Hur man får blockerad blockering med en VPN

Hur du avblockerar Twitch med en VPN? Onlinespel och mer specifikt multiplayer-spel har vunnit massiv popularitet under de senaste åren. Spel som Fortnite, PUBG och H1Z1 har engagerat sina spelare i episka strider och startat dem på alla slags uppdrag. Med så många spel som ökar, kommer behovet av att bli skickliga spelare, och vilket bättre sätt att lära sig än genom att titta? Om det bara fanns ett sätt spelare kan titta på varandras spel?

Åh vänta, det finns det, och det heter Twitch. Denna streamingtjänst gör det möjligt för hängivna spelare att spela in sina spelfilmer och sedan dela det med världen. Så nu är möjligheten att se och dela bilder av spelet du eller andra spelar med Twitch möjlig. På grund av det faktum att Twitch är direkt korrelerad med onlinespel, kan det vara blockerat i arbetsmiljöer och skolor. Det är blockerat så vad? Det betyder inte att du inte har åtkomst till det. Du kan effektivt kringgå alla begränsningar som ställs på Twitch och se Twitch oblockerad med användning av ett VPN på din PC, Mac, Andriod, iOS-styrenheter, Fire TV, Chromecast, Xbox och PS4.

Twitch Unblocked med en VPN

Twitch Unblocked med en VPN

Vad är Twitch?

Twitch är en live-streaming videoplattform som i princip är dedikerad till “allt spel”. Det erbjuder direktsändningar av hundratals spelare som spelar plus möjligheten att kommunicera live med dem. Twitch kan följa sina favoritutsändare gratis eller prenumerera på sina kanaler mot en avgift. Det som ger Twitch ett visst tilltal är att det får fram olika personligheter i världen. Vissa människor gillar bara att se vad deras favoritföretag / spelare har upp till. Det som är ännu mer intressant med det här är att det inte finns några gränser eller gränser mellan fläkten och streamen. Dessutom har Twitch och Esports en anslutning länge nu. Det beror på att Twitch erbjuder visningsmetriker som underlättar förhandlingar med sponsorer.

Hur man får blockerad blockering med en VPN

Det finns inget som en VPN inte kan avblockera, inklusive Twitch. Om du bor i ett land där tung censur implementeras kanske Twitch inte är tillgänglig. Sådana plattformar för sociala medier är blockerade eftersom regeringen inte har någon kontroll över innehållet som visas och delas. Du kan också ha svårt att titta på Twitch blockerad i skolan, högskolan, arbetet etc. Det beror främst på att dessa organisationer använder interna nätverk som inte kan hantera överdriven bandbreddförbrukning.

Om du var bland de lyckliga som redan har tillgång till Twitch och sedan blir blockerade av någon anledning, kan du bli offer för Twitchs IP-block. Twitch förbjuder praktiskt taget IP-adresserna för spelare som har brutit mot deras användarvillkor. Ibland kanske du inte ens blockeras. Din internetleverantör kanske bara stryker din Twitch-upplevelse, och du kan se till det genom att köra ett litet hastighetstest. Om du vill undvika alla dessa Twitch-relaterade problem rekommenderar vi att du använder ett VPN. här är hur du använder ett VPN för att titta på Twitch blockerad.

  1. Registrera dig med en VPN-leverantör (vi rekommenderar ExpressVPN).
  2. Ladda ner och installera VPN-appen på den enhet du vill titta på spel på.
  3. Starta applikationen.
  4. Anslut till vilken VPN-server som helst.
  5. Låt Twitch ta med onlinespel till din skärm.

Bästa VPN för att avblockera Twitch

Det finns många VPN tillgängliga och tävlar om sin rättmätiga plats på marknaden. Var och en av dessa VPN-tjänsteleverantörer har specialfunktioner som gör att den kan skiljas från den andra. För att Twitch ska fungera smidigt är en pålitlig, snabb och säker VPN ett måste. Här är tre av de bästa VPN: n för Twitch. Nu om de inte räckte, titta på tabellen över VPN-tjänsteleverantörer som vi har nedan. Om du letar efter en djupgående analys för vart och ett av dessa VPN: er, kolla vår Bästa VPN för Twitch-granskning.

ExpressVPN

ExpressVPN är en av de mest utförda och pålitliga tjänsterna på marknaden, och det är den bästa VPN för Twitch. De misslyckas aldrig med att leverera pålitliga tjänster och kvalitet. Snabba hastigheter, tuffa krypteringar och höga säkerhetsåtgärder utgör vad ExpressVPN står för. För att inte tala, dess obegränsade bandbreddfunktion som kvalificerar ExpressVPN som den perfekta VPN-tjänsteleverantören för strömmande onlinespel.

NordVPN

NordVPN har bevisat sig vara den säkraste VPN-tjänsteleverantören runt. De tar kryptering mycket på allvar och av den anledningen har de ett “DoubleVPN” -krypteringssystem. Prata om extra säkerhet. Onlinespel har aldrig varit säkrare med NordVPN, vilket gör det till en fantastisk VPN för Twitch.

IPVanish

IPVanish erbjuder fantastiska hastigheter och släpper aldrig under 10MBps, vilket hjälper sina användare att strömma spel utan avbrott eller fördröjningar. Det är ganska enkelt att konfigurera produkten med de optimerade servrarna, så att du får bästa möjliga Twitch-upplevelse. IPVanish erbjuder imponerande funktioner som gör det idealiskt för spelare, inklusive VPN-appar för PC, Mac, Android, iOS samt Amazon FireStick.

Titta på Twitch Unblocked

Spelare kan titta på, kontakta och dela med andra medlemmar i spelgemenskapen över hela världen med Twitch. Den sociala nätverksaspekten av tjänsten har gjort Twitch till den framgångsrika plattformen den är idag. Mångfalden i innehåll och funktioner är tillräckligt för att locka uppmärksamhet från alla typer av spelare, och om Twitch håller det, kommer de att överskrida sina 2 miljoner sändare varje månad och 100 miljoner tittare. Det finns ingen anledning att oroa dig för ISP-strypning eller ett IP-block när du har ett VPN. Se Twitch oblockerad i skolan, under lunchtiden, på arbetsplatsen och var du än vill.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me