Hur man tittar på HBO GO i Kanada i tre enkla steg

Vem gillar inte att spela upp Game of Thrones-avsnitt på HBO? Serien har fått en enorm fanbasis ända sedan den sändes tillbaka 2011. Den sista säsongen förde in över 11,8 miljoner tittare, ett exceptionellt anmärkningsvärt antal.

Och det faktum att jag inte kunde spela upp episoder av min favorit TV-show online – på grund av geo-restriktioner i Kanada – var ett riktigt svik. Det var när jag började leta efter en lösning. Jag upptäckte faktiskt att det fanns två lösningar för åtkomst till HBO Go utomlands: VPN och Smart DNS-proxy.

Hur man tittar på HBO Go i Kanada

Hur man tittar på HBO Go i Kanada

HBO Go i Kanada?

Under min vistelse i Kanada hade jag för avsikt att titta på den senaste säsongen av GOT, men jag kunde inte ens komma åt HBO Go. Det som poppade på min skärm var följande “Inte i serviceområde”. Det kom till min uppmärksamhet att jag fysiskt måste vara i Amerika så att du kan få HBO Go. Trots geo-blockeringen upptäckte jag ett sätt som tar bort de begränsningar som ställts på HBO Go utomlands, och det var via en VPN.

HBO GO Geo-Error utanför USA

HBO GO Geo-Error utanför USA

Hur man ser HBO gå utomlands med en VPN

Du behöver ett verktyg som kommer få dig att titta i USA i motsats till Kanada. Lyckligtvis kan en VPN göra det med krypteringar också. Nej, webbplatsen vet inte att du röra med dem. Faktum är att de inte misstänker någonting för att ett VPN fungerar är så stealth och under omslag.

Om något, representerar en VPN en säker metod att passera onlinetrafik via en annan enhet ansluten via Internet och samtidigt kryptera den hela vägen. Dessutom en VPN omdirigerar den specifika trafiken via en server i det land du väljer. Detta kommer att göra din trafik verkar komma från det landet. Du kommer så småningom få IP-adressen av den servern, vilket gör dig berättigad till åtkomst allt landets innehåll.

Stegen

 1. Valde du ett VPN ännu? Om inte, gå vidare och prenumerera på ExpressVPN.
 2. Det finns en länk från VPN-webbplatsen. Klicka på det. 
 3. Du blir ombedd att göra det ladda ner och installera VPN-applikationen. 
 4. Börja gå igenom VPN och letar efter servrarna på platserna du vill.
 5. Till avblockera HBO Go, måste du ansluta till en amerikansk server,
 6. Som ett resultat, får du en amerikansk IP-adress.
 7. Försök och få tillgång till HBO Go, kommer du att märka att du kommer att få det enkelt.
 8. Stream Game of Thrones eller någon annan show på HBO Gå medan du är i Kanada.

HBO GO Unblocked utomlands

HBO GO Unblocked utomlands

Bästa VPN för HBO Go

Jag har varit en ExpressVPN abonnent ett tag nu, och jag är ganska nöjd med dess tjänster. Företaget har ett stort antal servrar på alla platser av världen. Deras tjänster är snabbt och pålitligt, bygga på ditt förtroende. Det jag vet är om du vill avblockera HBO Go i Kanada, du behöver en leverantör nära vad  ExpressVPN har att erbjuda.

I vilken utsträckning företaget går för att ta hand om användarnas integritet är beundransvärt. ExpressVPN använder bara militära tuffa krypteringsprotokoll till säkra användarnas anslutningar. Dess Kundservice dygnet runt och a 30-dagars återbetalningsgaranti så lovar en fördelaktig och riskfri upplevelse.

Letar du efter andra tjänsteleverantörer? Välj en från tabellen nedan.

Stream HBO Go i Kanada med hjälp av en smart DNS-proxy

Tydligen finns det en annan lösning på HBO Go-geo-blocket, och det händer så att det är en smart DNS-proxy. Även om en smart DNS hanterar ett stort antal serverplatser erbjuds kl acceptabla priser, en VPN leder fortfarande när det gäller säkerhet. Låt oss bara säga att säkerhet inte bara är ett smart DNS-proxys expertområde.

Det skyddar inte dina data genom att kryptera dem och håller din IP synlig för allmänheten. Om något, det brister på säkerhetsåtgärder gör det arbeta mycket snabbare, och otåliga abonnenter verkar uppskatta det. Du kan inte heller blockera allt du stöter på såvida inte din smarta DNS stöder att den blockeras. Oavsett, en smart DNS kan få dig HBO Go i Kanada, följ bara dessa steg:

 1. Sök ett Unlocator-prenumeration, vilket definitivt stöder avblockering av HBO Go.
 2. Ställ sedan upp Unlocators DNS-serveradresser på den enhet du använder.
 3. Konfigurera Unlocator-DNS på din router.
 4. Nu, med säkerhet besök HBO Gos webbplats eller dess app.
 5. Logga in.
 6. Till sist, strömma HBO Gos utställningar och serier utanför USA.

Rätt Smart DNS-proxy kan ge dig tillgång till över 200 kanaler, och att Smart DNS så råkar vara Unlocator. Du kommer definitivt att få begränsningar förbi, censurslag, och förbud lyfts. Det är inte så ofta du stöter på en väl fungerande Smart DNS som utför sina funktioner och är kompatibel med nästan alla enheter.

Skaffa HBO Go i Kanada

Naturligtvis är geo-blockering något du bör tänka på när du reser till ett annat land. Geo-block är verkliga men inte omöjliga att övervinna. Allt du behöver göra är att prenumerera på antingen en VPN eller Smart DNS-proxy, och du behöver inte oroa dig för geobegränsningar trots din fysiska plats och hemvist.

Ska du få HBO Go i Kanada med en VPN eller smart DNS? Vi vill veta vilken leverantör som fick din uppmärksamhet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me