Hur man ser HBO Go i Frankrike

Du kan strömma nästan vilken kanal eller tjänst du vill, och det beror inte på att geo-restriktioner inte finns. Det beror på att det finns enheter som VPN: er och smarta DNS-proxyer som hjälper dig kringgå dessa geo-begränsningar. Så, vill du njuta av direkt och obegränsad tillgång till bästa HBO shower, filmer, komedi, sport och dokumentärer under din resa till Frankrike? Fortsätt sedan bläddra för att lära dig hur du kan uppnå det.

Hur man ser HBO Go i Frankrike

Hur man ser HBO Go i Frankrike

Hur man ser HBO Go i Frankrike med hjälp av ett VPN

Som amerikansk expat i Frankrike kan du försöka få tillgång till den populära streamingtjänsten HBO Go under din vistelse. Tyvärr är allt du kommer att få “Inte i serviceområdet. HBO Go stöds endast i U.S. och vissa amerikanska territorier. ” För att undvika detta meddelande krävs en VPN-prenumeration.

HBO Go-felmeddelande

HBO Go-felmeddelande

En VPN ger dig inte bara tillgång till innehåll som inte är tillgängligt för dig, utan ger också online-säkerhet och ultimat sekretess. Medan detta säker tunnel omdirigerar din trafik och ändrar dess geografiska plats, data genomgår en process med krypteringar. Det är här din data får lager av säkerhet, som ingen tredje part kan avlyssna. Genom tunneln, användaren får tillgång till internet. Men användaren verkar inte ansluta där han / hon är fysiskt beläget. Istället kommer den här användaren att visa geo-placering av servern han / hon anslöt till.

Få den Serverns IP-adress ger dig fördelen med att komma åt innehåll baserat var servern du anslöt till är. Som ett resultat kommer webbplatserna, tjänsterna och kanalerna att tro att du är på samma plats där de är baserade. Det betyder att du kommer få tillgång till alla favorit HBO-utställningar i Frankrike:

 1. Du behöver ha ett VPN-abonnemang som ExpressVPN.
 2. Det andra du måste göra är ladda ner och installera VPN-applikationen på din kompatibla enhet.
 3. Öppna VPN-applikationen på din streamingenhet.
 4. Logga in med VPN-kontot du har gjort.
 5. Få en amerikansk IP-adress förbi ansluter till en amerikansk server.
 6. Gå nu vidare och kolla HBO Gos webbplats eller en fristående app.
 7. Luta dig tillbaka och koppla av medan tittar på HBO: s fantastiska innehåll i Frankrike.

HBO GO Unblocked utomlands

HBO GO Unblocked utomlands

ExpressVPN är en bra representation av vad en VPN står för. Tack vare det här prenumerationen fick jag tillgång till ett gratis, säkert och privat internet. Denna leverantör besviken inte på något sätt oavsett om det var hastighets- eller prestationsrelaterat.

För extra bekvämlighet erbjuder detta företag en vänlig kundservice dygnet runt och går förbi en 30-dagars återbetalningspolicy. Du kan se tabellen nedan för andra tjänsteleverantörer som kan avblockera HBO Go i Frankrike om du inte hittade ExpressVPN lämpligt val.

Hur man ser HBO Go i Frankrike med hjälp av en smart DNS

Så att få HBO Go i Frankrike är inte ett alternativ förrän du använder varken en VPN eller en smart DNS. Båda verktygen hjälper dig få HBO Go i Frankrike, men det ena är mycket snabbare än det andra. Till skillnad från vad en VPN gör, krypterar inte denna smarta DNS-enhet all användarens data. Istället skickar den bara trafiken som identifierar användarnas geo-plats genom en av dess utsedda servrar. Som ett resultat användare få tillgång till innehållet de letar efter – ligger i det land de vill ha. Gå igenom följande steg för att avblockera HBO Go med hjälp av en smart DNS i Frankrike:

 1. Prenumerera på en smart DNS-proxytjänst som kan avblockera HBO Go.
 2. Det som följer nu är konfigurera Smart DNS på enheten du använder.
 3. Nu måste du göra det ställa in Unlocators DNS-server adresser på din enhet och konfigurera Unlocator DNS på din router.
 4. Gå till HBO Gos webbplats eller dess fristående app och logga in.
 5. Strömma allt innehåll HBO Go har att erbjuda.

Den mest lämpliga Smart DNS-proxy hjälper dig att få tillgång till över 200 kanaler. Och utifrån det rekommenderar vi starkt Unlocator. Denna leverantör hjälper dig få HBO Go i Frankrike, och du kan använda 7-dagars gratisversion som erbjuds av VPN. 

Titta på HBO Go i Frankrike

Oavsett hur hårt du försöker, utan VPN eller smart DNS, åtkomst till HBO Go i Frankrike är nästan omöjligt. Om säkerhet är ett stort problem för dig, gå sedan med ett VPN. Men om sekretess är det sista du tänker på, skulle en smart DNS-proxy vara till god service för dig.

Vilken leverantör skulle du välja? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me