Hur man ser HBO nu i Europa

Kommer du verkligen att missa säsongsfinalen i Game of Thrones bara för att du är i Europa där HBO Now inte finns? Jag skulle inte ha en enda oroande tanke om det om jag var du. Jag skulle inte ge upp strömmningsalternativet för att du kan få HBO Now i någon del av Europa med hjälp av en VPN-tjänsteleverantör och en smart DNS-proxy.

Hur man ser HBO nu i Europa

Hur man ser HBO nu i Europa

Hur man ser HBO nu i Europa med hjälp av ett VPN

Allt du behöver är en VPN för att komma runt de geo-begränsningar som påläggs HBO Nu säkert och privat. Européer eller amerikanska utlandsboende som är bosatta i Europa kommer att behöva en amerikansk IP-adress för att strömma HBO Now, än mindre åtkomst till den. Det krävs inte så mycket skicklighet. Att ansluta till en VPN-server i USA gör tricket. Du får omedelbart tillgång till HBO Now-innehåll för att tyckas ansluta från USA – även om du inte är det – tack vare den ändringen i din IP-adress.

Ett virtuellt privat nätverk är tekniken för att skapa ett säkert privat nätverk mellan två värdar. Det låter dig ansluta till en annan säker server från din plats och därmed kommer din IP-adress att ändras till en amerikansk IP-adress. Vid den tiden kommer alla amerikanskbaserade webbplatser att tro att du är belägen i USA, även om du inte är det.

 1. En VPN-tjänsteleverantör är det du behöver prenumerera på.
 2. Installera applikationen på dina Mac-, PC-, Android- och iOS-enheter.
 3. Nej, aktivera VPN-applikationen.
 4. Logga in med det VPN-konto du har skapat.
 5. Anslut till en server i USA.
 6. Få en amerikansk IP-adress som verkar vara i USA.
 7. Strömma HBO Now-innehåll var som helst i Europa.

De bästa avblockeringsresultaten uppnås med hjälp av en VPN-tjänst som ExpressVPN. Denna leverantör är mycket populär inom VPN-industrin på grund av sina utmärkta tjänster och imponerande hastigheter. ExpressVPN är en väl fungerande och säker VPN-tjänsteleverantör som pålitligt arbetar i alla delar av Europa. Om du vill kolla andra VPN-tjänsteleverantörer kanske du vill titta på tabellen nedan. Vi är säkra på att bästa VPN för HBO nu kan vara användbart för dig när du försöker komma åt HBO Now i Europa.

Om HBO nu

HBO Now är en on-demand-tjänst som ger abonnenter tillgång till HBOs bibliotek. Abonnemangsvideotjänsten inkluderar originalprogram, filmer och annat innehåll på nästan vilken strömningsenhet som helst. För närvarande är HBO Now tillgänglig som en fristående tjänst. Dessutom innebär det inte en TV-prenumeration så att användare kan använda sig av. I själva verket riktar den sig till sladdar som är fans av tjänster som Netflix och Hulu. HBO Now har redan förvärvat 5 miljoner prenumeranter, ett antal som kommer att fortsätta växa om människor i Europa äntligen får tag på att strömma det där.

Innehållet i HBO Now

Streamingtjänsten erbjuder tillgång på begäran till de flesta av sina ursprungliga serier. Det erbjuder också HBO: s originalfilmer och dokumentärer. Detta inkluderar också filmer förvärvade från kabelkanalens innehållspartners som Universal Pictures, 20th Century Fox och HBO systerföretag Warner Bros Pictures. Tyvärr inkluderar det inte serier som Tales from the Crypt, Tenacious D, 1st and Ten, Arliss, Da Ali G Show eller The Ricky Gervais Show. Dessutom saknar HBO Now programmeringsströmmar eller innehåll från syster premiumservice Cinemax. Time Warner har utfärdat att den inte planerar att lansera en ensamstående tjänst för följeslagare för det nätverket. 

Hur man tittar på HBO nu i Europa med hjälp av en smart DNS-proxy

HBO Now är strikt tillgängligt för tittare i USA som ett resultat av regionala restriktioner. Eftersom HBO Now inte kan erbjuda sina tjänster utanför sitt ursprungsland, tog vi på oss att använda ett verktyg som gör strömning av HBO Now i Europa till en möjlighet. Även om HBO Nows användarvillkor uttryckligen förbjuder tjänsten från att användas utanför USA, kan användare använda en smart DNS-proxy för att övervinna dessa begränsningar.

En VPN är utan tvekan ett mycket säkrare sätt att avblockera innehåll utomlands. Men ett smart DNS lovar snabbare resultat. Detta beror på att en VPN krypterar alla användarens data, medan en smart DNS inte gör det. Denna teknik ändrar varken din IP-adress eller påverkar din internetanslutning. Det omdirigerar endast trafiken som är ansvarig för att bestämma din geolokalisering. Så här får du tillgång till det innehåll du letar efter. Nu, med de här stegen, får du avblockera HBO Now med en smart DNS i Europa:

 1. Vi rekommenderar att du checkar ut Unlocator och registrerar dig för den kostnadsfria 7-dagarsversionen.
 2. Dessa videor / installationshandböcker kan hjälpa dig att konfigurera Smart DNS på din enhet.
 3. Besök HBO Nows webbplats eller applikation.
 4. Njut av din obegränsade åtkomst till allt innehåll i HBO Now.

Unlocator är absolut den mest betydande leverantören av smarta DNS-tjänster på marknaden. Företagets främsta intresse är att hjälpa användare att kringgå geo-begränsningar från hela världen. Unlocator är en leverantör som kan avblockera 200 kanaler och erbjuder en 7-dagars gratis provperiod.

Titta på HBO Now in Europe – Final Tankes

Som nämnts ovan kan du inte få tillgång till innehållet i HBO Now i Europa. Men om du följer guiden som vi har så noggrant konstruerat för ditt strömmande nöje, kommer du att titta på Entourage eller den åttonde och sista säsongen av Game of Thrones medan du är på semester eller bor i någon del av Europa. Vad kommer det att bli? En VPN eller smart DNS? Låt oss veta dina val i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me