Hur man tittar på HBO GO i Spanien

HBO Go är hem för några av de bästa innehållen i världen. Oavsett om du letar efter blockbusterfilmer, mördarserier eller roliga shower har HBO fått dig täckt. Du kan till och med titta på HBO Go vart du vill i världen, inklusive Spanien, och vi ska bara berätta hur. Använd en VPN eller smart DNS för att titta på HBO Go i Spanien på alla enheter.


Hur man tittar på HBO GO i Spanien

Hur man tittar på HBO GO i Spanien

Hur man tittar på HBO GO i Spanien med hjälp av ett VPN

HBO Go erbjuder ett brett utbud av underhållande innehåll. Det har massor av original HBO-programmering, komedi specialerbjudanden, dokumentärer, idrottshower och sen natt specialitet programmering vuxna. Men om du är utanför USA där HBO är baserat, kanske du inte kan komma åt det. Om du någonsin har försökt få åtkomst till HBO Go medan du är utomlands, har du antagligen stött på följande meddelande:

För att få tillgång till HBO GO måste du vara bosatt i de femtio staterna i Amerikas förenta stater.

Om du bor i detta område och fortfarande har svårigheter, kontakta din TV-leverantör.

Detta sammanfattar ganska mycket varför du inte kan få tag på HBO Go medan du är i Spanien. Uppenbarligen måste du vara inom USA: s gränser för att få tillgång till HBO Go’s innehåll. Du förstår, HBO Go och andra liknande strömningstjänster sätter begränsningar för vem som får se vad. De kan också berätta var den här användaren befinner sig genom att kolla var han / hon ansluter ifrån, och det är via IP-adressen, vilket avslöjar ens fysiska plats. Sammanfattningsvis kan du inte komma åt HBO Go om du inte är i USA. Lyckligtvis finns det ett verktyg som kan hjälpa dig att lösa problemet på några minuter, och det är en VPN.

Den bästa metoden för att visa allt innehåll som finns tillgängligt på HBO GO i Spanien är att använda en VPN-tjänsteleverantör. En VPN tillåter dig att enkelt blockera allt det blockerade innehållet på HBO Go. VPN kommer att omdirigera information från din enhet till HBO GO-webbplatsen och bli ett medium mellan två värdar. Betydelse av all information som behövs för att verifiera din plats kommer att omdirigeras via en privat digital tunnel skapad av VPN och slutligen via servern som du valt ut. Detta gör att du får full tillgång till allt ditt favorit-HBO-innehåll medan du är i Spanien.

Hur man använder en VPN – steg

Här är stegen du måste följa för att avbryta HBO Go och strömma innehållet i Spanien.

 1. Prenumerera först på en anständig VPN-tjänsteleverantör, helst ExpressVPN.
 2. Ladda ner och installera sedan ExpressVPN-applikationen på din streamingenhet.
 3. Starta nu VPN-appen och logga in med ditt VPN-konto.
 4. Anslut till en server i USA som ger dig en Amerikansk IP-adress.
 5. I slutändan kan du besöka HBO Gos webbplats eller applikation medan du är i Spanien.
 6. Strömma bort HBO Go’s innehåll i Spanien.

VPN är ett bra sätt att både kryptera dina data och dölja din plats för att få online frihet och säkerhet. Med ett VPN som ExpressVPN, du får åtkomst till 160 serverplatser över hela världen. Detta innebär att du bekvämt kan strömma hundratals HBO-titlar med obegränsad bandbredd. Övervakning och loggning blir minst av dina bekymmer. Dessutom kan du även få snabbare strömning i nätverk med ISP-throttling. Kolla in andra VPN-leverantörer på marknaden genom att kolla i tabellen nedan.

Hur man ser HBO GO i Spanien med hjälp av en smart DNS

Du har ett annat alternativ att streama HBO Go i Spanien, och det är genom en smart DNS-proxy. Det kanske inte är det säkraste alternativet, men det får jobbet gjort. Kom ihåg att det här verktyget inte krypterar användardata, vilket förklarar varför avblockeringsprocessen är så snabb. Det stör inte din internetanslutning eller ändrar din IP-adress. Endast dina data som bestämmer din geolokalisering omdirigeras via en utvald server som du väljer. Förutom att hjälpa dig att kringgå regionala restriktioner på nätet, är en smart DNS också mycket mångsidig. Det fungerar på de flesta enheter och är ganska prisvärd. Så här kommer du att avmarkera HBO Go med hjälp av en smart DNS i Spanien:

 1. Först måste du registrera dig med en Smart DNS-proxytjänst som stöder avblockering av HBO Go.
 2. Sedan måste du ställa in Unlocators DNS-serveradresser på din streamingenhet. Du kan också konfigurera Unlocator DNS på din router.
 3. Gå till HBO Go-webbplatsen eller dess applikation och logga in.
 4. Slutligen kan du njuta av att strömma över alla de bästa program som HBO Go har att erbjuda i Spanien

Du får avblockera och komma åt över 200 kanaler med Unlocator. Med den smarta DNS får du tillgång till allt var som helst, inklusive HBO Go. Detta är ett danskt företag som huvudsakligen fokuserar på metoder för att hjälpa människor att kringgå regionala begränsningar av innehåll. Även om Unlocator inte erbjuder samma protokoll som en VPN, kan den blockera alla typer av innehåll.

HBO GOs innehåll

HBO, förkortning för Home Box Office erbjuder premium-TV-programmering som originalserier, teaterfilmer och live-sport. Här är en lista över vad HBO Go har att erbjuda.

 • Game of Thrones
 • flickor
 • True Blood
 • Sann detektiv
 • Boardwalk Empire
 • Bromsa din entusiasm
 • HBO Boxing
 • Osäker
 • Ballers
 • Big Little Lies
 • Westworld
 • VICEPRESIDENT
 • Barry
 • Resterna
 • Vassa föremål
 • Deuce
 • Butiken
 • The Night of
 • Vice

Hur man tittar på HBO GO i Spanien – Final Words

Vad väntar du på? Få tillgång till HBO Gå och strömma en stor mängd högkvalitativt innehåll medan du är i Spanien. Det är säkert att säga att HBO Go nu är en TV Everywhere-tjänst. Om du inte använder en VPN eller Smart DNS är det nästan omöjligt att komma åt tjänsten. Vilken metod ska du välja för att streama HBO Go’s innehåll i Spanien? Vad planerar du att se när du är där? Låt oss veta dina tankar och förslag i kommentaravsnittet nedan. Kolla in bästa VPN för HBO Go för ytterligare insikt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map