Hur man fixar PUBG Lag

Hemma måste vi leva med min brors höga skrik och pågående barnliknande raserier medan han spelar. Vi bevittnar denna uppblåsning när han är på sin PS4 som spelar Battlegrounds. När han blir frågad om hans förlust säger han: “Det är den dumma fördröjningen, sluta hoppa över internetanslutningen.” Och eftersom jag inte har någon aning om vad det har att göra med någonting så letade jag upp det, och det här är lösningarna jag hittade. Förhoppningsvis kommer han att läsa den här artikeln, och vi kan äntligen sätta stopp för släp och skrik en gång för alla.

Hur man fixar PlayerUnbekändes BattleGrounds

Hur du fixar PlayerUnbekänds BattleGrounds

Vad är lagging?

Lagging är det märkbar fördröjning mellan spelarnas handlingar och serverns i videospel. Detta orsakas antingen av a långsam internetuppkoppling eller a långsam dator / enhet. Höga trafiknivåer syns i ett flerspelarspel som PUBG på grund av bandbreddförbrukningen med tanke på att tusentals användare spelar samtidigt. Så när trafiken överstiger nätverkets kapacitet, försenar det specifika nätverket vid skicka eller ta emot data.

Varför behöver du ett VPN för PUBG??

När spelare försöker överträffa varandra i ett dödligt spel av katt och mus, kan en fördröjning lätt förstöra deras planeringsscheman. Den nya PC-uppdateringen kan ha introducerat en hel del PUBG-stamningar, förseningar och ramdroppar som gör tusentals spelare rasande. De har all rätt att vara missnöjda, men de kan fortfarande hantera en smidig spelupplevelse om de installerar ett VPN. Behovet av en VPN när du spelar PUBG är stort, börjar först och främst och får tillgång till spelet.

På grund av geo-restriktioner kan spelare i olika delar av världen inte komma åt spelet och en VPN gör det möjligt för dem. Ansluter till en av VPN: s höghastighetsservrar gör att du kan spela PUBG från var som helst i världen. Det blir bara bättre härifrån som VPN nästan tar hand om latensproblem som spelare går igenom när de spelar. Och bara för det behöver du en optimerad VPN som kommer att:

 • Minska latens och fördröjning.
 • Ge åtkomst till geobegränsade spel.
 • Se till säkerhet och anonymitet.
 • Njut av att spela i ett höghastighetsnätverk.
 • Köp nya speltitlar tidigt.
 • scape ISP strypning och förbättra ping.
 • Gör flera och olika serverplatsanslutningar.

Hur man minskar Ping i PUBG?

Processen för att minimera fördröjningen i PUBG innebär två steg. Först måste du bestämma din nuvarande ping på dessa PUBG-servrar. Gör så här:

 1. Besök denna webbplats.
 2. Välj från listan över servrar den som är närmast din verkliga plats.
 3. Klicka på knappen ‘Ping’.
 4. Notera resultaten som du kommer att få på millisekunder.

Så nu vet du dina PUBG-pingtider. Nästa steg skulle vara minska dem.

 1. Registrera dig med en VPN-tjänsteleverantör med ett stort servernätverk ExpressVPN.
 2. Ladda ner VPN-applikationen på din enhet oavsett om det är en dator, Mac, Android eller iOS.
 3. Från applikationen, ansluta till en VPN-server nära din verkliga plats.
 4. Nu, gå till pubg.disquse.ru.
 5. Upprepa pingtestet. 
 6. Du bör märka det en drastisk minskning av dina pingtider.

Om du inte var nöjd med de resultat du fick ska du inte hoppa runt när du helt enkelt kan ansluta till en annan VPN-server. Det är därför det är tillrådligt att du prenumererar på ett med ett stort servernätverk. På så sätt kommer du till ansluta till valfri server från hela världen eftersom det alltid finns en i närheten, och ju närmare desto bättre.

Bästa VPN för PUBG

För att spela PUBG utan avbrott eller problem kräver du hjälp av a solid och robust VPN. En av de bästa VPN: n för PUBG med fantastiska hastigheter, massor av servrar att välja mellan, hög säkerhet, bra kundservice och mer är ExpressVPN.

Det finns andra VPN-tjänsteleverantörer som kan öka din PUBG-spelupplevelse, och du kan läsa allt om dem i vår bästa VPN för PUBG-granskning.

Tips för att minska fördröjningen i PUBG

Latecy-problem med PUBG eller kanske din faktiska geolokalisering ger dig inte tillgång till PUBG som du vill. Det är därför vi konstruerade den här listan nedan så att du uppleva fördröjningsfritt PUBG-spel.

 • Övervaka datorns stabilitet.
 • För att stabilisera din anslutning, anslut din dator till routern med en Ethernet-nätverkskabel.
 • Tillåt inte överklockning.
 • Kontrollera löpande program ständigt.
 • Kontrollera om det finns flaskhalsar i ditt system.
 • Stäng alla filer eller aktiviteter som förbrukar bandbredd och tar upp många ramar.
 • Sluta nedladdningar när det är möjligt.
 • Lämna inte bakgrundsprocesser öppna som antivirusuppgraderingar, Windows-uppdateringar och nedladdningshanterare.
 • Från spelinställningar, sänka upplösningen, anti-aliasing, skugga kvalitet, textur kvalitet och virtuell synk.
 • Aktivera QoS-funktionen på din router på så sätt den viktigaste trafiken passerar först.
 • Koppla bort från andra enheter som surfplattor och mobiltelefoner.
 • Vissa Internetleverantörer har speciella pooler för onlinespel, det skulle inte skada om du kontaktade dem.
 • Koppla ur routern och modemet i 30 minuter för en omstart.
 • Ändra din Nate-typ från ‘Restricted’ till ‘Moderate’ eller ‘Open’.

Fix PUBG Lag

PUBG är ett av de bästa Battle Royale-spelen för sitt realistiska militära landskap, bra kartor, fordon och mer exakt skjutmekanik. Fallskärm dig fram till PUBG: s spretande kartor tillsammans med 99 andra spelare utan ett enda problem. Vi har erbjudit dig många lösningar som kan hjälpa dig att undvika att PUBG-förseningen, som alla kan uppnås med en VPN.

Trots att du lätt kan hoppa tillbaka in i spelet efter att ha dött på grund av ett fördröjning kan en VPN säkerställa en längre livslängd med låg latens. Så varför ta dina chanser? Ser du varför du behöver ett VPN när du spelar nu? Om ja, dela med oss ​​dina tankar om det bästa VPN som du kan använda för onlinespel i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me