Hur man fixar Apex Legends Lag

Lagging är en av de värsta saker som kan hända dig när du spelar Apex Legends. Som att ditt nätverk är långsam prestanda är den fina linjen mellan din seger eller nederlag. Lär dig hur du fixar Apex Legends Lag i artikeln nedan.

Hur man fixar Apex Legends Lag

Hur man fixar Apex Legends Lag

Vad är Lagging?

Medan Apex Legends-spelets dedikerade servrar förhindrar vanligtvis fördröjning i spelet. Vissa är emellertid oundvikliga och kan vara mycket störande. Lags är de pauser som kan hända dig under ett spel. Tekniskt sett är släparing det långsamma svaret från en dator eller spelapparat på grund av långsam dator / enhet eller Internet-anslutning. Spellagering är relaterad till konsumtionen av bandbredd av tusentals användare på en vanlig ISP-server vid en viss tidpunkt. Detta innebär att ditt system kanske inte kan skicka och ta emot tillräckligt med data på grund av en långsam och inkonsekvent Internet-anslutning.

Varför behöver du ett VPN för Apex Legends?

En VPN för Apex Legends kan minska latensen mellan en spelare och serverklienten. Du kan också förbättra din hastighetsanslutning när du är ansluten till ett VPN. Håll dig skyddad mot DDoS-attacker med en VPN aktiverad när du spelar. Dessutom tillåter en VPN spelare att ansluta till en annan serverplats, och det kan bidra till att minska pingen. Dessutom kan du spela spelet var som helst i världen genom att ansluta till servrar i specifika länder.

  Best Youtube Channels for PUBG

Att använda en VPN hjälper dig också att fixa olika anslutningsproblem som kan hindra dig från att spela Apex Legends online. Några av dessa fel inkluderar:

“Anslutningen till servern har gått ut. Se ea.com/unable-to-connect för ytterligare information ”

“Det går inte att ansluta till EA-servrar. Kontrollera din internetanslutning och försök igen. Se ea.com/unable-to-connect för mer information. ”

Hur man fixar Lag i Apex Legends med en VPN?

För att minska latensen i Apex Legends måste du följa två steg.

 1. Starta först Apex Legends-spelet.
 2. Gå från startskärmen och gå över till “Data Center”.
 3. Notera det ned pingtiderna till de olika Apex Legends-servrarna.

Nu när du känner till dina pingtider är det dags att fixa dina Apex Legends. Här är vad du behöver göra nästa:

 1. Registrera dig med en VPN-tjänsteleverantör. Se till att din VPN-leverantör har ett stort antal VPN-servrar spridda över hela världen.
 2. Installera sedan VPN-applikationen på din PC, Mac eller PS4-enhet.
 3. Från applikationen ansluter du till en VPN-server nära din verkliga plats.
 4. När VPN-anslutningen har upprättats går du tillbaka till Apex Legends-spelet.
 5. Gör igen det pingtest som du har gjort tidigare.
 6. Din pingtid bör drastiskt reduceras.

Om du inte är nöjd med resultaten, behöver du bara ansluta till en annan VPN-server. Förfarandet som listas ovan hjälper dig också att kringgå alla eventuella problem som kan hända när du försöker ansluta till Apex Legends-servrarna.

Ytterligare tips för att minska fördröjningen i Apex-legender

För att kunna njuta av ett fördröjningsfritt Apex Legends-spel måste du förbättra din ping och sänka din latens. Kolla in dessa tips nedan:

 • Anslut din dator till routern med hjälp av en Ethernet-nätverkskabel, detta stabiliserar din internetanslutning. En fast internetanslutning är i allmänhet bättre än en WiFi-anslutning när det gäller onlinespel.
 • Gå till spelinställningar och sänk upplösningen, anti-aliasing, skuggkvalitet, texturkvalitet och virtuell synkronisering.
 • Stäng filer eller aktiviteter som tar mycket ram och bandbredd. Sluta nedladdningar när det är möjligt.
 • Stäng bakgrundsprocesser (för båda Windows & Mac-spelare), som antivirusuppgraderingar, Windows-uppdateringar och Torrent-klienter och nedladdningshanterare.
 • Överväg att aktivera QoS-funktionen på din router för att den prioriterar trafik så att viktigare trafik kan passera först.
 • Kontakta din internetleverantör. Vissa internetleverantörer har speciella pooler för onlinespel.
 • Starta om din nätverkshårdvara genom att koppla ur routern och modemet i 30 minuter.
 • Koppla bort andra enheter som surfplattor, mobiltelefoner och andra onlineenheter.
  Hur man minskar fördröjningen i Mortal Kombat 11

Byt din Nate-typ från ‘Begränsad’ till ‘Moderate’ eller ‘Open’. Detta har en enorm effekt på dina nedladdningshastigheter och spelupplevelse, särskilt om du använder en PS4 eller Xbox One.

Bästa VPN för Apex Legends 

Det finns många VPN-tjänsteleverantörer som lovar kvalitetstjänster och utmärkta prestanda. Men, hur många lever verkligen upp till sitt krav? Vi har redan testat ett antal olika leverantörer och här är vår lista över bästa VPN för Apex Legends.

ExpressVPN toppar vår lista som en av de mest populära VPN-tjänsterna när det gäller både prestanda och kundsupport. Det är perfekt för spel och streaming. Det är en du bör prova. Hitta fler VPN-tjänsteleverantörer i tabellen nedan.

Fix Apex Legends Lag – Final Words

Njut av ditt Battle Royale-spel utan fördröjningar eller avbrott. Använd VPN-programvara för att förbättra och förbättra din spelupplevelse. Till dess att utvecklarna tar itu med latens- och fördröjningsproblem kan spelare använda sig av en VPN-tjänsteleverantör.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me