Hur man löser in ett amerikanskt PSN-presentkort utanför USA

Hur länge har du använt Sony PlayStation? Långt nog att veta att du kan använda amerikanska PSN-presentkort även om du inte är närvarande i landet? Ja, du läste rätt. Även om PS-butiker varierar från land till land kan du alltid utnyttja vad din region inte erbjuder. Det inkluderar innehåll, priser. erbjudanden och lösa in koder. I den här guiden visar jag dig hur du kan lösa in ett PSN-presentkort utomlands. Följ efter mig.


Hur man löser in ett amerikanskt PSN-presentkort utanför USA

Hur man löser in ett amerikanskt PSN-presentkort utanför USA

Arbetar PSN-kort i andra länder?

Nej, PSN-kort från ett land fungerar inte i ett annat. Det är verkligen enkelt, även när du köper kortet har det regionen bredvid. Låt mig ge dig ett exempel på vad jag säger. Ett USA-PSN-kort fungerar inte i Storbritannien & vice versa, efter att ha sagt att om landet var ett EU-land, då skulle ett EU-PSN-kort fungera i ett antal länder, är det meningsfullt? EU täcker mer än ett land. Men när PSN-kortet är exklusivt för en viss region, kommer du bara att kunna lösa in det kortet inom det territoriet, period.

Så med andra ord, var du än är, oavsett om du är i Storbritannien, Kanada, Australien, USA eller någon annanstans, är presentkorten du får spendera regionlåsta.

Baserat på ditt land kommer du dessutom att få specifikt innehåll att använda. PSN-kort är inte bara exklusiva, utan vad du än får i din PS Store beror på din plats. Det kommer naturligtvis beroende på typen av konto som skapats. Jag kommer att prata om det senare.

Hur man löser in ett amerikanskt PSN-presentkort utanför USA

Återigen, alla PSN-kort är landsspecifika, du kan bara lösa in det i det land där det utfärdas. Det är såvida du inte följer min vägledning. När du är klar med den här självstudien behöver du inte oroa dig för landseksklusiv.

Innan jag ger dig stegen måste du veta att det inte händer om ditt konto inte är baserat i USA. Du måste skapa ett amerikanskt PS-konto för att göra det. Så här måste du göra:

 1. Logga ut från ditt PSN-konto på ditt PS4.
 2. Välj ny användare och klicka på Skapa ett konto ”.
 3. Välj “Registrera dig nu”.
 4. Välj USA som ditt land. (Försök välja en stat som inte har moms, till exempel Alaska, Montana, New Hampshire, Delaware eller Oregon).
 5. Mer information kommer att begäras på vägen. Fyll bara på dem på samma sätt som du gjorde när du skapade ditt första konto.
 6. När processen är klar får du en e-postadress för att verifiera e-postmeddelandet du skickade in.
 7. Du har skapat ett amerikanskt PS-konto.
 8. Nu, gå över till PlayStation-webbplats.
 9. Logga in med ditt nya konto.
 10. Gå till din profil genom att klicka på den lilla bilden längst upp till höger på skärmen.
 11. Välj betalning -> Lös in koder.
 12. Ange USA-presentkortets kod.Inlösningskod
 13. Du är klar.

Om du bor i en region som bara säljer exklusiva presentkort kommer du att älska det jag ska säga nästa. Sony har strikt policyer och flera lager bakgrundskontroller av transaktioner. Därför kan du inte använda sådana som PayPal och du kan inte dra nytta av ditt eget kreditkort.

Lyckligtvis behöver du inte kontakta någon som bor i USA för att få ett amerikanskt PSN-kort. Det enda du behöver är att gå till Amazon.com och köpa digital PSN-kredit som är tillgänglig från $ 10,00 till $ 100,00. Det är allt. Jag rekommenderar mest att köpa sådana som är 50 $ eller mindre eftersom de är snabbare att leverera när du arbetar med Amazon.

Få åtkomst till regionbegränsade applikationer

Ändra din PlayStation-region till USA har fler fördelar än du kanske tror. När du har ett US-konto kan du ladda ner applikationer som Netflix, Hulu, HBO Go och så många fler. Trots att de är precis där framför dig, kommer åtkomst till vad de erbjuder inte att vara möjligt eftersom de undersöker din faktiska IP-adress innan de tillåter dig åtkomst.

När du har ett US-konto, kom ihåg att du fortfarande använder din egen Wi-Fi, vilket innebär att du arbetar på en lokal IP-adress som belyser din plats. För att kunna titta på Hulu, behöver du en amerikansk IP-adress. Lyckligtvis, om du konfigurera en VPN-anslutning på din PlayStation, du kan få en amerikansk IP med lätthet.

Det är ganska svårt när det gäller det eftersom PlayStation inte är naturligt kompatibelt med VPN-klienter. Det är därför du som alternativ kan göra det installera ett VPN på din router istället. Detta ger dig en VPN-anslutning som kan delas över hela huset. Du kommer att kunna skydda alla enheter som är anslutna till ditt nätverk och också ha rätt att kringgå regionala begränsningar. Du kan bokstavligen få tillgång till bästa appar på PlayStation 4 när du använder ett virtuellt privat nätverk.

Å andra sidan kan det vara lite skrämmande att välja rätt VPN för processen. Det är därför jag föreslår användning av ExpressVPN eftersom jag använder det själv dagligen. Om du vill prova på något annat finns det andra VPN-leverantörer på marknaden som kan gå igenom. Ge tabellen nedan en snabb gander och välj en av dessa bästa VPN: er för PlayStation 4 som en online följeslagare.

Hur man löser in amerikanska PSN-presentkort utanför USA – Summing Up

Att ha ett US PS-konto tillåter inte bara att du löser in amerikanska presentkort. Det faktum att du kan utnyttja en helt annan mängd innehåll kan höja din spel- eller streamingupplevelse till max. Du vet nu hur du kan lösa in dina presentkort och få åtkomst till geobegränsade kanaler på din PS4. Njut av.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map