Как да гледате HBO Go in Belgium

Не мисля, че има запален онлайн стриймър там без Абонамент за HBO Go. Как иначе биха гледали Game of Thrones и Sopranos? В противен случай те няма да се считат за посветени абонати на HBO Go. Нивото на отдаденост разширява границите на САЩ. Докъде ще стигнете, за да гледате любимата си селекция от съдържание на HBO Go?

HBO Go не е наличен в Белгия поради гео ограничения, и докато има много локални сайтове, които можете да гледате, не можете да изглеждате, че ще изтръскате HBO от главата си. Поради тази причина ще трябва да се абонирате за или VPN, и Smart DNS. Прочетете, ако не знаете как да използвате тези два инструмента.

Как да гледате HBO Go in Belgium

Как да гледате HBO Go in Belgium

HBO Go в Белгия

За съжаление, това изобщо не е така. HBO Go е ограничен само за зрители в САЩ. С други думи, на разположение на тези, които пребивават в САЩ с американски IP адрес. В Белгия дори гражданите на САЩ имат IP адрес в Белгия, което означава, че ако имат валиден абонамент, той няма да работи по същия начин.

Ако се опитате да предавате HBO Go в Белгия, ще получите тази гео-грешка. „Не е в зоната на обслужване. HBO Go се поддържа само в САЩ и някои територии. “

HBO GO не е в грешка в сервизната зона

За да заобиколите това регионално ограничение, трябва да използвате VPN, виртуална частна мрежа. Освен това няма да видите какво може да предложи този стрийминг гигант.

Гледайте HBO Отидете в Белгия с VPN

Всичко, което трябва да заобиколите е VPN. Ако имате валиден абонамент за телевизионен кабел, можете да видите каквото искате, след като направите това. VPN е онлайн инструмент, който изпраща и пренасочва вашите данни или трафик през един от многобройните му сървъри в избрана държава. Докато данните протичат през този сървър, ще изглеждате, че сте в страната с валиден IP адрес в региона.

Например, ако пребивавате в Белгия и искате HBO Go, трябва да направите връзка с американски сървър. Насам, ще получите американски IP адрес и незабавен достъп до HBO GoСъдържание в Белгия. Виждаш ли? Много просто, следвайте стъпките по-долу и деблокирайте HBO Go в Белгия.

 1. Изберете доставчик на VPN услуги и се абонирайте за него. Съвет: ExpressVPN е най-добрият сървър там.
 2. Ти трябва да инсталирайте приложението VPN на устройствата, с които VPN е съвместим.
 3. След като приложението е инсталирано, стартирайте го, и преминете през процеса на подписване.
 4. Сега, потърсете американски сървър. Ако не можете да го намерите, въведете „САЩ“ в лентата за търсене.
 5. След няколко минути ще сте сигурни в това е осъществена връзка.
 6. Стартирайте HBO Go и поток най-добрите първокласно съдържание в Белгия.

Най-добър VPN за HBO в Белгия

ExpressVPN цени онлайн сигурността, както никой друг VPN не прави. Той е склонен към поверителност на потребителите, като използва най-строгите военни криптирания и да останем верни на нулева регистрация. Освен внимателното си внимание към сигурността и поверителността на потребителите, ExpressVPN Възможностите за деблокиране са ненадминати.

Не само VPN могат отблокирайте основни поточни услуги като HBO Go. Това обаче не означава, че няма добри VPN мрежи, които могат да ви помогнат за вашия деблокиращ бизнес. Ето таблица, която подчертава най-добрите VPN за HBO Go. Провери ги.

Разблокирайте HBO Отидете в Белгия със Smart DNS Proxy – VPN Alternative

Smart DNS Proxy ви дава същите резултати като VPN, но с различен подход. Той заобикаля геоблокове, но за разлика от VPN, не променя вашия IP адрес. Той просто променя частите на URL адресите, които разкриват вашето геолокационно местоположение. В резултат на това ще можете да го направите поток HBO Go в Белгия без да губите предимствата на достъпа до локални канали.

От друга страна, лесно ще бъдете проследени от всеки, който е насочил поглед към вашите дейности, така че вашите данни не са шифровани. Ако обаче не се интересувате от неща, свързани със сигурността, това е добра опция за вас, тъй като ще работите на пълна скорост. Ето какво трябва да направите, за да настроите Smart DNS:

 1. Регистрирайте се със Smart DNS услуга това може да деблокира HBO Go. Горещо предлагам Unlocator.
 2. Въведете адресите на DNS сървъра на Unlocator на устройството, което използвате. Използвайте указанията, предоставени на уебсайта им; те са лесни за следване.
 3. Преминете към уебсайта на HBO Go или стартирайте самостоятелното си приложение.
 4. Сега, влезте с създадения от вас акаунт.
 5. Излъчете едно от предаванията изброени по-долу на всяко място по целия свят.

Най-добър Smart DNS прокси за HBO Go

Unlocator далеч не е най-добрата услуга Smart DNS на пазара. Това е решение за поток HBO Go където не е налице. Компанията 7-дневен безплатен пробен период период ви дава възможност да победи географските ограничения в рамките на седмица. След това вие решавате дали искате или не да се ангажирате. Вземете го за тест драйв и след това определете дали са привлекли вниманието ви или не.

Какво има в HBO Go

След като имате абонамент за кабел и VPN, можете да докоснете широка библиотека със съдържание. Ето моите топ снимки:

 • Westworld
 • Игра на тронове
 • Жицата
 • Истински детектив
 • Големи малки лъжи
 • Сопраните

HBO Go съвместими устройства

HBO GO се предлага на следните устройства. Гледайте най-добър оригинален материал на HBO на тези платформи по-долу:

 • iPhone / iPad
 • Amazon Fire TV
 • Apple TV
 • Таблетки Amazon Fire
 • Телефони с Android
 • Android TV
 • Компютри (уеб браузър)
 • Chromecast
 • Плейстейшън 4
 • Roku
 • Smart телевизори на Samsung
 • Xbox One

Как да гледате HBO Go in Belgium

След дългогодишен успех и доминиране, HBO най-накрая пусна своята онлайн стрийминг услуга HBO Go през 2010 г. HBO Go се състои от повече от 1000 часа съдържание, достъпно за вашето удоволствие. За съжаление на хора, пребиваващи в Белгия, каналът не е достъпен в страната без помощна ръка, наречена VPN.

Продължи, вземете надежден VPN доставчик и наслаждавайте се на HBO Go в Белгия по всяко време и ни кажете кой сте използвали в коментарите по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me