Hur man tittar på HBO GO i Holland med hjälp av två olika metoder

Vill du komma ikapp med de senaste HBO-filmerna och -serierna? Då ska du använda HBO GO. Problemet är att om du bor utanför USA kommer du inte att kunna komma åt HBO GO alls. Men det finns sätt att komma runt det. Läs vidare för att ta reda på hur du blockerar HBO GO i Holland med hjälp av två olika metoder.

Hur man tittar på HBO GO i Holland med hjälp av två olika metoder

Hur man tittar på HBO GO i Holland med hjälp av två olika metoder

Hur man ser HBO GO i Holland med en VPN

Om du har försökt komma åt HBO GO utanför USA vet du att du har några allvarliga geo-block att hantera. Sanningen är att HBO och HBO GO båda har sina tjänster endast begränsade till USA. Att försöka komma åt HBO GO utanför USA kommer att resultera i följande geofel:

HBO GO Geo-Error utanför USA

HBO GO Geo-Error utanför USA

Du kan emellertid enkelt kringgå blocken utan att behöva flyga till staterna. Allt du behöver är ett VPN.

Förkortning för Virtual Private Network, en VPN kommer att kryptera all din data och omdirigera din trafik genom sina egna säkra servrar. När din trafik dirigeras om ändras din offentliga IP-adress automatiskt för att matcha platsen för VPN-servern du har anslutit till. Så genom att välja VPN-servrar som är belägna i ett område där de ovannämnda geo-blocken inte finns, kan du förfalska din offentliga IP och få åtkomst till den blockerade kanalen.

Med andra ord, allt du behöver göra för att komma åt HBO GO i Holland är att ansluta till en amerikansk VPN-server. Så här kan du göra det;

  1. Registrera dig med en pålitlig och trovärdig VPN-leverantör.
  2. Ladda ner och installera VPN-appen som matchar din strömningsenhet. Du hittar appar som är färdiga att installera för Windows, MacOS, Android, och iOS enheter med de flesta VPN-leverantörer i toppnivå.
  3. Logga in på ditt konto och välj en amerikansk server att ansluta till.
  4. Vänta tills anslutningen upprättas. När det har gjort så har du din amerikanska IP-adress klar! Du kan använda den här webbplatsen för att kontrollera om din IP-adress verkligen har ändrats eller inte.
  5. Gå till HBO GO och njut av ditt innehåll hela vägen från Holland!

HBO GO Unblocked utomlands

HBO GO Unblocked utomlands

Bästa VPN för HBO GO

Vår VPN-expert, Charles, har skrivit en detaljerad recension av de bästa VPN-skivor du bör använda för att avbryta HBO GO. Hans bästa val gick till ExpressVPN.

ExpressVPN erbjuder 2000 servrar i 94+ länder, inklusive USA. De har också ett 5-stjärnigt kundsupportteam, en gratis Smart DNS-funktion och en fantastisk 30-dagars återbetalningspolicy “No Questions Asked” som du kan använda för att testa deras tjänster.

Om du upptäcker att ExpressVPN inte är leverantören för dig kan du testa någon av dessa topp-leverantörer istället. De har alla en giltig återbetalningspolicy som du kan dra nytta av innan du beslutar att förbinda dig till tjänsten:

Hur man tittar på HBO GO i Holland med en smart DNS-proxy

Vissa användare kanske inte är intresserade av de extra säkerhetsfördelar en VPN kan erbjuda. Om du fortfarande vill komma åt HBO GO i Holland kan du använda en Smart DNS Proxy istället. Innan du hoppar på den här metoden, är det emellertid några saker jag måste påpeka:

  • Smarta DNS-proxy, som VPN: er tjänster du kan prenumerera på som erbjuder en lista med oblockerade kanaler. Varje tjänst är annorlunda och har en annan kanallista, så se till att du kontrollerar om HBO GO ingår i ditt Smart DNS-abonnemang.
  • Du kommer behöva konfigurera en Smart DNS Proxy på din enhet. Detta kommer att kräva viss teknisk savviness för dig. Oroa dig dock inte. De flesta smarta DNS-tjänster kommer att ha grundliga installationsguider gjorda för att hjälpa nya användare med sina konfigurationer.
  • En smart DNS-proxy dirigerar inte hela din trafik. Detta betyder att det kommer inte att bromsa din anslutning, men det också kommer inte att förfalska din IP-adress.
  • Med en smart DNS kan du växla från att titta på en amerikansk kanal till en brittisk kanal (till exempel) utan att behöva byta servrar.

Nu när vi har behandlat dessa punkter, här är vårt förslag för Smart DNS-tjänst som du bör överväga att prenumerera på: Unlocator.

Du kan använda Unlocator för att titta på HBO GO i Holland eller något annat land, samt en hel lista över populära streamingkanaler. Du har också tillgång till en uppsättning lättfattliga installationsguider och handledning för att hjälpa dig genom installationsprocessen. För att komplettera allt kommer du också att dra nytta av en 7-dagars gratis provperiod och en 14-dagars återbetalningspolicy, så att du kan testa tjänsten innan du begår.

Få åtkomst till HBO GO i Holland – slutliga tankar

Där har du det, damer och herrar! Det är så du kan avblockera HBO GO i Holland med hjälp av en VPN eller en Smart DNS Proxy. Kom ihåg att varken en VPN eller en Smart DNS Proxy kommer att ta bort behovet av en prenumerationsavgift från själva streamingkanalen. Om du måste prenumerera på HBO GO kommer ingen av metoderna att få dig ur det.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me