De bästa Twitch Streamers 2023

Har du någonsin hört talas om en framgång från ingenstans? Tja, när du får 15 miljoner dagliga tittare och mer än 100 besökare per månad, får du säga det. Om du inte visste vad jag pratar om är Twitch vårt intresseämne idag. Plattformen gör det möjligt för spelare att ansluta och visa upp sina färdigheter medan de försöker lära nybörjarna hur det görs. Kan du dock bara följa någon? Nej, det är därför den här guiden kommer att innehålla de bästa Twitch-strömmarna från 2023 som du bör titta på.

Bästa Twitch Streamers från 2023

Bästa Twitch Streamers 2023

Topp 10 Twitch Streamers

Här är en snabb titt på Twitch-streamarna som vi kommer att täcka nedan:

  1. Ninja
  2. Svepa
  3. TSM_Myth
  4. Summit1g
  5. TimTheTatMan
  6. DrDisRespectLIVE
  7. Syndikat
  8. Imaqtpie
  9. NighBlue3
  10. Lirik

Twitch – The Dawn of Game Streaming

Om du är bekant med Amazon, skulle du veta vad Amazon Prime Video är rätt? Ja, det är en av de största streamingplattformarna i världen. Emellertid utökade Amazon sin tjänst för individer som är intresserade av en specifik genre som inte är känd för att vara på TV, jag talar inte om Ready Player One-killar.

Amazon fick Twitch och förvandlade det till det globala fenomenet det är idag. Plattformen är utformad för att inkludera innehåll som eSports-turneringar, personliga strömmar av enskilda spelare och spelrelaterade talkshows. Det är den specifika saken som fick min uppmärksamhet. Twitch respekterar sin publik, vilket bevisas när de informerar dig om videon är lämplig för din ålder eller inte. Det här är vad du får innan du strömmar i en video som har vuxenspråk.Twitch Vuxenvarning

Twitch såg ljuset tillbaka 2011 och det fokuserade strikt på streaming av videospel. Du kan titta på de bästa turneringarna och matcherna oavsett om de är “live” eller på begäran.

Det är det perfekta tillfället för spel att ladda upp sitt innehåll och spel för andra att titta på, lära sig eller imitera deras spelstil baserat på hur påverkade resultatet av deras färdigheter. Många har haft framgång på webbplatsen som liknar toppkända YouTube-spelpersonligheter.

Jag är inte partisk eller något, jag anger bara min erfarenhet på webbplatsen. Jag är en Dota 2 fläkt. Twitch har gjort det så enkelt att titta på live-spel från hela världen, jag hittade till och med några spel på ryska, förstod ingenting men hej, de var bra på vad de gör. Inte bara det, vissa spelare ger dig handledning om hur du använder en hjälte och vilka saker du kan få honom, vilket är mestadels vad du behöver om du bara börjar ett spel.

Bästa Twitch Streamers 2023

Så, den verkliga frågan ligger när vi frågar om vilken som är den bästa Twitch streamer? Jag är ledsen att ingen kan svara på det. Även om vissa kan ha fler följare än de andra, kan vi inte bedöma utifrån det faktum. Varje streamer riktar sig till en specifik publik. Vissa av oss gillar att titta på videor om Fortnite, medan andra är det League of Legends fans (men inte jag).

  How to Improve Your Download Speed on Xbox One

Varje Twitch-streamer har en typ av innehåll som behövs av vissa personer. Så att vara bäst beror inte på hur många följare du tjänar. Åh, förresten, några av streamarna är faktiskt roliga när de spelar, vilket gör att titta på deras videor ännu mer tillfredsställande. Med det sagt, här är de bästa Twitch Streamers som du måste följa för en bättre spelupplevelse.

Ninja

Ninja-profillogotyp

Ninja, är Twitchs största stjärna med över 11 miljoner följare och ett nettovärde på 3,5+ miljoner dollar.

Han är känd för att strömma i upp till 80 timmar varje vecka. Killen samarbetade till och med kändisar som Drake för ett tag sedan. Hans Fortnite strömmar med rapparen tog Twitchs skivor till en helt ny nivå genom att vinna mer än 60000 åskådare.

En av de bästa sakerna Ninja har gjort är att han donerade 1 miljon dollar till välgörenhet. Han lägger också till ett pris på 50000 $ till Fortnite Battle Royal-turneringen för en stund tillbaka. 

Också känd som Richard Tyler Blevins, är streamen också en familjemann. Hans fru hjälper honom också med hans streaming när hon berättade på internet en gång att han spelar mer än 8 timmar om dagen och skickar cirka 4 för sin familj.

Ninja’s live-streaming och sociala medier-kampanjer hjälpte Apex Legends att fånga dragkraft bland hans 13,6 miljoner plus Twitch-följare. Detta gav honom 1 miljon dollar i gengäld.

Svepa

Linne profil

Michael Grzesiek har blivit en online sensation på Twitch på grund av hans professionella täckning av Counter-Strike. Idag kommer han på andra plats på vår lista. Shroud har mer än 4 miljoner följare på webbplatsen och hans Net Worth kommer nära 1 miljon dollar.

Den kanadensiska online-spelaren växlar mer än 40 timmars spel per vecka. Dessa timmar är fördelade mellan olika spel inklusive PUBG, Rainbow Six, The Culling och naturligtvis Counter Strike.

Vi kan inte säga så mycket om videoklassificeringar eftersom de bara får cirka 20 tusen visningar. Men när det gäller “live” -matcher i speciella turneringar, lockar Michael miljoner som gillar att se honom spela. “

Innan han började Cloud9 var Shroud medlem i Exertus, Slow Motion och till och med Manajuma. Nu kan du se honom gå i strider med sina kollegor i Cloud9.

TSM_Myth

TSM_Myth

Ali Kabbani är 19 år gammal Youtube och Twitch streamer som hittade framgång från att spela Fortnite. Han är välkänd för att vara en av de bästa byggarna i samhället. Hans online namn är Myth, TSM är baserat på det team han leder – Team Solo Mid.

Ali har 4 miljoner följare och 35 miljoner visningar på sitt ‘TSM_Myth’ Twitch-konto. Myth’s Net Worth är ungefär 1 miljon dollar. Han har alltid varit ett fan av spelet sedan han var liten. Han började strömma 2016 och blev en av Twitchs största stjärnor. Han lyckades få en massiv online-följning på mycket kort tid.

  Hur man minskar fördröjningen i Mortal Kombat 11

Även på Youtube har han enorm popularitet. Myth har över 3,7 prenumeranter på megastreamningskanalen. För att inte tala om att han har sponsorer från hela världen inklusive toppmärken som Dr. Pepper, Chipotle, Vertagear och GEICO Gaming.

Summit1gSummit1G-profil

Jaryd Lazar är en av de bästa Twitch-streamarna när det gäller innehållet i videor han publicerar. Han ger oss alltid spel av Fortnite, Counter-Strike, men han är mest känd för Call of Duty. Han är vanligtvis aktiv i 60-70 timmar varje vecka och är därför en av de bästa Twitch-serierna.

Han har också nyligen spelat “Realm Royale” och “Escape from Tarkov.” Som beskrivs i hans profil anser Jaryd sig själv som en heltidsströmmer. Tja, det förklarar hans 3 miljoner följer och 1 miljon dollar nettovärde.

Under 2023 anslöt sig Lazar till team Mythic för att tävla i Main Division of ESEA. Precis när du tror att du hade tillräckligt, får du veta att Summit1g också har en stark Youtube-sida med över 500 000 prenumeranter.

TimTheTatMan

TimTheTatMan

Tim är en fantastisk streamer baserad i USA. Han lägger till videor av en mängd spel inklusive World of Warcraft och Counter-Strike. Ibland får han hustru för att hjälpa honom med sina liveströmmar.

Han började strömma första gången 2012 och driver nu även en Youtube-kanal med över 700 000 prenumeranter. Tim har mer än 2,5 miljoner följare på Twitch och han är värd 1 miljon dollar.

Tillsammans med att han har Twitch- och Youtube-konton med båda som tjänar honom inkomster, äger han också en onlinebutik som heter DesignByHumans.

DrDisRespectLIVE

DRDISRESPECTTV

Om du någonsin ser en kille med mustasch och solglasögon med spegelobjektiv, tittar du förmodligen på Doc utan att veta det. Hans personlighet när han kommenterar filmerna är ur denna värld. Han är rolig och välkänd för att spela spel som PUBG och Fortnite samt League of Legends.

Han utvecklade kartor för spel som Horizon och Solar tillsammans med att vara en prisbelönad spelare. Killen får de flesta av sina inkomster från Twitch och Youtube. Han har mer än 2,5 miljoner prenumeranter på Twitch och hans nettovärde går upp till 500 000 dollar.

Hans kanal rankas som fjärde bland de mest bevakade Call of Duty-kanalerna och han marknadsför flera märken på sin Twitch-profilsida som G FUEL, Turtle Beach och Razer.

Syndikat

Syndikatprofil

Syndicate är inte bara en streamer för spel utan han är också värd för talkshows och podcast. Känd för sina färdigheter med spel som Fortnite, Minecraft, och Call of Duty har han blivit en av de bästa streamarna på Twitch med en nettovärde på 4 miljoner dollar.

Redan 2014 var han den första som nådde 1m prenumeranter för de videor han publicerade om spelen. Hans Youtube-kanal har dock fler prenumeranter än vad hans Twitch gör. Han samlar upp till 10 miljoner.

  Hur man fixar PUBG Lag

Dessutom driver Syndicate inte bara en 2,6 följare-sida, han driver också sin egen klädbutik, SyndicateOriginal. Som en topp i sin karriär arbetade den enorma streameren med Microsoft när de släppte Xbox One på dagen.

Imaqtpie

Imaqtpie Profile

Detta är den tredje mest såg League of Legends-spelkanalen på Twitch. Denna Twitch-streamer publicerar inte bara spelprestationer utan diskuterar också spelspådom, nyheter och problem.

Michael hjälper också spelare att förbättra deras spel på sin Twitch-profil. Han bor i Florida och började spela spel när han var riktigt ung. Han älskar League of legends, som han nådde nummer 1 på den nordamerikanska servern. Michael är också mästare i flippers360 LAN-turnering.

Vi kan säga att Michael är en streamer på heltid som bara tar en söndag från sin tjänst. Han tillbringar mer än 9 timmar om dagen, 6 dagar i veckan på streaming på Twitch. För rekordet strömmar han mycket om League of Legends. Så om du är ett fan är hans sida ett måste.

Imaqtpie har 2,3 miljoner följare och 1 miljon dollar Networth. Han tjänar de flesta av sina inkomster från såväl turneringar som Twitch.

Nightblue3

Nightblue3-profil

Rabia Yazbek är baserat i Michigan. Han har spelat LoL länge nu och anses vara en av de bästa junglarna någonsin. Även om hans Twitch-sida har mer än 2 m följare, innehåller hans Youtube en över 2,6 miljoner prenumeranter.

Han fick denna popularitet för sina mycket djupgående spelguider, höjdpunkter och montering av spel. Han har en fantastisk personlighet och kan ge dig en fantastisk tid när du tittar på hans videor.

Gillar G Fuel, Curse, Cyberpower PC och PVP Live sponsrar Rabias sida. Han tjänar en inkomst från sina Twitch-kanalabonnemang såväl som produktnämnanden och affiliate-försäljning, vilket gör hans totala nettovärde nära 2,5 miljoner dollar.

LIRIK

LIRIK-profil

Saqib Zahid, mer känd av sitt alias online, Lirik, är en amerikansk streamer. Han har de största följningarna på Twitch med över 2,3 miljoner följare 2023. Han fick denna popularitet genom att visa videor från Steep, Fortnite och PUBG.

Hans YouTube-kanal, som har över 258 000 prenumeranter hjälper också streamare som inte känner till Twitch (vilket jag tvivlar på), annars skulle han ha haft fler följare där än på Twitch. Han har samarbetat med spelgiganten Ubisoft. I ett försök att marknadsföra deras spel, Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege. I spelets testout besvarade Saqib alla fansens frågor medan han spelade spelet samtidigt.

Zahid gillar också att underhålla sina fans med vissa rollspel i spel. Han har försett sina fans med sina senaste Grand Theft Auto V-rollspel – vilket har lämnat många fans underhållna med alla hans höjdpunkter.

Bästa Twitch Streamer 2023 – Summing Up

Dessa är de bästa Twitch-strömmarna år 2023 rangordnade av fans, tittare och spelare från hela världen. Var och en har en roll att spela i en spelares streamingupplevelse. Vad är ditt favoritspel? Vad tycker du om att professionella spelare gör? Det spelar ingen roll, oavsett vad det är, en av dessa tio gör det. Så fortsätt med att välja din favorit streamer och lära dig mer om de spel du gillar att spela.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me