Hur man tittar på HBO Go i Belgien

Jag tror inte att det finns en angelägen online-streamare där utan HBO Go-prenumeration. Hur skulle de annars titta på Game of Thrones and the Sopranos? Annars kommer de inte att betraktas som dedikerade HBO Go-prenumeranter. Engagemangsnivån utvidgar USA: s gränser. Hur långt kommer du gå för att titta på ditt favorit urval av HBO Go-innehåll?


HBO Go är inte tillgängligt i Belgien på grund av geobegränsningar, och även om det finns många lokala webbplatser att titta på, kan du tyckas inte skaka HBO ur huvudet. Av den anledningen måste du prenumerera på antingen en VPN och smart DNS. Läs vidare om du inte vet hur du använder dessa två verktyg.

Hur man tittar på HBO Go i Belgien

Hur man tittar på HBO Go i Belgien

HBO Go i Belgien

Tyvärr är det inte fallet alls. HBO Go är geo-begränsad till endast USA-tittare. Med andra ord, tillgängliga för dem som är bosatta i USA med en amerikansk IP-adress. I Belgien har till och med amerikanska medborgare en belgisk IP-adress, vilket innebär att om de har en giltig prenumeration så fungerar den inte på samma sätt.

Om du försöker strömma HBO Go i Belgien får du detta geofel. “Inte i serviceområdet. HBO Go stöds endast i USA och vissa territorier. ”

HBO GO Inte i serviceområde-fel

För att kringgå den regionala begränsningen måste du anställa ett VPN, Virtual Private Network. Annat än så får du inte se vad den här strömmande jätten har att erbjuda.

Se HBO Go i Belgien med en VPN

Allt du behöver för att komma runt det är en VPN. Om du har ett giltigt TV-kabelabonnemang får du se vad du vill när du har gjort det här. En VPN är ett onlineverktyg som skickar och omdirigerar dina data eller trafik genom en av dess många servrar i ett valt land. Medan informationen flödar genom den servern verkar det som om du är i det land som har en giltig IP-adress i regionen.

Om du till exempel bor i Belgien och vill ha HBO Go måste du ansluta till en amerikansk server. Den här vägen, får du en amerikansk IP-adress och omedelbar åtkomst till HBO GoInnehåll i Belgien. Ser? Mycket enkelt, följ stegen nedan och avblockera HBO Go i Belgien.

 1. Välj en VPN-tjänsteleverantör och prenumerera på det. Antydan: ExpressVPN är den bästa servern där ute.
 2. Du måste installera VPN-applikationen på enheterna som VPN är kompatibelt med.
 3. När appen är installerad, starta den, och gå igenom inloggningsprocessen.
 4. Nu, leta efter en amerikansk server. Om du inte hittar det skriver du “USA” i sökfältet.
 5. Efter några ögonblick kommer du att vara säker på det en anslutning har ägt rum.
 6. Starta HBO Gå och ström det bästa premiuminnehåll i Belgien.

Bästa VPN för HBO i Belgien

ExpressVPN värderar online-säkerhet som ingen annan VPN gör. Det tenderar till användarnas integritet genom att använda tuffaste kryptering av militär kvalitet och hålla sig tro mot noll-loggar politik. Förutom dess detaljerade uppmärksamhet på användarnas säkerhet och integritet, ExpressVPN: s unblocking-funktioner är oöverträffade.

Det är inte bara VPN som kan avblockera stora strömningstjänster som HBO Go. Det betyder dock inte att det inte finns bra VPN-nätverk där ute som kan hjälpa till med din avblockering av verksamheten. Här är en tabell som belyser bästa VPN för HBO Go. Kolla på dem.

Avblockera HBO Go i Belgien med Smart DNS Proxy – VPN Alternativ

Smart DNS Proxy ger dig samma resultat som en VPN gör men med en annan strategi. Det går förbi geo-block men till skillnad från ett VPN ändrar det inte din IP-adress. Det ändrar helt enkelt URL-delarna som avslöjar din geolokalisering. Som ett resultat kommer du att kunna stream HBO Go i Belgien utan att förlora fördelarna med att komma åt lokala kanaler.

Å andra sidan spåras du enkelt av vem som håller ögonen på dina aktiviteter, det beror på att dina data inte är krypterade. Men om du inte bryr dig om säkerhetsmaterial är detta ett bra alternativ för dig eftersom du kommer att arbeta i full fart. Det här är vad du behöver göra för att ställa in Smart DNS:

 1. Registrera dig med en smart DNS-tjänst som kan avblockera HBO Go. Jag föreslår starkt Unlocator.
 2. Ange Unlocators DNS-serveradresser på enheten du använder. Använd guiderna som finns på deras webbplats; de är lätta att följa.
 3. Gå över till HBO Gos webbplats eller starta sin fristående app.
 4. Nu, logga in med det konto du skapade.
 5. Strömma en av showen listas nedan på alla platser över hela världen.

Bästa smarta DNS-proxy för HBO Go

Unlocator är överlägset bästa Smart DNS-tjänst på marknaden. Det är lösning för att streama HBO Go där det inte är tillgängligt. Företagets 7-dagars gratisversion period ger dig förmågan att slå geografiska begränsningar inom en vecka. Därefter bestämmer du om du vill begå eller inte. Ta det för en provkörning och avgör sedan om de fick din uppmärksamhet eller inte.

Vad händer med HBO Go

När du har ett kabelabonnemang och ett VPN kan du ansluta till ett stort bibliotek med innehåll. Här är mina toppval:

 • Westworld
 • Game of Thrones
 • Tråden
 • Sann detektiv
 • Big Little Lies
 • Sopranos

HBO Go-kompatibla enheter

HBO GO är tillgängligt på följande enheter. Titta på bästa HBO originalmaterial på dessa plattformar nedan:

 • iPhone / iPad
 • Amazon Fire TV
 • Apple TV
 • Amazon Fire-tabletter
 • Android-telefoner
 • Android TV
 • Datorer (webbläsare)
 • Chromecast
 • Playstation 4
 • Roku
 • Samsung Smart TV-apparater
 • Xbox ett

Hur man tittar på HBO Go i Belgien

Efter en lång framgång och dominans släppte HBO äntligen sin online-streamingtjänst HBO Go 2010. HBO Go består av mer än 1000 timmars innehåll tillgängligt för din njutning. Tyvärr för personer som är bosatta i Belgien är kanalen inte tillgänglig i landet utan en hjälpande hand som kallas VPN.

Fortsätt, få en pålitlig VPN-leverantör och njut av HBO Go i Belgien när som helst och berätta vilken du använde i kommentarerna nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map