Hur man ser HBO Go i Brasilien

Du kommer inte bara att sitta där och ignorera det faktum att du kan göra något åt HBO Gos geo-blockering i Brasilien. Så vad händer om du inte direkt kan komma åt HBO Go utanför USA? Det finns sätt du kan ändra på det.


Efter lite forskning, fick jag reda på att jag har gjort det två avblockeringsverktyg som kan ta bort begränsningarna för HBO Go: VPN och Smart DNS-proxy. Vid användning, HBO Go blir tillgänglig i Brasilien. Läs vidare för att lära dig hur.

Hur man ser HBO Go i Brasilien

Hur man ser HBO Go i Brasilien

Hur man ser HBO Go i Brasilien med hjälp av ett VPN

Som nämnts ovan, HBO Go är oåtkomligt utomlands. Detta innebär att bara amerikaner kan strömma tjänsten. Tack och lov kan en VPN lösa problemet. Streaming av HBO Go i Brasilien är möjligt med implementeringen av ett VPN. Ett virtuellt privat nätverk är ett säker metod som garanterar att du skickar din onlinetrafik till en annan dator över Internet medan du krypterar allt i processen. VPN skapar en tunnel så säker att du kommer till få tillgång till internet säkert.

HBO GO Geo-Error utanför USA

En VPN fastställer detta säker anslutning mellan din enhet och ett annat nätverk. Även om det omdirigerar din trafik genom en av dess servrar påverkas inte din säkerhet och integritet. Istället är den tunnel genom vilken dina data passerar där användarna är ta emot krypteringsprotokoll.

När VPN skickar dina data via en server kommer du till få tillgång till allt innehåll i det landet. I det här fallet pratar vi om att titta på HBO i Brasilien. Det här är vad du behöver göra:

 1. Gå för ett ExpressVPN-prenumeration.
 2. Installera och konfigurera VPN-applikationen på din dator PC, Mac, Android, iOS-enhet.
 3. Nu, öppna VPN-applikationen, sedan logga in.
 4. Gå igenom listan över servrar du kan ansluta till.
 5. Anslut till en amerikansk server att visas som en lokal lokal i USA.
 6. Till sist, få en amerikansk IP-adress. Och besök HBO Gos webbplats.
 7. Spela alla HBO Go-program, serier och filmer i Brasilien. 

HBO GO Unblocked utomlands

För den smidigaste förbipasserande upplevelsen, prenumerera på ExpressVPN. Det är en av starkast och snabbast i branschen. Företaget erbjuder förstklassiga tjänster, snabba hastigheter, en hjälpsam kundsupport dygnet runt och en 30-dagars återbetalningsregler. Med tabellen nedan får du välja vilket VPN du vill.

RankVPN ProviderLink
rangvpn-provider
 • 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Obegränsad bandbredd
 • Appar för alla dina enheter
 • 24/7 Live Support

Besök ExpressVPN

rangvpn-providerBesök BulletVPN
rangvpn-providerBesök NordVPN
4vpn-providerBesök Surfshark

Stream HBO Go i Brasilien – Smart DNS-metod

Vi vet alla att HBO Go är en amerikansk-baserad kanal som är begränsad till det amerikanska tittarskapet. Men den goda nyheten är att du fortfarande kan se den i Brasilien med en smart DNS. Den här metoden är ännu ett sätt du kan blockera och få åtkomst till HBO Go i Brasilien. Tänk dock på; det är inte det säkraste alternativet.

En smart DNS slår inte in användarens data med krypteringar, och det är därför förbikopplingsprocessen är snabb. Din IP-adress ändras inte heller med en smart DNS. Det får du göra avblockera innehållet du önskar trots din plats. Vad du får för att ta bort spärr beror dock på den smarta DNS du använder. Du kan få HBO Go i Brasilien om du följer dessa anvisningar:

 1. Investera i en pålitlig Smart DNS-proxy tjänst som kan avblockera HBO Go.
 2. Konfigurera Unlocators DNS-serveradresser på din streamingenhet.
 3. Gå vidare till HBO: s webbplats eller applikation.
 4. Se alla de bästa programmen på HBO Go.

Kom ihåg att du kan konfigurera Unlocator-DNS på din router. Över 200 kanaler kan vara din med en smart DNS-leverantör som Unlocator. Med Unlocator kan du få åtkomst till allt inklusive HBO Go. Du kan bättre använda den 7-dagars gratisversionen så att du säkert vet om du vill prenumerera.

 HBO Go i Brasilien – Wrap Up

Att se HBO Go i Brasilien är inte en omöjlig uppgift med att det finns en VPN och Smart DNS-proxy. Dessa två metoder kan ger dig tillgång till allt innehåll du vill ha. Gå vidare och ström HBO Go i Brasilien utan några begränsningar när du lär dig hur du använder dessa två enheter. När du tänker på vilken metod du väljer ska du lämna en kommentar nedan.

relaterade inlägg

 • Hur man tittar på HBO GO i Indien

  Hur man tittar på HBO GO i Indien

  Inga kommentarer | 19 nov 2018

 • Netflix vs HBO Now - Jämför pris, innehåll, enheter och räckvidd

  Netflix vs HBO Now – Bästa Streaming Service

  Inga kommentarer | 4 april 2015

 • Hur man ser HBO Max var som helst

  Hur man tittar på HBO Max var som helst i världen

  Inga kommentarer | 26 februari 2020

 • Hur man tittar på HBO GO i Spanien

  Hur man tittar på HBO GO i Tyskland

  1 kommentar | 29 oktober 2018

Om författaren

Razan K

Razan är en entusiastisk blogg för Internet-säkerhet och förespråkar på nätet. Hennes artiklar kretsar främst om hur VPN har blivit en nödvändighet i dagens digitala värld.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map