Hur man tittar på HBO Nordic Outside Scandinavia

Hur man tittar på HBO Nordic utanför Skandinavien? Det finns en god anledning till att HBO är en av de mest tittade TV-kanalerna i världen. Det är oöverträffad serie av kritikerrosade serier, hitfilmer, dokumentärer och sportevenemang är mer än tillräckligt för att ansluta miljontals tittare. Precis när du trodde att HBO inte kunde bli bättre, lär du dig om dess andra version i de skandinaviska länderna.

Hur man tittar på HBO Nordic utanför Skandinavien

Hur man tittar på HBO Nordic utanför Skandinavien

Vi pratar om HBO Nordic, det bästa av det bästa. Från högkvalitativa TV-program och program till streaming dem i pålitlig HD, HBO Nordic visar sig vara oöverträffad. Stora saker är inte lätt att uppnå och HBO Nordic är inte tillgängligt utomlands. Även om du bor i de skandinaviska länderna (Norge, Finland, Danmark, Sverige) och har ett HBO Nordic-abonnemang, kan du inte se det någonstans du vill. Nu är vi inte här för att bumma dig, faktiskt är syftet med den här artikeln att informera dig om att du inte ens behöver bo i något av de skandinaviska länderna för att titta på HBO Nordic utanför Scandiva. Det enda sättet detta kan uppnås är genom ett virtuellt privat nätverk som fungerar bra med iOS-operativsystem, Android, PC och Mac.

HBO Nordic Location Error

Om du försöker få tillgång till HBO Nordics utanför Sverige, Danmark, Norge eller Finland, får du ett av följande geofel:

HBO Danmark

“Udenfor tillgängelig region

Beklager. Detta HBO-abonnemang är inte tillgängligt i den här regionen. Prova igen, när du är tillbaka i en tillgänglig region.

Har du problem med att få tillgång till ditt konto? Sørg för på en eventuel VPN-service er deaktiveret. ”

HBO Sverige

“Utanför-regionen

Vi beklagar, ditt HBO-abonnemang är inte tillgängligt i den här regionen. Vänligen klicka på Uppdatera för att få tillgång till HBO igen när du återvänder till serviceföretag.

Problem med att logga in? Se till att VPN är avaktiverat. ”

HBO Norge

“Inte tillgänglig i denna region

Beklager, men ditt HBO-abonnemang finns inte tillgängligt i denna region. Försök att uppdatera denna sida när du är tillbaka i ett land där HBO finns tillgängligt.

Har du problem med att få tillgång till ditt konto? Forsikre deg om at du har skrudd av eventuell VPN-programmerare. ”

HBO Finland

“Käyttöalueen ulkopuolella

Pahoittelut, HBO-tilauksesi ei ole voimassa tällä alueella. Valitse Päivitä alla jatkaaksesi HBO: n katselua, kun palaat palvelun käyttöalueelle.

Etkö pääse käyttäjätilillesi? Varmista, että VPN ei ole käytössä. ”

För att kringgå någon av dessa HBO Nordic-platserroser måste du antingen använda VPN- eller Smart DNS-proxyer som vi kommer att visa nedan.

Titta på HBO Nordic med en VPN

På grund av upphovsrättslagar och licensfrågor är det inte en promenad i parken att titta på HBO Nordic utomlands. Att prenumerera på en VPN-tjänst kan dock ändra det. När du använder en VPN får du ansluta till en server i ett av de skandinaviska länderna där HBO Nordic är tillgängligt. Du är sedan ansluten till internet under en annan IP-adress och plats. Med andra ord döljer en VPN din faktiska plats så att du kan kringgå begränsningar på webbplatser, kanaler och tjänster av alla slag. Så här använder du ett VPN

  1. Registrera dig med en VPN-leverantör (helst ExpressVPN).
  2. Ladda ner och installera VPN-appen på den enhet du strömmar HBO Nordics innehåll på.
  3. Starta applikationen.
  4. Anslut till en server i ett av de skandinaviska länderna.
  5. Lås upp den bästa versionen som HBO har att erbjuda!

ExpressVPN är den bästa tjänsteleverantören där ute, gör inga misstag med det. ExpressVPN blockerar alla stora strömningstjänster och erbjuder enastående hastigheter. Denna tjänsteleverantör sticker verkligen ut när det gäller strömning och avblockering av stora tjänster som Netflix, Hulu, BBC iPlayer och Amazon Prime Video. Mer information om andra VPN-tjänsteleverantörer finns i tabellen nedan.

Titta på HBO Nordic med Smart DNS-proxy

Det finns andra sätt att få tillgång till HBO Nordic bortsett från ett virtuellt privat nätverk, och det är en Smart DNS-proxy. Trots att det har ett större antal serverplatser och erbjuder tjänster till rimliga priser jämförs det inte med en VPN-tjänsteleverantör. Men eftersom en SmartDNS-tjänst inte behöver genomgå en serie komplicerade processer för kryptering av data (som en VPN gör) så är det mycket snabbare. Din IP-adress ändras inte och du kan inte blockera allt med en smart DNS (det beror på vilken typ du använder). Oavsett, låt oss ta en titt på hur en smart DNS – den rätta – kan hjälpa dig att titta på HBO Nordic utanför Skandinavien:

  1. Registrera dig med en smart DNS-proxytjänst som stöder avblockering av HBO Nordic.
  2. Installera Unlocators DNS-serveradresser på din streamingenhet. Du kan också konfigurera Unlocator DNS på din router.
  3. Besök HBO Nordics webbplats eller dess fristående app och logga in.
  4. Strömma alla de bästa filmerna och serierna som HBO Nordic har i lager.

Med rätt Smart DNS-proxy, menade vi Unlocator. Denna DNS-proxy kan ge dig tillgång till över 196 kanaler, vilket gör att du kan strömma dina favoritprogram från var som helst i världen. Med Unlocator förbättras restriktionerna, förbuden upphävs och i princip kan dess användare komma åt allt var som helst.

Titta på HBO Nordic Outside Scandinavia

Lämna inget utrymme för besvikelse när du har alternativet VPN och Smart DNS. Du kan och du kommer åt HBO Nordic om du bara gör som vi säger och följer instruktionerna som vi har lagt upp för dig ovan. När du besöker HBO Nordic utanför Sverige, Norge, Danmark eller Finland kommer du definitivt att möta en blockad. Låt inte det hända dig när du kan göra något åt ​​det.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me