Bästa alternativ för Bitcoin år 2020

Vilka är de bästa alternativen för Bitcoin? Vilken cryptocurrency är bäst att investera i 2020? Det förnekar inget att cryptocurrencies har kommit långt sedan lanseringen av Bitcoin. Med ny teknik som utvecklas varje dag och erbjuder mer robusta säkerhetsfunktioner, finns det ingen brist på investeringsalternativ att välja mellan. Men med ett så stort utbud av alternativ kan det vara lite förvirrande att förstå var du ska lägga dina pengar. Här är en lista över de bästa Bitcoin-ersättningarna baserat på deras popularitet och marknadsresultat.

Bästa alternativ för Bitcoin

Bästa alternativ för Bitcoin

Bästa Bitcoin-alternativ

Även om Bicoin verkligen är den mest populära formen av cryptocurrency, är den inte den enda. Det finns många andra digitala valutor som människor handlar med. Här är de bästa av dem.

Ethereum

Om det finns något cryptocurrency som kommer nära att konkurrera med populariteten för Bitcoin på dagens marknad, skulle det vara Ethereum. Denna valuta har långsamt och stadigt fått popularitet under det senaste. Men även om det är den näst mest älskade cryptocurrency efter Bitcoin, tjänar båda dessa kryptomynt olika syften. I motsats till Bitcoin’s blockchain-baserade enkla transaktionsideologi fungerar Ethereum som en decentraliserad plattform för utveckling av applikationer. Vissa skulle säga att detta naturligtvis är ett överlägset alternativ till Bitcoin, men många är inte överens.

Medan Ethereum tillhandahåller en mängd smarta kontraktalternativ, är det också betydligt mer komplicerat. Det faktum att värdet på Ethereum bygger på appar som utvecklas genom det gör investeringar lite mer osäkra. Dessutom delar ETH volatiliteten i Bitcoin. ETH som inte vill ersätta Bitcoin utan kartlägga sin egen kurs är det upp till dig att bestämma om det passar dig eller inte.

Rusa

Dash är en av dessa kryptokurser som prioriterar anonyma transaktioner framför allt annat. Valutan har gjort mycket framgång på marknaden sedan lanseringen och anses nu vara ett av de säkrare investeringsalternativen.

Det erbjuder också en mycket snabbare transaktionshastighet än Bitcoin. En annan bra sak med Dash är att det erbjuder två nivåer av säkerhet för investerare och deras transaktioner. I grund och botten betalar det frivilliga att logga av på transaktioner och blir därmed ett självhushållande system.

Med allt detta verkar Dash inte ha potential att konkurrera med Bitcoin, än mindre övergå det. Även med det tvånivåliga styrsystemet kan det inte garantera transaktionernas fullständiga säkerhet. Eftersom den i princip förlitar sig på samma blockchain-teknik som Bitcoin, är den också mottaglig för samma hot som Bitcoin. Dash är ett bra investeringsalternativ för de som letar efter en något bättre säkerhetsfunktion än Bitcoin och också möjliggör snabbare transaktioner. Men för långsiktiga investeringar kanske denna krypto inte är den första samtalshavnen.

litecoin

Om Bitcoin är kryptovärldens guld, är Litecoin silver. Detta kryptomynt har länge betraktats som nära Bitcoin och erbjuder ett mycket förbättrat transaktions- och handelssystem. Litecoin var ett av de tre kryptomynt som antogs av Coinbase omkring mitten av 2017 och sedan dess har myntet haft en hel del popularitet bland kryptoinvesterare.

Vi nämner Litecoin här eftersom det erbjuder en överlägsen struktur och system än Bitcoin, tack vare sin Segregated Witness eller SegWit-teknik. Genom att göra det har den lagt ett betydande tillägg till sin lista över fördelar. Nu kan den hantera bulktransaktioner enkelt och till en reducerad kostnad per transaktion. Dessa är några faktorer som på allvar stöder Litecoin som ett genomförbart alternativ till Bitcoin inom en snar framtid.

Monero

Monero är en ny cryptocurrency på blocket (kedjan) och det lovar att vara en av de bästa för anonym online handel. Till skillnad från Bitcoin, vars blockchain är mer eller mindre transparent och kan nås av vem som helst för att se relevanta transaktionsloggar, har Monero inte den här funktionen alls.

Det hindrar i princip människor från att känna till transaktioner som görs av andra människor och ger därmed större säkerhet för användarna. Huruvida detta är bra eller inte är fortfarande diskuterat. Men faktum är att investeringar i Monero faktiskt kan lösa en hel del av de integritetsfrågor som folk tänker på när de investerar i andra kryptokurser. Om anonymitet är namnet på ditt spel kan Monero vara det perfekta alternativet för cryptocurrency-investeringar för dig.

Krusning

Ripple är en idealisk cryptocurrency för internationella transaktioner. Det erbjuder investerare möjligheten till snabba transaktioner över gränserna till minimala transaktionskostnader. Med tanke på den stora potentialen på den internationella cryptocurrency-marknaden kan en investering i Ripple leda till stor utbetalning om marknaden förblir relativt stabil. Och även om Ripple kanske inte är den bästa cryptocurrency på marknaden att investera i just nu, har den en mängd funktioner till sin fördel som gör det till ett utmärkt monetärt verktyg för internationella betalningar.

Bästa alternativ för Bitcoin – slutliga tankar

Där har du det. Dessa är de bästa alternativen till Bitcoin på marknaden för närvarande. Men när nya kryptomynt introduceras på marknaden finns det alltid en möjlighet att en ny cryptocurrency dyker upp som nästa trendsättare. Om du är en seriös kryptoinvesterare, hålla dig uppdaterad med den senaste utvecklingen och investera enligt de rådande trenderna, fördelarna och bristerna på de olika kryptokurserna på marknaden idag. Med det sagt är det mycket troligt att de 5 mynt som vi har listat här kommer att vara bland de bästa valen för att ersätta Bitcoin i din cryptocurrency-investeringsportfölj. Kan du vara nästa cryptocurrency miljonär?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me