Как да настроите ExpressVPN Smart DNS прокси на всяко устройство

Били ли сте някога свидетел на разочароващо съобщение за грешка, докато се опитвате да предавате определен канал в чужбина? Е, имам и да ви кажа, това е доста досадно. Въпреки това успях да намеря начин да го заобиколя, като използвам Smart DNS услугата на ExpressVPN. Въпреки че е лесен за инсталиране, някои от вас може да ви се сторят малко обезсърчаващи. Така че в това ръководство ще ви покажа как точно можете да настроите прокси сървъра на ExpressVPN (MediaStreamer) на всяко устройство.


Как да инсталирате ExpressVPN Smart DNS на всяко устройство

Как да инсталирате ExpressVPN Smart DNS на всяко устройство

Smart DNS прокси на ExpressVPN: MediaStreamer

Умен DNS е услуга, която строго съществува, за да заобиколи регионалните ограничения. Вземете например моя личен опит, аз живея извън Обединеното кралство. Поради това повечето от най-добрите канали за стрийминг в Обединеното кралство са блокирани в моето местоположение.

Когато преди малко се опитах да предавам BBC iPlayer, всичко, което получих, беше съобщение за гео грешка, блокиращо достъпа ми. BBC iPlayer GeoBlocked

Умната DNS услуга пренасочва частите от вашия трафик, които са отговорни за показване на текущото ви местоположение. Това ще помогне да излъжете вашето онлайн местоположение, тъй като ще изглеждате, че разглеждате направо от региона на канала. От положителна страна, използването на Smart DNS не подправя скоростта на вашия интернет, което означава, че при скорост на връзката ще се докоснете до гео-ограничено съдържание. Освен това, докато работите с MediaStreamer, вие също ще можете да използвате вашите локални уебсайтове едновременно.

За да обобщим това, MediaStreamer позволява на потребителите да имат достъп до най-популярните поточни канали в различни географски региони. Ще получите перфектното преживяване на поточно предаване на всяко устройство с прост процес на настройка, без забавяне.

Как да настроите ExpressVPN прокси на вашето устройство

В този урок ще ви дам пример въз основа на моя опит при използване на Mac. Настройка на DNS на Mac Book всъщност не е ли трудно Всичко, от което се нуждаете, е правилното ръководство и е добре да вървите. С това казано, ето как можете да инсталирате Smart DNS на ExpressVPN на Mac.

  1. Отидете на ExpressVPN И кликнете върху Първи стъпки.ExpressVPN Започнете
  2. Регистрирайте се с ExpressVPN.
  3. Влезте с вашия акаунт и преминете към DNS Settings.Натиснете DNS Settings
  4. На следващата страница превъртете надолу, докато достигнете „Проверка на конфигурация на DNS“.
  5. Натиснете върху Конфигурирайте DNS на това устройство.Конфигурирайте DNS на устройство
  6. Сега това ще ви пренасочи към страницата за настройка на DNS. Копирайте адресите, ще ви трябват по-късно.Настройки за ExpressVPN DNS
  7. Отидете на Системни предпочитания като щракнете върху иконата “Apple” в горната лява част на вашия екран.Предпочитания за Mac система
  8. Сега кликнете върху мрежа.Изберете Мрежа
  9. Изберете между WiFi или Ethernet.
  10. Изберете „Advanced“Разширени опции
  11. Сега натиснете раздела „DNS“.
   • Ако искате да добавите друг сървър, кликнете върху бутона „+“.
   • Щракнете двукратно върху IP адреса на DNS, ако искате да редактирате.
   • За да изтриете съществуващ сървър, изберете го и натиснете изтрий.Промяна на DNS
  12. Влез в DNS адрес предоставени от ExpressVPN (Вижте номер 6)
  13. След като сте готови, кликнете върху бутона „OK“.
  14. Докоснете „Прилагане“, за да влязат в сила промените.

Подписване с ExpressVPN е чудесна възможност да излезете извън тази своя ограничена кутия. Можете да проверите всички функции на този доставчик в това Преглед ExpressVPN.

Последни стъпки

Има още две стъпки, които трябва да следвате, за да завършите процеса на конфигуриране, ето ги:

Регистрирайте своя IP адрес

Само за да знаете, че промяната на настройките ви само на DNS няма да ви даде това, което търсите. За да използвате умния DNS прокси на ExpressVPN, трябва да регистрирате своя IP адрес. Всичко, което трябва да направите, е да се върнете на техния уебсайт и да отидете в акаунта си. След това кликнете върху Настройки за DNS, които ще ви пренасочат към мястото, където първо сте получили DNS адресите. Сега превъртете надолу, докато стигнете до секцията за регистрация на IP.Регистрация на IP адреси

Кликнете върху „Регистрирайте моя IP адрес“ и сте готови.

Проверете дали DNS конфигурацията взе място

След като регистрирате вашия IP адрес, трябва да проверите дали промяната е настъпила. Можете да направите това, като превъртите допълнително под секцията IP Регистрация, където ще намерите Проверка на конфигурация на DNS. До статус, той трябва да каже: „Конфигуриран на това устройство.“конфигуриран

Ако това не е така, вашият DNS трафик се прехваща от вашия интернет доставчик, нещо, което наричаме DNS Отвличане. Друга причина за неуспех в конфигурацията е a прозрачен прокси. С това целият ви трафик се пренасочва и вашият интернет доставчик може да вижда всичко, което правите. Ето защо, ако тези два инцидента ви се случат, докато настройвате Smart DNS прокси на ExpressVPN, използването на VPN услугата е най-добрият ви залог.

Какви устройства мога да променя DNS на?

След като имате абонамент за ExpressVPN, можете настройте DNS на всяко устройство. Всичко, което трябва да направите, е да следвате ръководството, което дадох въз основа на платформата, която използвате, и ще бъдете добре. Умната DNS услуга на ExpressVPN може да бъде настроена на повечето от основните ви устройства, това включва:

 • Mac
 • Windows PC
 • Плейстейшън 4
 • Xbox One
 • Amazon Fire Stick
 • Android TV
 • Apple TV
 • IOS
 • андроид
 • Nintendo Switch

Защо да използвате Smart DNS на ExpressVPN?

ExpressVPN е известно, че е един от най-добрите VPN доставчици там. Но за стриймъри като вас и аз предпочитаме връзката ни да е на пълна скорост, докато гледаме определено видео. Никой не харесва буфериращия знак, докато е в средата на пълна с екшън филма.

Въпреки че услугата VPN е над върха, но все пак криптира вашия трафик за допълнителен слой защита. Това идва с цена, обаче, вашата скорост на интернет. Ще забележите леко падане, което понякога е доста досадно, особено ако сте диван картоф.

Така че, MediaStream в тази ситуация е най-добрият ви вариант. Не забравяйте, че не можете да използвате едновременно VPN и Smart DNS. Или заобикаляте гео ограниченията на пълна скорост без мерки за безопасност, или го правите, докато защитавате данните си с намалена скорост на връзката.

Да бъдеш топ в бранша е заслужено заглавие ExpressVPN. Въпреки това трябва да продължи да живее. Някои канали като Netflix са намерили начин да блокират VPN. Е, все още има малко VPN, които работят добре с Netflix, включително ExpressVPN. Не само това, но MediaStreamer може да отблокира стотици канали по целия свят. Ето няколко:

 • Hulu
 • Amazon Prime Video
 • Живот
 • HBO Go
 • Sky Go NZ
 • BBC iPlayer
 • NowTV
 • My5
 • Netflix US
 • Eurosport
 • HBO Nordic
 • Hotstar
 • GloboPlay
 • Канал 9
 • TF1
 • Игра на канал
 • SportsNet
 • канал Дисни

Безопасно ли е въпреки това?

Безопасността не е част от пакета, когато използвате Smart DNS. За щастие, ExpressVPN е водещата компания, когато става въпрос за VPN услуги. Той предлага най-новите военни технологии за сигурност, които защитават вашите устройства от всяка възможна кибератака. Ако се свържете с определен сървър, ще скриете своя IP адрес. Това анонимизира вашия интернет подход и ви предпазва от опити за мониторинг, включително и на вашия интернет доставчик.

Така че, да обобщим, MediaStreamer е на разположение само за заобикаляне на регионалните ограничения. Ако предпочитате поверителността и сигурността си, използвайте VPN услугата на ExpressVPN.

Как да инсталирате ExpressVPN Smart DNS на всяко устройство – заключение

Използването на Smart DNS е много важно, ако искате да предавате своите предавания и филми без хитрици в интернет. Независимо къде се намирате, имате пълен каталог от канали по целия свят, които ви очакват да деблокирате. ExpressVPN е един от най-добрите доставчици, които могат да ви помогнат да направите това. Освен това, това е VPN услуга, така че можете да се защитите също така, ако сте един от тези потребители, съобразени със сигурността.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map