Lista över VPN som accepterar BitCoin

Bitcoins och andra kryptokurser förändrar verkligen mycket om hur vi hanterar våra betalningar. Tekniken har gjort det möjligt för människor att ha mer insyn i hur deras betalningar hanteras. Cryptocurrency har också gjort det mycket bekvämare & kostnadseffektivt för att göra internationella transaktioner. Att använda bitcoins har blivit mycket väl mottaget speciellt inom den tekniska världen, och detta har sett att ett brett utbud av tjänster arbetar för att acceptera dem som en betalningsform. I samma anda har ett stort antal VPN-tjänster arbetat för att deras tjänster ska acceptera bitcoins, och av många goda skäl.

Lista över VPN som accepterar BitCoin

Lista över VPN som accepterar BitCoin

Bitcoin för anonyma VPN-betalningar

En av de största orsakerna till att det är vettigt att betala för din VPN-prenumeration med bitcoins är att du kommer att förbli anonym. De flesta människor antar att genom att helt enkelt använda bitcoins för betalningar kommer det att vara svårt för någon transaktion att spåras tillbaka till dig. Detta är inte helt sant eftersom transaktioner från din plånbok tenderar att lämna ett spår som antagligen skulle avslöja din identitet. För att säkerställa fullständig anonymitet måste du göra saker på ett lite smartare sätt. Våra bästa förslag skulle vara att skapa en pseudonym som du kan använda med ditt Bitcoin-konto och också se till att det inte finns någon kontakt mellan din plånbok och ditt bankkonto

Om du får allt det gjort och fortfarande betalar via bitcoins, kommer din VPN-tjänst inte att registrera några exakta personliga uppgifter om dig, och därmed lägga till ytterligare ett fast lager av säkerhet till hela din onlineupplevelse. Betalningar som görs via bitcoins är också mycket mindre benägna att bli avlyssnat av hackare och scammers jämfört med din kreditkortsinformation eftersom den teknik som är inblandad är så mycket säkrare.

Att välja ett VPN för Bitcoin-betalningar

Eftersom fler och fler människor fortsätter att omfamna att använda bitcoins antingen för säkerhet eller som en väg för investeringar, börjar tjänsteleverantörerna också se hur nödvändigt det är för dem att anpassa sig till sin utvecklande miljö. Det är anledningen till att ett antal tillväxtorienterade VPN-tjänster gör det mycket tydligt att deras tjänst stöder en lång mångfald av betalningsmetoder, där Bitcoins sällan lämnas utanför den listan.

För att hjälpa dig identifiera vilken tjänst som är mer kapabel att hantera dina bitcoins utan att kompromissa med din identitet har vi satt upp en lista med leverantörer som anpassade du kan räkna med så att du inte behöver göra sökningen själv. Vi har också försökt att lyfta fram några andra funktioner som gör dem till de bästa att prenumerera på. Ta en titt på vår lista över de bästa VPN som accepterar bitcoins nedan:

 • ExpressVPN   
 • CyberGhost VPN
 • BulletVPN
 • NordVPN
 • IPVanish
 • PrivateInternetAccess

Bästa VPN: er som accepterar Bitcoins

Vi har tidigare täckt de bästa VPN som du kan använda för Bitcoin. Här är våra bästa val igen:

1. ExpressVPN

ExpressVPN grundades 2009 på de brittiska Jungfruöarna och utsåg sig vara VPN-leverantören för det bästa skyddet inom online-säkerhet. Grundarna såg till att etablera företaget i en region där det inte skulle finnas något inflytande från datatillsynsmyndigheter, och detta gjorde att de kunde lova sina kunder en pålitlig noll-loggningspolicy. Tjänsten förlitar sig också på 256-bitars AES-kryptering som fungerar bäst med OpenVPN-protokollet, men det hindrar dem inte från att erbjuda L2TP / IPSec, PPTP eller både IKEv1 och IKEv2 som alternativ beroende på vilken avsedd användning du använder.

ExpressVPN har ungefär 2000 servrar till sitt namn, vilket ger abonnenter tillgång till ett brett utbud av webbplatser och kanaler från hela världen. Tjänsten stöder också ett brett utbud av betalningsalternativ, som härstammar från Bitcoin till Paypal, Visa, Mastercard, Webmoney och ett gäng andra välkända betaltjänster. Leverantören har också en rad stealth-servrar för anslutning & säkerhet i högt censurerade länder, funktioner som split tunneling och noll kunskap DNS, samt kapacitet för upp till 3 samtidiga anslutningar under ett konto. För att veta mer information och vad du måste betala för ett prenumeration, titta på vår ExpressVPN Review.

2. BulletVPN

Den här Estlandsbaserade tjänsten är ett av de bästa valen du kan ta med, särskilt om du letar efter en leverantör som inte minskar så mycket på din hastighet. Tjänsten har en växande närvaro i cirka 22 länder, och precis som ExpressVPN gör det möjligt för upp till 3 flera anslutningar under ett konto. Säkerhetsmässigt erbjuder tjänsten standard 256-bitars AES-kryptering och sätter inte gränser för bandbreddanvändning, serverväxlar eller hastighet för dem som litar på dess tjänst.

BulletVPN låter dig betala för ditt prenumeration via Bitcoins, kända kreditkortsföretag eller PayPal och har en VPN-klient som också är ganska väl konfigurerad. Versioner av VPN-appen är tillgängliga för Windows, iOS, PayPal och Linux, och de är alla lätta att använda och navigera igenom. Tjänsten spärrar Netflix och erbjuder också en smart DNS-tjänst för att arbeta kring geobegränsningar. Kundtjänst är också alltid tillgängligt och kan nås via e-post eller livechatt. För att lära dig mer om vad du kan vinna av denna leverantör, titta på vår BulletVPN Review.

3. NordVPN

Enligt vår mening finns det verkligen ingen annan tjänst som erbjuder ett så stort utbud av funktioner jämfört med vad du får från NordVPN. Leverantören har mer än 4000 servrar spridda över över 60 länder, vilket innebär att utbudet av geo-blockerade webbplatser och kanaler som du har tillgång till via den här tjänsten är bara enormt. Med en kapacitet för upp till 6 samtidiga anslutningar kan du skydda så många av dina Internet-kompatibla enheter som du vill.

Betalningar för ett NordVPN-prenumeration kan göras genom kontanter, PayPal, Bitcoins eller kreditkort, med support också tillgängligt för appar som Google Play eller iTunes. NordVPN är en robust VPN-leverantör som säkerställer att dina data hålls privata och säkra när du är online. Detta är tack vare sin strikta nollloggpolicy, en automatisk dödsbrytare som stänger av din anslutning i fall VPN blir kompromissa, DNS-läckskydd för att förhindra DNS-servrar från att skicka okrypterade frågor utanför din VPN-tunnel och Tor via VPN-stöd för ökad anonymitet online. Dess servrar är väl optimerade för att ta hand om dina strömnings-, strömnings- och nedladdningsbehov och innehåller också stöd för P2P-fildelning. För mer information om dessa och andra funktioner, titta på vår NordVPN-granskning.

Slutsats om de bästa VPN: erna som accepterar Bitcoins

Att använda Bitcoins eller någon annan form av cryptocurrency är att betala för någon tjänst är på många sätt bekvämare än att använda pengar. Det är därför som även VPN: er arbetar för att tillmötesgå det och se till att deras kunder har rätt att förbli anonyma även om de använder sin tjänst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map