Списък на VPN, които приемат BitCoin

Биткойните и другите криптовалути наистина много се променят за това как се справяме с плащанията си. Технологията даде възможност на хората да имат по-голяма прозрачност за обработката на плащанията си. Криптовалутата също го направи много по-удобно & рентабилен за извършване на международни транзакции. Използването на биткойни беше много добре прието, особено в технологичния свят, и това доведе до широк спектър от услуги, насочени към приемането им като начин на плащане. В същия дух, доста от VPN услугите са работили, за да могат службите им да приемат биткойни и по голямо разнообразие от добри причини.


Списък на VPN, които приемат BitCoin

Списък на VPN, които приемат BitCoin

Биткойн за анонимни VPN плащания

Една от най-големите причини, поради която има смисъл да плащате за вашия VPN абонамент чрез биткойни, е, че ще останете анонимни. Повечето хора са склонни да приемат, че просто като използвате биткойни за плащания, ще бъде трудно всяка транзакция да бъде проследена до вас. Това не е напълно вярно, тъй като транзакциите от портфейла ви обикновено оставят следа, която вероятно би разкрила вашата самоличност. За да осигурите пълна анонимност, ще трябва да правите нещата по малко по-умен начин. Нашите основни предложения биха били да създадете псевдоним, който да използвате с вашата Bitcoin акаунт, както и да гарантирате, че няма контакт между портфейла ви и банковата ви сметка

Ако свършите всичко това и все още плащате чрез биткойни, вашата VPN услуга не може да записва точни лични данни за вас, като по този начин добавя още един солиден слой сигурност към цялото ви онлайн преживяване. Плащанията, извършени чрез биткойни, също са много по-малко вероятно да бъдат прихванати от хакери и измамници в сравнение с информацията за кредитната ви карта, тъй като използваната технология е точно толкова по-сигурна.

Избор на VPN за биткойн плащания

Тъй като все повече и повече хора продължават да се възползват от използването на биткойни или за сигурност, или като път за инвестиции, доставчиците на услуги също започват да виждат колко е необходимо те да се адаптират към тяхната развиваща се среда. Ето защо редица VPN услуги, ориентирани към растежа, правят много ясно, че тяхната услуга поддържа голямо разнообразие от методи за плащане, като биткойните рядко остават извън този списък.

За да ви помогнем да определите коя услуга е по-способна да борави с вашите биткойни, без да компрометира вашата самоличност, ние съставихме списък от доставчици, които са се адаптирали, на които можете да разчитате, така че да не се налага да извършвате търсенето сами. Също така се опитахме да подчертаем няколко други функции, които ги правят сред най-добрите за абонамент. Погледнете нашите списък на най-добрите VPN, които приемат биткойни по-долу:

 • ExpressVPN   
 • CyberGhost VPN
 • BulletVPN
 • NordVPN
 • IPVanish
 • PrivateInternetAccess

Най-добрите VPN, които приемат биткойни

По-рано покрихме най-добрите VPN, които можете да използвате за Bitcoin. Ето нашите най-добри снимки отново:

1. ExpressVPN

ExpressVPN е основана през 2009 г. на Британските Вирджински острови и се очертава да бъде доставчик на VPN за най-добра защита в онлайн сигурността. Учредителите се погрижиха да създадат компанията в регион, в който няма да има влияние на регулаторните органи на данните, и това им позволи да обещаят на клиентите си надеждна политика за нулева регистрация. Услугата разчита и на 256-битово AES криптиране, което работи най-добре с OpenVPN протокола, но това не ги пречи да предлагат L2TP / IPSec, PPTP или IKEv1 и IKEv2 като алтернативи в зависимост от предназначението ви.

ExpressVPN има около 2000 сървъра към името си, което позволява на абонатите да имат достъп до широк спектър от сайтове и канали от цял ​​свят. Услугата също поддържа широк спектър от опции за плащане, произтичащи от биткойн до Paypal, Visa, Mastercard, Webmoney и куп други добре познати платежни услуги. Доставчикът разполага и с набор от скрит сървъри за свързаност & сигурност в силно цензурирани страни, функции като разделен тунелинг и DNS с нулево познание, както и капацитетът за до 3 едновременни връзки под един акаунт. За да знаете повече подробности, както и какво ще трябва да платите за абонамент, разгледайте нашия преглед ExpressVPN.

2. BulletVPN

Тази услуга, базирана в Естония, е един от най-добрите възможности, с които можете да отидете, особено ако търсите доставчик, който не намалява толкова много скоростта ви. Услугата има нарастващо присъствие в около 22 държави и като ExpressVPN позволява да се правят до 3 множество връзки под един акаунт. Безопасно, услугата предлага стандартното 256-битово AES криптиране и не поставя ограничения за използване на честотна лента, превключване на сървър или скорост на тези, които разчитат на неговата услуга.

BulletVPN ви позволява да плащате за вашия абонамент чрез биткойни, известни компании за кредитни карти или PayPal и има VPN клиент, който също е доста добре настроен. Версиите на VPN приложението са достъпни за Windows, iOS, PayPal и Linux и всички те са лесни за използване и навигиране. Услугата деблокира Netflix, а също така предлага и Smart DNS услуга за заобикаляне на гео ограниченията. Поддръжката на клиентите също винаги е налична и до нея можете да получите чрез имейл или чат на живо. За да научите повече за това, което можете да спечелите от този доставчик, погледнете нашия BulletVPN Review.

3. NordVPN

Според нас наистина няма друга услуга, която да предлага толкова широк набор от функции в сравнение с това, което ще получите от NordVPN. Доставчикът има повече от 4000 сървъра, разпръснати в над 60 държави, което означава, че обхватът на геоблокирани сайтове и канали, до които ще имате достъп чрез тази услуга, е просто огромен. С капацитет за до 6 едновременни връзки ще можете да защитите колкото се може повече от вашите устройства с интернет, колкото искате.

Плащанията за абонамент за NordVPN могат да се извършват чрез пари в брой, PayPal, биткойни или кредитни карти, като поддръжката е налична и за приложения като Google Play или iTunes. NordVPN е надежден доставчик на VPN, който гарантира, че вашите данни се пазят поверителни и сигурни, когато сте онлайн Това е благодарение на стриктната политика за нулеви регистрации, автоматичен превключвател за преустановяване, който изключва връзката ви в случай, че VPN се компрометира, защита от изтичане на DNS за предотвратяване DNS сървърите да изпращат некриптирани заявки извън VPN тунела, а Tor над VPN поддръжка за повишена анонимност онлайн. Сървърите му са добре оптимизирани да се грижат за вашите нужди за поточно предаване, изтегляне и изтегляне, а също така съдържат поддръжка за споделяне на P2P файлове. За повече информация относно тези и други функции, разгледайте нашия преглед NordVPN.

Заключение за най-добрите VPN, които приемат биткойни

Използването на биткойни или каквато и да е друга форма на криптовалута е да платите за всяка услуга в много отношения е по-удобно от използването на пари. Ето защо дори VPN работят за неговото приспособяване и гарантират, че техните клиенти имат право да останат анонимни, дори когато използват тяхната услуга.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map