Как да промените DNS настройките на Nintendo Switch

Най-новият надежден инструмент за забавление на Nintendo превзе света. От „Let’s Go Pikachu and Eevee“ до разрешаване на потока на Hulu, Nintendo Switch направи всичко това. Както всички знаете, платформата за игри разчита на Wi-Fi за свързване онлайн. Повечето от вас не знаят това, но връзката ви може да се окаже много неефективна и непоследователна. За да отстраните проблема, силно се препоръчва оптимизирането на вашите DNS настройки. Ето как можете да направите това в Nintendo Switch.


Как да промените DNS настройките на Nintendo Switch

Как да промените DNS настройките на Nintendo Switch

DNS – Кратко въведение

Системата за имена на домейни е това, което помага на връзката ви да разреши IP адреса на URL адреса, до който се опитвате да получите достъп. Той просто превежда какви написани думи сте въвели в неговия IP адрес, така че браузърът да може да разбере какво се опитвате да направите..

Има няколко причини, поради които някой би искал да промени DNS сървъра, който им предостави интернет доставчикът, след като се абонира за тяхната услуга. Някои от тях може да са ненадеждни или прекалено претоварени, за да може играта да работи прилично на Nintendo Switch. Имайте предвид, че трябва да запишете текущите си настройки на DNS, в случай че трябва да се върнете обратно към тях в близко бъдеще.

И така, преди да започнем, ето най-добрите безплатни DNS сървъри, които трябва да имате предвид:

 • Google
  • 8.8.8.8
  • 8.8.4.4
 • OpenDNS:
  • 208.67.222.222
  • 208.67.220.220

Как да конфигурирате DNS настройки на Nintendo Switch

Настройките за DNS на Nintendo Switch са много лесни за персонализиране. Някои от нас обаче не са толкова умели в технологиите, за да го изтеглят. Следователно това ръководство ще ви помогне да го направите с лекота:

 1. На вашия Nintendo Switch Началния екран, Изберете Настройки.Превключване на настройките
 2. Отидете на „интернет” -> Интернет настройки.
 3. Изберете вашия Wi-Fi мрежа и кликнете върху Промяна на настройките.Промяна на интернет настройките
 4. Ударете “наръчник.”Промяна на ръчно
 5. Избирам Основен DNS и задръжте B бутон за изтриване Направете същото и с Втори.Първични и вторични
 6. Променете ги според DNS сървъра, който сте избрали.
 7. Кликнете Добре.
 8. Готово.

Защо да промените настройките на DNS на Nintendo Switch?

Nintendo Switch се считаше само за игрален инструмент, на когото всеки може да се наслади. Въпреки това, с преминаването на типа, Nintendo започна да добавя VoD приложения в своя магазин. Имаме харесвания на Hulu и Youtube, за да се насладим на едно невероятно поточно преживяване.

Били ли сте някога свидетели на внезапен спад в интернет връзката ви по време на възпроизвеждане или гледане на видео? Да, това може да се случи, ако използвате сървърите на вашия интернет доставчик. Поради претоварването и пиковите времена, скоростта на вашия интернет спада драстично, съсипвайки вашите онлайн игри и стрийминг на видео. За да избегнете това, трябва да използвате метода, който ви научих по-горе, за да промените вашите DNS настройки. Това ще помогне по много начини, повярвайте ми. Вижте предимствата на ръчното въвеждане на настройките за DNS на вашия Nintendo Switch.

По-добра интернет скорост

Интернет скоростите разчитат на това колко добри са ресурсите на вашия интернет доставчик. Ако вашият доставчик не инвестира добре в сървърите си, вероятно ще се сблъскате с най-лошото, което онлайн геймърите трябва да преживеят – играта изостава.

Смяната на DNS може да се използва сървър, на който работят много малко хора. Това ще подобри скоростта на вашия интернет и ще избегне забавяния и забавяния, когато сте онлайн.

От друга страна, сървърите могат да гледат видеоклипа си, без това разочароващо буфериране да се появява на всеки 2 минути. Две минути е преувеличение. Понякога това се случва на всеки 3 секунди или така. Следователно, трябва да се опитате да избегнете това, като промените вашия DNS сървър.

Достъп до гео ограничено съдържание

С пускането на Hulu и Youtube на Nintendo Switch, стриймърите получиха хубав обрат на събитията, тъй като могат да използват платформата за игри и гледане на любимите им предавания и видеоклипове. Nintendo Switch може да се проектира към вашия телевизор с голям екран с натискане на бутон. Така че, представете си колко е готино да гледате да чукате Hulu.

За съжаление, стрийминг гигантът Hulu е достъпен само в САЩ. Същото се отнася и за някои от видеоклиповете в Youtube, които са достъпни само в определени части на света. Ако обаче оперирате със Smart DNS услуга, можете да излъжете своето онлайн местоположение и да се появи навсякъде по целия свят. Интелигентни DNS услуги като ExpressVPN, BulletVPN и Unlocator променят частите в URL адреса, които хвърлят светлина върху местонахождението ви. Когато бъде променен, ще се появи, където и да е базиран сървърът, към който сте свързани. Ако е в САЩ, тогава ще имате достъп до Hulu например.

Между другото, се водят разговори, че Netflix ще бъде наличен скоро на игралното устройство. Ако това е вярно, най-доброто нещо е използването на услуга Smart DNS за достъп до американската библиотека Netflix.

Безопасна ли е промяната на настройките на DNS?

Безопасността е нещо, което идва строго с VPN. Промяната на настройките ви за DNS няма да добави този допълнителен слой защита, който всички искате. Това може да увеличи скоростта ви и да ви предостави достъп до ограничен географски материал, но това е всичко.

Въпреки че сървърите на Google може да избягват злонамерени и фишинг сайтове и отказват DoS атаки, но това не е достатъчно. За да се защитите, докато сте онлайн, трябва да инсталирате VPN на вашия Nintendo Switch.

Шифроването на вашите данни с VPN може да забави скоростта на вашия интернет малко, но това е цената, която трябва да платите за сигурността си. Ако нямате нищо против да се излагате на открито, тогава Smart DNS е вашият перфектен начин да постигнете перфектна скорост на интернет.

Безопасността е на първо място, винаги. Ето защо, тук са водещите претенденти в бизнеса с VPN.

Топ услуги, които предлагат интелигентен DNS

Задачата на умните DNS услуги е да заобикалят регионалните ограничения. Това е всичко. Всички знаете какво се предлага по каналите, разположени в чужбина. Тези канали обаче са недостъпни и са достъпни само там, където са произлезли. Ето защо, ако инвестирате в следните услуги, можете да си гарантирате изключително впечатление за поточно предаване на вашия Nintendo Switch.

ExpressVPN

ExpressVPN топ доставчик в VPN индустрията. Това предлага VPN е надежден и надежден доставчик. Когато става въпрос за свързването му с Nintendo DNS, ще имате съвсем ново изживяване в играта. Той предлага MediaStream, която е собствена услуга Smart DNS. Гледайте и играйте онлайн, без да се притеснявате за ограничения и съответно закъснения.

BulletVPN

BulletVPN предлага пламващи бързи сървъри по целия свят. Не е много за продължаване, когато става въпрос за броя на сървърите, но локациите са доста стратегически. Предлагайки Smart DNS, сървърите са дали невероятни отзиви за услугите на този VPN.

Unlocator

Unlocator може да деблокира повече от 240 канала по целия свят. От американския Netflix до E!, Всички можете да намерите в списъка му с канали. Наскоро тази чиста услуга Smart DNS излезе като хибрид. Сега тя предлага VPN услуга като никоя друга. Той има прост и приятен интерфейс и е готино да гледате.

Как да промените DNS настройките на Nintendo Switch

Ако имате проблеми с промяната на DNS сървъра на вашия Nintendo Switch, тогава това ръководство ще ви помогне. Сега, когато знаете всичко, което има за DNS на Nintendo Switch и какво прави, никога няма да гледате устройството си както преди това ръководство. Вече имате оптимизирана игрална платформа с възможност за заобикаляне на дросела и достъп до гео ограниченията по целия свят.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map