Hur du åtgärdar Call of Duty Warzone Lag-problem

Några till ingen av er vet fortfarande inte det Call of Duty: Warzone lanserades den 10 mars 2023. Ni är alla glada att komma in på slagfältet och börja skjuta direkt. Men eftersom det är så avancerat som det är, är det fortfarande ett onlinespel som är känsligt för fördröjningar. Det finns bokstavligen inget värre än LAG i Call of Duty som kan avsluta dina dödsstreck och nedgradera din ranking. Tja, jag är ett fan av spelet och jag letar efter toppmotståndare som inte har några problem att gå emot. Det är därför jag kom med den här guiden. här är hur du kan fixa Call of Duty: Warzone lag problem.

Hur du åtgärdar Call of Duty Warzone Lag-problem

Hur du åtgärdar Call of Duty Warzone Lag-problem

Call of Duty – Lags förstör upplevelsen

Lags är inte ett problem du bara stöter på när du spelar Call of Duty. Faktum är att i alla onlinespel, a långsam uppkoppling kan påverka det på super frustrerande sätt.

Föreställ dig själv mitt i en flerspelarmatch och din karaktär blir fastade ingenting eller går fram och tillbaka med en okänd destination. Det skulle förstöra din spelupplevelse.

Det är inte den enda typen av förseningar du får. Din anslutning eller enhet kan orsaka ingångsfördröjning, där plattformen kan inte hänga med med kommandona som du utfärdar.

Annat än så kan din avatar fastna i spelet medan du är med kraft avloggad. Om du använder Windows PC, Ånga kan straffa dig för något du inte ens gjorde. Om du inte har stött på problemet än så ser det ut.

 • “Serveren är frånkopplad. Anslutningen till denna Blizzard-spelserver har gått förlorad. Avsluta och försök igen. Felkod: BLZBNTBGS000003F8. ”WarZone frånkopplad

In Call of Duty: Warzone, a snabb anslutning krävs för att njuta av spelet maximalt. Om fördröjningar inträffar, kommer du att förlora din dödande spree precis som det. Heck, du kanske till och med får Demoted med tillstånd av brister och fördröjningar.

Det vill vi inte. Som spelare vet jag vad du går igenom. Men en långsam anslutning förstör inte bara din spelupplevelse, du kanske inte kunna delta i spelet, till att börja med. Låt oss ta en titt på en annan fel du får om din anslutning inte är tillräckligt bra:

 •  “Anslutningen misslyckades. Det går inte att komma åt onlinetjänster. ”
  How to Redeem an American PSN Gift Card outside the USA

För att undvika dessa problem har jag gjort några tester. Du skulle gärna veta att jag kunde optimera min CoD-spelupplevelse.

Oroa dig inte, du kommer att kunna göra det också. Bara följ denna omfattande guide och du kommer att spela Call of Duty: Warzone fördröjningsfritt och med utmärkta hastigheter.

Många användare har klagat

Efter lanseringen har spelarna klagat över den betydande mängden serverfördröjning. Det har nu bekräftats att det beror på flera Distribuerade avslag på avslag på tjänster (DDoS).

Dessa attacker riktade mot både Blizzard och Activision. De två företagen uppger dock att de har hanterat dem och spelare kan hoppa tillbaka i spelet och njuta av. 

Blizzard uppgav att den har hanterat sådana DDoS-attacker länge nu, med tisdagen, Match 17, 2023 att vara ett exempel.

Blizzard registrerade fler DDoS-incidenter och erkände dem via sina supportkonton. 

”DDOS-attackerna mot nätleverantörer som vi övervakade har slutat. Om du fortfarande inte kan logga in kan du prova https://t.co/W9Koj6IaqS. ”

Dessa attacker har hänt ganska mycket varje dag sedan, inklusive tre dagar sedan 21 mars

CoD: Warzone är inte det enda spelet som påverkas av DDoS-attacker. Men det betyder inte att det inte kan undvikas, vilket främst är orsaken till att denna guide finns.

Bästa sättet att fixa Call of Duty: Warzone Lags

VPN-logotypLatens, kallas också helt enkelt som ping, är den tid det tar för data att resa mellan platser, mätt i millisekunder. Medan vissa hjälpguider kan säga att det inte finns något att göra med din ping, ber jag om att vara annorlunda.

Du kan definitivt minska ping om du använder en Virtuellt privat nätverk. Väl kända som VPN: er, det är cybersäkerhetsverktyg som hjälper till att skydda dina data och gör att du kan använda dedikerade servrar istället för dina internetleverantörer..

Genom att ansluta till en server kommer dina data att flyta genom en privat tunnel, krypteras i processen och skyddade mot alla typer av cyberattacker och nyfikna försök. När uppgifterna är krypterade och din identitet är dold, du kan kringgå din ISP-strypning vanor som ett av de främsta anledningarna till att du får långsamma anslutningshastigheter för det mesta.

  The Top 10 YouTube Channels for Gaming in 2023

Det är inte allt. Det skyddar dig också från DDoS-attacker som har blivit ganska vanligt i onlinespelvärlden. En VPN döljer din plats och tilldelar dig en IP-adress i det land du väljer. Det hjälper mycket när du försöker köpa varor i spelet eller få tillgång till spelet i ett område där det inte är tillgängligt.

I Ryssland säljer inte PlayStation spelet digitalt. Så om du bor där, ansluta till en server, låt oss säga i USA, och spelet kommer att vara finns att köpa.

Här är vad en VPN kan hjälpa dig göra när det gäller att få ut det mesta av CoD: Warzone:

 • Välj en snabb server.
 • Köp region-exklusiva spel.
 • Minska fördröjningar och fördröjningar.
 • Omkoppling av ISP-anslutning.
 • Ökar säkerheten och integriteten.
 • Byt servrar för att spela med andra spelare runt om i världen.

Fixa lagproblemet

Nu när du vet vad en VPN är och kan, låt mig visa dig hur du kan bli av med ditt problem med släp. Först måste du göra det kolla din ping.

Activision har gjort det möjligt för dig att se din ping från spelet. Så innan vi kan göra någonting måste du se vad du gör ping ser ut som först, kanske är det bra för nu. Vi använde vår PS4 till som ett exempel:

 1. Starta först spelet, gå in i en lobby och starta en match.
 2. Klicka sedan på Alternativknapp och gå över till Inställningsmeny.
 3. Gå nu till alternativ, bokstavligen.WarZone-alternativ
 4. Klicka nu på konto.WarZone-kontoinställningar
 5. Du hittar latensstatus på mitten av höger på skärmen.WarZone Latency

Som ni ser är latensstatusen ganska dålig, men vi har en fix för det. Det är en av de främsta anledningarna till att vi kom med den här guiden i första hand.

De video ovan ger dig samma instruktioner i en mer omfattande visuell process. Kolla in om stegen inte räckte.

Med hjälp av ett VPN

Nu när du känner till din ping kan du göra något åt ​​det. Om det inte är det du letar efter bör du följa stegen nedan:

 1. Först, prenumerera på en trovärdig VPN-tjänst som har snabba servrar runt om i världen. Vi talar om onlinespel, så ExpressVPN rekommenderas starkt.
 2. Om du använder Windows PC kan du ladda ner deras dedikerade klient på din enhet. När det gäller de som spelar CoD på sin Xbox One och PS4, borde du göra det installera VPN på din router eftersom det inte är kompatibelt med din konsol.
 3. Logga in med ditt konto och ansluta till en server ligger nära din plats.
 4. När anslutningen sker, kontrollera din Ping-status igen.
 5. Du kommer att märka att din pingtid är nedsatt.
  Hur man minskar lag i Fortnite

Om ExpressVPN inte var det du letar efter kan du alltid använda en av dessa top VPNs för Call of Duty: Krigszon. De är väldigt pålitliga, snabba och erbjuder också den bästa säkerheten i branschen.

Om du letar efter en snabbare anslutning kan du alltid göra det ändra DNS-servrar på din plattform. Det är ganska enkelt om du redan vet hur du går igenom det. Om du inte gör det, här är några guider som hjälper dig genom det:

 • Växla DNS-servrar på PlayStation 4.
 • Ändra DNS-servrar på Xbox One.

En VPN räcker inte? Här är några trick

En VPN kan göra mycket för att förbättra din spelupplevelse, men kan den göra det ensam? Vad skulle du säga om jag säger att du också kan hjälpa till under processen? Ja det är sant. Det är en ett par knep kan du använda för att optimera enhetens prestanda. Låt oss ta en titt:

 • Justera visuella inställningar i CoD: s alternativ.
 • Få de senaste Nvidia- eller AMD-drivrutinerna.
 • Kontrollera med din Internetleverantör för särskild hjälp med pooler.
 • Inaktivera Wi-Fi på andra enheter som kan koppla upp anslutningen.
 • Använd en kabelanslutning istället för Wi-Fi.
 • Enheten kan ha appar som körs i bakgrunden. Se till att du stänger dem alla för att spara på RAM.
 • Pausa alla nedladdningar som kan genomgå på din enhet. Det gäller specifikt för PS4 och Xbox eftersom uppdateringar är ofta.
 • Din styrenhet föredras att vara kabelbunden när den är direkt ansluten till konsolen istället för Bluetooth. Om du märker det använder proffs alltid kabelanslutna styrenheter, mus och tangentbord. Det förbättrar inmatningsförseningar.

CoD: Warzone Lag Problem fixat – Slutliga tankar

Spelet är fantastiskt. Activision lagt till extra funktioner för alla att njuta av. Men du kan njuta av det till max om fördröjningar fortsätter att inträffa. Det är därför jag kom med denna guide i första hand.

Du har nu medel att spela nytt CoD-spel utan problem. Gå vidare och skjut dem alla. Om du har fler tips att lägga till, vänligen dela dem i kommentarer nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me