Hur man minskar fördröjningen i Mortal Kombat 11

Jag kan bokstavligen säga att vi alla har upplevt många förseningar och förseningar när vi spelar online. Detta är ett problem vi står inför när vi är i ett stridsspel som Mortal Kombat 11. Ingen vill komma i en match där du måste trycka framåt mer än en gång så att Skorpion kan släppa loss spjutet. Det är ganska frustrerande. Men oroa dig inte. Vi har några egna spelrörelser. Så här kan du fixa MK 11: s förseningsproblem.


Hur man fixar Mortal Kombat 11-korsar

Hur man fixar Mortal Kombat 11-korsar

Mortal Kombat 11 Latencies and Lags

Har du någonsin ifrågasatt allt relaterat till ditt internet? Gick du någonsin: “Min internetleverantör har det bra, det gör det var jag än är. Jag vet inte vad jag ska göra ”? Ja, jag är själv en Mortal Kombat-spelare och jag kan ärligt säga att jag vet hur du mår. Att vara en bra MK-spelare betyder att du känner till några långa kombinationer, eller hur?

Tänk dig själv mitt i en kombination i en online-match och du blir avbruten av ett fördröjningsproblem? Hur arg skulle det göra dig om det kostar dig matchen? Problemet här är att det inte är själva matchen som är i riskzonen, det är din ranking bland andra spelare. Inte bara det utan om du tappar din anslutning kan hela ditt rykte vara i fara. Jag menar “Quitality”, verkligen? Såg du någonsin det här?Quitality

Det är det värsta en online MK-spelare kan gå igenom. Det markerar dig som en quitter bara för att din anslutning misslyckades dig. Tillräckligt med det. Vi är här i dag för att bli av med förseningsproblemen i Mortal Kombat 11. Med andra ord är vi här för att “Slutför dem”.

Hur du åtgärdar Mortal Kombat 11 Lag-problem

PlayStation 4-användare möter då och då problem med konsolen som fryser eller släpar. Vi pratade om hur irriterande det kan vara om du spelar Mortal Kombat 11. Lyckligtvis behöver du inte tåla “Brutality” av fördröjningar längre. Här är de bästa sätten för att fixa Mortal Kombat 11-fördröjningar och fördröjning.

1. Frigör lite utrymme

Lågt utrymme är en viktig faktor som kan bromsa din konsol på en drastisk skala. Även om du inte spelade online kan spelet frysa då och då. Därför, när tanken tänker på dig, gå vidare och frigör oönskade data från din konsol. För att göra det på PS4 måste du göra följande:

 1. Gå till huvudskärmen och gå till Inställningar.
 2. När du är där, gå över till Systemlagringshantering.
 3. Välj nu någon av kategorierna för att se mer information.Frigör PS4-lagring
 4. Nu kan du välja vad du vill ta bort om du inte behövde uppgifterna.
 5. tryck på alternativ -knappen och välj Radera
 6. När du är klar hittar du att PS4 har blivit mycket snabbare än tidigare.

2. Ombygga din databas

När du har använt din PS4 länge börjar databasen fyllas utan att du ens har lagt märke till det. Det är därför du då och då bör bygga om din databas. Detta kommer att öka din konsols prestanda på ett fantastiskt sätt och hjälpa dig med den försenade frågan. För att göra det, följ stegen nedan:

 1. Stäng av din PS4 genom att hålla in strömknappen tills du hör två pip från den. Detta är en indikator på att din PS4 är avstängd.
 2. Nu måste du starta om din konsol men till Safe Mode den här gången. Du kan göra det genom att hålla in strömbrytaren tills du hör ett andra pip.
 3. I säkert läge fungerar din controller inte via en trådlös anslutning. Du måste ansluta den med en USB-kabel.
 4. Gå ner och välj Rebuild Database. Ombygga databasen
 5. Därefter skannar din PS4 hårddisken och skapar en ny databas med allt material.
 6. Vänta tills processen är klar så kommer du att ha en snabb PS4 så att du kan njuta av spel till max.

Observera att det kan ta lång tid att slutföra. Det beror på mängden och typen av dataposter du har.

3. Förbättra din Internet-anslutning

Detta kan göras på flera sätt. Vissa av dem behöver vissa tekniska färdigheter medan andra kommer att kosta dig några få öre. Hur som helst, jag kommer att hjälpa dig. Så här kan du fixa din internetanslutning för en bättre spelupplevelse:

Använd Ethernet: Du kommer att uppnå optimal prestanda när du spelar ett onlinespel via en trådbunden Ethernet-anslutning. Trådlösa anslutningar har en tendens att sakta ner och påverka kvaliteten på ditt onlinespel. Om du ansluter din PS4 till internet med hjälp av en Ethernet-kabel behåller du den minsta bandbreddanslutning som krävs för ett anständigt onlinespel.

DNS-server: Servern som din internetleverantör tilldelar dig automatiskt när du prenumererar på deras tjänst kan misslyckas dig ibland. Det kan lätt bli överbelastat med användningar, särskilt om du inte har många leverantörer i regionen du bor i. Men om du ändra din PlayStations DNS-inställningar, du kan sluta med en bättre anslutning för att spela MK 11 utan latens.

Sluta ladda ner: Innan du går in i ett onlinespel, se till att varje enhet hemma inte laddar ner någonting, inklusive din PS4. Du kanske inte märker att en uppdatering laddas ner på din konsol. Så, dubbelkontroll innan du går direkt till en online-kamp. Det här kommer att förbättra din PlayStation 4 internethastighet.

Spel Router: Så enkelt som det, köp en spel router. Sådana routrar är avsedda att utformas speciellt för spelare som hjälper till att hålla latensen nere. Du kan hitta många av dem vare sig online eller i ditt grannskaps elektroniska butik. Om du vill ha hjälp kan du prova Neat Gear XR 500 Gaming Router.

4. Uppdatera din konsol

Har du någonsin kontrollerat om din PS körs med den senaste firmware? Det är något du bör göra dagligen. Se till att din PS4 fungerar med den senaste uppdateringen så att du kan få bättre prestanda. Detta minskar avsevärt de förseningar du möter i onlinespel och undviker frysproblem.

5. Använd ett virtuellt privat nätverk

När du installera ett VPN på din PlayStation 4, kan du byta servern går igenom. Med andra ord kommer dina data att omdirigeras via en server du väljer. Du kan välja en där ingen pingtid är närvarande när du spelar MK 11. Ansluter också till en VPN undviker ISP Throttling, vilket innebär att det inte kommer att manipulera din internethastighet längre.

Här är vad du behöver göra:

 1. Registrera dig med en VPN-tjänsteleverantör. Jag rekommenderar starkt ExpressVPN.
 2. Eftersom ett VPN inte kan användas direkt på din PS måste du göra det ställa in VPN på din router.
 3. Därefter loggar du in med ditt konto och ansluter till en server som du tycker passar för din spelupplevelse.
 4. Starta Mortal Kombat och oroa dig inte för förseningar igen.

ExpressVPN är en av få VPN-leverantörer som kan hjälpa dig med uppgiften. Det har servrar över hela världen som har snabba hastigheter. Du kan också se en lista med andra topp-VPN för Mortal Kombat 11 i tabellen nedan.

Hur man fixar MK 11-märken – slutliga tankar

När fördröjningskatastrofen i spelet börjar har du några sekunders fördröjning mellan varje drag du gör. Din motståndare kommer perfekt att träffa varje kombination medan du står där och gör ingenting. Du kommer att sakna de enklaste kombinationerna och förlora spelet efter. För att inte nämna den kvititeten, som är den mest förödmjukande av alla. Men med några trick här och där kan du optimera din MK11-upplevelse. Kolla in guiden som jag gav dig så kommer du att avsluta dem på nolltid.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map