Hur man tittar på livvakt på BBC Live utanför Storbritannien

Även om alla kan anta att livvakt är en riktig historia, avslöjar den att vara fiktion men baserad på en mycket verklig politisk värld. Bodyguards officiella premiär var söndag 26 augusti kl 21 på BBC One. Denna serie berättar om händelserna i specialoperationer i Storbritannien under order av Londons Metropolitan Police som har filialer som ger skydd för diplomater, politiker och royalty. De som vill titta på den nya politiska thrilleren måste vara belägna i Storbritannien, annars nekas tillgång till BBC. Trots de geo-restriktioner som åläggs BBC kan människor i Australien, USA, Kanada och Tyskland fortfarande titta på livvakt om de använder antingen en VPN eller smart DNS. Lär dig hur du kan strömma det kommande sex-delade politiska drama från alla delar av världen på alla enheter PC, Mac, Android, iPhone och iPad.

Hur man tittar på Bodyguard live online på BBC utanför Storbritannien

Hur man tittar på Bodyguard live online på BBC utanför Storbritannien

Hur man tittar på Bodyguard TV Series på BBC med hjälp av en VPN

En VPN fungerar som din enhets livvakt. Förstår? Det ger skydd för dina data, känslig information och håller dig borta från skadan när du är online. Att ha ett VPN vid din sida gör att du känner dig mycket säkrare när du surfar på webben. Det sträcker sig över ett offentligt eller delat nätverk och fungerar som en tunnel så att du kan utbyta data säkert och anonymt över Internet som om du var ansluten direkt till ett privat nätverk. VPN ansluter också din enhet till en av dess servrar, vilket ger dig IP-adressen för den servern (i det land där den ligger). Så här får du titta på Bodyguard på BBC utanför Storbritannien med hjälp av en VPN:

  1. Registrera dig för ett VPN.
  2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din PC, Mac, Android, iOS-enhet.
  3. Starta VPN-applikationen och logga in med ditt VPN-konto.
  4. Anslut nu till en UK VPN-server.
  5. Gå slutligen till BBC: s webbplats eller starta dess applikation.
  6. Nu när du har en Brittisk IP-adress du kan strömma livvakt från var som helst utanför Storbritannien.

ExpressVPN är marknadens ledande VPN-tjänsteleverantör. Vi rekommenderar starkt att du prenumererar på dess tjänster trots att de inte erbjuder de mest överkomliga priserna. Det har testat sig vara värt vartenda öre. ExpressVPN har en lång historia av att kringgå geobegränsningar. Denna leverantör kan behålla din säkerhet och integritet när du använder Internet. Du kan läsa vår artikel om bästa VPN för BBC iPlayer och kolla in andra tjänsteleverantörer i tabellen nedan.

Hur man tittar på livvakt på BBC med hjälp av en smart DNS-proxy

Medan en VPN är mycket av ett säkert alternativ, skulle en snabbare metod vara en smart DNS-proxy. Denna teknik skapades i en tid av ökad geo-blockering. Det krypterar inte alla dina data, vilket gör det mycket snabbare men mindre säkert än en VPN. En smart DNS-proxy ändrar inte heller din IP-adress, den omdirigerar bara trafiken som avslöjar din geolokalisering. Ändå fungerar det som ett anständigt geo-unblockerverktyg. Så här kan du titta på livvakt på BBC med ett smart DNS:

  1. Börja först till Unlocator och registrera dig för en kostnadsfri 7-dagars rättegång.
  2. Följ dessa videoklipp / installationshandledning för att konfigurera Smart DNS på din streamingenhet.
  3. Gå till BBC: s webbplats.
  4. Njut av din obegränsade åtkomst till allt BBCs innehåll.

Unlocator är det bästa alternativet för en smart DNS-proxy. Det kan avblockera över 200 kanaler från hela världen genom sina användarvänliga applikationer. Din trafik förblir intakt, företaget verkar enligt danska sekretesslagar och de upprätthåller en strikt integritetspolicy. Dessutom behåller de inga loggar över användarnas internetaktiviteter.

Livvakt på BBC

En veteranpolicy David Budd tilldelas som ledningsskyddsombud till den kontroversiella konservativa inrikesminister Julia Montague. Julia har fått i uppdrag att driva igenom en räkning mot terrorism som massivt kommer att öka räckvidden och omfattningen av så kallade “snooper” -makter. På grund av lagstiftningens kontroversiella karaktär och hennes egna politiska ambitioner är Montague ett högprofilerat mål och kräver dygnet runt skydd. Serien undersöker förhållandet mellan de två och Budd’s uppdelade lojalitet mellan hans plikt och hans egna principer.

Titta på livvakt på BBC

Du kan se nästan vad som helst var som helst om du använder antingen en VPN eller Smart DNS. Båda verktygen kan ge dig det innehåll du vill oavsett var du befinner dig i världen. Du kan nu strömma alla Bodyguards avsnitt på BBC live online utanför Storbritannien med ditt VPN / DNS-abonnemang. Låt oss veta vilket VPN du skulle välja för att titta på livvakt utomlands.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me