vet är BBC och BBC iPlayer endast tillgängliga i Storbritannien. Om du inte vill riskera att se några förstörare innan doktorn når din lokala kabelleverantör, här är en artikel om hur du ser Doctor Who S11 online samtidigt som Storbritannien på din PC, Mac, Android, iOS, PS4, Xbox, FireStick, Smart TV, Apple TV eller Roku.


Hur man tittar på Doctor Who S11 Live Online

Doctor Who S11 Promo Pic

Hur man tittar på Doctor Who S11 Online Live

Om du bor utanför Storbritannien kommer det att bli lite svårt för dig att fånga Doctor Who S11 när den först sänds. Amerikanska medborgare kan vara säkra på att veta att showen sänds den 7 oktober på BBC America, men resten av världen är inte så lycklig.

Detta innebär att om du vill titta på Doctor Who innan internet översvämmas av spoilers, kommer du att behöva ett sätt att avblockera BBC och BBC iPlayer. Det snabbaste och enklaste sättet för dig att göra det är att använda ett VPN. VPN omdirigerar din trafik genom en säker tunnel på sina egna servrar. När detta händer ändras din offentliga IP för att matcha platsen för servern du använde. Allt du behöver göra är att använda en UK-server och du är klar!

Bästa VPN för att avblockera BBC iPlayer och Watch Doctor Who S11

Innan vi går in på vilken VPN du ska använda för att avblockera BBC och BBC iPlayer, låt oss prata om varför BBC begränsar åtkomsten till dess innehåll utanför Storbritannien. BBC själv hanterar detta med meddelandet den visar på en blockerad video:

BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem.

De drar inte ditt ben med det här, internationella upphovsrätt är svårt att få. De flesta kanaler och underhållningsleverantörer har bara rätten att visa särskilt innehåll i en viss region. BBC har rätten till vissa program i Storbritannien. Det betyder inte att det har rättigheterna för samma program utanför Storbritannien. Under överskådlig framtid kommer internationella upphovsrättslagar alltid vara en händelse för sladdar.

Det slutar dock inte här, åtminstone inte med BBC. Du kanske har hört att Netflix har brutit ned på VPN: n nyligen och blockerat alla proxyer från att komma åt dess innehåll. BBC är ungefär samma. Inte alla VPN kommer att kunna blockera BBC och BBC iPlayer för dig, men du kan kolla in vår lista över bästa VPN för BBC iPlayer för att hitta de som gör.

VPN Guru föreslår att du använder ExpressVPN som din VPN-leverantör för att avblockera BBC. ExpressVPN har tillräckligt med resurser för att fortfarande kunna avblockera USA: s Netflix och detsamma kan sägas om BBC. Du kan läsa allt om de fantastiska funktionerna i ExpressVPN i denna fullständiga recension.

Du kan också kolla in dessa VPN-leverantörer i fall ExpressVPN inte är leverantören för dig:

Hur man avblockerar Doctor Who S11 utanför Storbritannien?

Nu när du vet vilket VPN du ska använda för att avblockera BBC iPlayer, låt oss prata om hur du kan titta på Doctor Who online samtidigt som Storbritannien. Så här måste du göra:

 1. Gå till ExpressVPN. Registrera dig för deras tjänst.
 2. Ladda ner VPN som matchar din enhet. ExpressVPN har en lista över appar som du kan ladda ner och stöder ursprungliga appar för Windows, Mac, iOS, Android och Linux-enheter.
 3. Starta appen och logga in på ditt konto.
 4. Välj en brittisk server. En irländsk, skotsk eller walesisk server hjälper dig inte att blockera BBC iPlayer.
 5. Anslut till servern och vänta tills anslutningen upprättas.
 6. Gå till BBC iPlayer och titta på Doctor Who S11 online!

Ser? Lätt som en plätt.

Doctor Who S11 – Vad vi vet hittills

Okej, redo för den spännande delen?

Den 11: e doktorn är kvinna!

Åh, omänskligheten! Nej, jag skojar. Alla fans av showen kommer att veta att premisset för showen inte har något att göra med doktorns kön, och det är dags att showskaparna förstår det. Den otroliga skådespelerskan, Jodie Whittaker, gjorde sitt debutläkare utseende i förra säsongens Chrismas special, tog regeringen från Capaldi och lovade oss ett nytt och intressant tag på den främmande Time Lord vi alla har vuxit till att älska.

Fortsättningen med sin säsong av första, Steven Moffat kommer inte att vara showrunner för Doctor Who säsong 11. Chris Chibnall, skapare och författare av Broadchurch, kommer att ta ledningen på vad han lovar att bli en ny och spännande resa. Åh, nämnde jag att vi också får ett helt nytt team av följeslagare? Prata om förändring!

Som vanligt är inte mycket känt om tomten för den kommande säsongen, även om det finns ett rykt som flyger runt om att vi kanske inte ser Dalarna längre. Fans av showen är vana vid överraskningens element, och jag är personligt glada över att se vad dessa förändringar kommer att lägga till en show som har funnits i över 50 år.

Titta på Doctor Who säsong 11 utanför Storbritannien – slutliga tankar

Och där har du det, hur du kan se Doctor Who S11 online samtidigt som Storbritannien. Genom att använda ett VPN får du inte bara tillgång till innehåll från hela världen, du säkrar också din internetanslutning och ser till att all din information förblir privat. Berätta vad du tycker om den nya läkaren i kommentarsavsnittet, jag skulle gärna vilja ta hand om vad som kommer!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map