Hur man minskar lag i Fortnite

Har du någonsin haft ett Husk där du vill ha honom, men plötsligt är det du som dör tack vare plötsligt spelfördröjning? Jag vet, jag har varit där. Jag slutade till och med spela Battle Royale på grund av det här problemet. Dessa särskilda pauser har fått tusentals Fortnite-spelare som drar håret ut i frustration och undrar vad som kan orsaka denna latens, och viktigast av allt hur kan de fixa det. Oroa dig inte, det du söker är vad jag har. Läs vidare för att lära dig hur du kan minska förseningarna i Fortnite.


Hur man minskar förseningar i Fortnite

Hur man minskar förseningar i Fortnite

Vad är Lagging?

Ibland fungerar din Internet perfekt, och du är en kula borta från att döda alla monster när du inte är någonstans spel du spelar förseningar. Du tappar din rang på grund av ett långsamt datorsvar.

I konversationsmässiga termer är ett spelfördröjning där spel pausar eller glider plötsligt mid-handling. Du kanske trycker på knapparna eller ger åtgärdsorder, men ingenting händer. Din karaktär står bara stilla. 

Du har två skäl till det. Det är troligt att du har en mycket långsam enhet eller helt enkelt (för det mesta), det är din anslutning. Spelfördröjningar är korrelerade med överbelastning av en viss server av miljoner spelare. 

Killar, jag vill inte förstöra din upplevelse, men en värld där onlinespelare har snabba datorer och snabbare Internetanslutningshastigheter finns inte. Ingen spelare är som den andra eftersom var och en har en olika datorsystem och uppenbarligen en olika internetanslutningshastighet. Men det finns sätt att göra lösa detta latensproblem och jag är på väg att belysa saken.

Varför behovet av VPN i Fortnite

I ett multiplayer-spel som Fortnite, om en spelares system inte svarar, kommer ett meddelande att visas på hans / hennes skärm som säger, “Väntar på servern.” Medan andra spelare i spelet kommer att se “Väntar på spelare: [spelarnamn].”

Denna fördröjning kommer så småningom att orsaka en oönskad övergivande. Du förstår, de flesta onlinespel för närvarande straffar övergångar. Det spelar ingen roll om det är avsiktligt eller inte, du kommer att straffas.

Det är mer troligt att märken kommer att uppstå om de spelare du står emot är i annat land. Men om ett fördröjning inträffar i din region betyder det inte att det är i deras. Lyckligtvis är det här en VPN kommer in.

När du använder ett VPN kommer du till ändra din plats genom att ansluta till en server där spelarna finns. På så sätt kommer du få bättre hastigheter och många andra coola fördelar:

 • Bättre snabbt nätverk.
 • Du kan få spel innan de officiellt släpps i din region.
 • Avsluta fördröjningar och fördröjningar.
 • Undvik dina ISP: s strypningsförsök.
 • Förbättra din enhets säkerhet och undvika DDoS-attacker.
 • Anslut till vilken Fortnite-server du vill.

Hur man fixar Lag i Fortnite med en VPN?

Minska dessa frustrerande förseningar du lider av mitten av spelet är en enkel uppgift att göra. Du behöver bara veta din väg runt det. Det finns dock några steg du måste vidta innan du kan leva den bästa spelupplevelsen. Låt oss kolla in dem.

Steg 1 – Få din ping

För att starta processen måste du göra det kolla din nuvarande ping när det gäller Fortnite-servrarna:

 1. För att starta det, gå till detta Fortnite Ping-identifierare.Fortnite Ping Test
 2. Om du tittar noga hittar du en lista med regioner att välja mellan. Välj den som är närmast din nuvarande vistelseort.
 3. En gång gjort, klicka på Ping för att starta testet.Klicka på Ping
 4. Några sekunder senare, resultaten kommer att visas på din skärm.Ping-resultat
 5. Notera din Ping, du behöver den senare.

Steg.2 – Anslut till ett VPN

Pingtider, kolla. Det som återstår är att ansluta till en VPN-server för att bli av med dessa irriterande Fortnite-förseningar, låt oss gå:

 1. Först, välj en trovärdig VPN-leverantör som har dedikerade servrar för onlinespel. Du hittar många av dem i avsnittet Bästa VPN-nedan.
 2. Registrera dig med VPN-tjänsten och ladda ner deras ansökan på enheten du spelar Fortnite på. Kom ihåg att VPN är kompatibla med Windows PC, Android, MacOS, iPhones och iPads.
 3. Nu behöver du bara välja en nära server till din plats. Ju närmare servern är desto snabbare kommer anslutningen.
 4. Innan du fortsätter, gå över till detta IP-verifieringssida för att kontrollera om en anslutning har ägt rum.
 5. Om du har upprättat en anslutning använder du Ping-identifieraren igen från steg 1.
 6. Slutligen har du minskat din pingtid drastiskt.

Om du inte gillade hastigheterna kan du göra samma sak med en annan server. En sak till, om du råkar spela spelet på din Xbox eller PlayStation, bör du veta att ett VPN inte är nativt kompatibelt med dessa plattformar. I så fall bör du göra det installera VPN direkt på din router och anslut din enhet till den.

Bästa VPN för Fortnite

Det finns många VPN-leverantörer som hävdar att de är de snabbaste i världen. Men inte alla av dem kan säkerhetskopiera det. Jag har testat många av dessa självanspråkade snabbast i världen, men de flesta av dem kom inte igenom vad de har sagt på sina webbplatser.

Om du undrar, kunde jag underhålla flammande snabba hastigheter med Fortnite genom att använda ExpressVPN. Denna robusta leverantör har dedikerade servrar bara för spel och andra för streaming.

Om du har mer än en medlem som spelar spelet kan du dela ExpressVPNs konto på 5 samtidiga enheter. Men om du är osäker på det kan du be om återbetalning med tillstånd av deras 30-dagars återbetalningsgaranti och kolla andra bästa VPN: er för Fortnite i listan nedan.

Ytterligare tips för att minska lag i Fortnite

Det finns andra sätt att säkerställa smidigt spel när du spelar Fortnite. Tillsammans med ett VPN kan du få mycket snabbare hastigheter med lätthet. Låt oss ta en titt på andra tips du bör tänka på:

 • Om du ansluter din enhet direkt till routern, får du en snabbare anslutning än att använda sin Wi-Fi-funktion. Skaffa en Ethernet-kabel och anslut det direkt i din plattform.
 • Du kan justera spelets inställningar och sänka några av funktionerna. Jag talar om spelupplösning, Virtual Sync, Anti-aliasing, Textur Quality och Shadow Quality.
 • Om din enhet körs autouppdateringar, Jag föreslår att du kontrollerar om någon vidtar åtgärder. Sidnedladdningar sänker din anslutningshastighet. Stäng av dem och du kommer att ha det bra.
 • Din ram och bandbredd är mycket viktiga när det gäller enhetens funktionalitet. Stäng allt som kan vara i bakgrunden för att spara på ram medan du spelar Fortnite.
 • Någonsin hört talas om QoS? Det är vad som hanterar datatrafik för att minska paketförlusten och i nätverket. Aktivera funktionen på din router så får du en snabbare anslutning.
 • Ge din internetleverantör en rop. De kanske kan hjälpa till eftersom de ibland har speciella pooler för sådana fall.
 • Starta om routern. Gör det genom att koppla ur det i cirka 15 minuter. När det har startats om kommer du att märka någon skillnad i prestandan.
 • Stäng av Wi-FI på andra enheter om någon av dem råkar vara ansluten till samma nätverk. På så sätt kommer din hastighet inte att delas.
 • Ändra din Nate till Moderate. Det hjälper verkligen särskilt om du arbetar på en spelplattform som en PS eller Xbox.

Hur man minskar Fortnite Lag – Slutsats

Fortnites spelbas har stigit otroligt snabbt de senaste åren, och vi är ganska säkra på att utvecklare inte kommer att uppskatta att de tappar några spelare på grund av en minskning av spelets prestanda. Jag har gjort min del och gav dig allt du behöver förbättra din Fortnite-upplevelse. Låt mig veta i kommentaravsnittet nedan om dessa tips gav dig det du behövde.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map